Gość: lorddssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:17 poprosze o adresy stron z których mógłbym pobrac mp3 lacrimosy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mallina Re: lacrimosa IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.03, 01:04 z eMule.. np ja mam tam wystawiona ostatnia cala plyte.. a na oficjalnych stronach to raczej nie za wiele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordssss Re: lacrimosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 23:36 dzieki młoda Gość portalu: mallina napisał(a): > z eMule.. > np ja mam tam wystawiona ostatnia cala plyte.. > > a na oficjalnych stronach to raczej nie za wiele.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: lacrimosa 25.08.03, 01:03 heee no to mam wiecej niz ostatnia plyte prawde mowiac.. a tu masz rozne strony..poszukaj, a moze gdzies beda mp3 do sciagniecia - choc na zagranicznych stronach rzadko kiedy wystawiaja..raczej kawaleczki jak juz.. www.lacrimosa-fanhomepage.de/ www.hall-of-sermon.de/e/lacrim-1.htm www.stolzesherz.de/ www.angelfire.com/rock/lacrimosa/ Odpowiedz Link Zgłoś
yagu Re: lacrimosa 25.08.03, 20:42 stad mozna co nieco, niewiele co prawda, sciagnac: beksinski.hell.to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorddssss Re: lacrimosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 06:30 o tak beksinski to miał wyczucie stylu i muzyki ,podjecie zajebistego tematu i prowadzenie go przez mrok nocy robi sie widno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś