hawkshaw 27.08.03, 16:22 Jak mówiłem wczoraj u Terezy, w piatek robię parapetówkę. Jakby się komuś chciało przyjść to zapraszam. Alkohol mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 16:23 ja bede, nie wiem wprawdzie, gdzie Twoj dom, ale sie dowiem i bede. Z pilka, piwem i ciasteczkami z dzemem sliwkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 16:25 Cieszę się bardzo. Zapomniałem wcześniej napisać, że adres powysyłam mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 16:29 Ja też będę, na 100 % i przyniosę widelce i noze jeśli trzeba. Choć nie wiem czy to będzie bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 16:29 Mi by się chciało Więc bardzo chętnie, jeśli są jeszcze wolne miejsca PS. Oczywiście jeśli ktoś przyniesie płyty Bajmu. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 16:32 ilhan napisał: > Mi by się chciało Więc bardzo chętnie, jeśli są jeszcze wolne miejsca Dla nowego Gura by miejsca nie było???? > > PS. Oczywiście jeśli ktoś przyniesie płyty Bajmu. > Płyty Bajmu już są na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
vulture jedno ogłoszenie 27.08.03, 16:43 hawkshaw napisał: > Płyty Bajmu już są na miejscu Jeśli choć przez sekundę poleci Bajm, wypisuję się z TWA. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: jedno ogłoszenie 27.08.03, 16:48 Dane mi było już to przeżyć (oraz cudem osobie puszczającej) i więcej nie chcę, mówię jak najbardziej poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jedno ogłoszenie 27.08.03, 17:04 vulture napisał: > hawkshaw napisał: > > Płyty Bajmu już są na miejscu > > Jeśli choć przez sekundę poleci Bajm, wypisuję się z TWA. Matko, co za nudziarz i sztywniak... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: jedno ogłoszenie 27.08.03, 17:06 ilhan napisał: > vulture napisał: > > > hawkshaw napisał: > > > Płyty Bajmu już są na miejscu > > > > Jeśli choć przez sekundę poleci Bajm, wypisuję się z TWA. > > Matko, co za nudziarz i sztywniak... > Z tego co się orientuję, to woli solowe dokonania pani Kozidrak, a zwłaszcza "wyciągnij dłonie i chwyc marzenie lalalalalalaalaaaaaaaalaaaala" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture albo Bajm albo ja 27.08.03, 17:38 Pierdolę. Nie będę tego gówna jeszcze raz słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: albo Bajm albo ja 27.08.03, 17:39 No dobrze, ja Beaty nie włączę, ale nie ręczę za innych Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:07 Raz, dwa, trzy, zamawiam, ze przynosze Blur i jak sie porzadnie nawale, to zatancze normalnie na nieistniejacym stole. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:11 Czekam z niecierpilowścią. Jak chcesz możesz też zatańczyć na tym baaaardzo zdizajnowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:11 pizmak31 napisała: > Raz, dwa, trzy, zamawiam, ze przynosze Blur i jak sie porzadnie nawale, to > zatancze normalnie na nieistniejacym stole. A ja wypalę na mojej świeżutkiej nagrywareczce płytkę z fajną skoczną muzą dobrych kapelek * ----------- Objaśnienia ----------- * - Guru wyjątkowo użył zakazanych słów, nie oznacza to jednak, że zniesiono zakaz dotyczący ich stosowania Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:14 Czuje, ze ten piatek bedziemy dlugo pamietac. skoczna muzyczka Ilusia.... wow Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:21 pizmak31 napisała: > Czuje, ze ten piatek bedziemy dlugo pamietac. skoczna muzyczka Ilusia.... wow No ba. Ja z nieskoczną do czynienia nie miewam. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:15 pizmak31 napisała: > Raz, dwa, trzy, zamawiam, ze przynosze Blur to jest ten szatanistyczny zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:15 Najbardziej szatanistyczny z mozliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:17 Szatanistyczniejszy niż Bananarama??? Niemożliwe... Chyba widziałaś co Bananarama potrafi zrobić z porządnych ludzi, nieprawdaż. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 17:23 Ale ten, tego, to zróbcie tak zeby były Guru nie słyszał tego Bajmu bo jak się wypisze to kto bedzie składanki robił? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture co do włączania Beaty i takich tam 27.08.03, 18:11 Niech się nikt nie waży. I to nie jest żart. Aha, czy misiaczek jest zaproszony? Miałem w planach małą orgietkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: co do włączania Beaty i takich tam 27.08.03, 18:14 vulture napisał: > Aha, czy misiaczek jest zaproszony? A nie jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture MISIACZKU!!! 27.08.03, 18:34 Wpadniesz w piątek do Hawkshawa? Będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: ogłoszenia parafialne 27.08.03, 19:51 jak już mówiłem, mnie nie będzię i żałuję. za to wam wyślę po pocztówce. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Takie info 28.08.03, 19:51 Dziękuję bardzo za pamięć. Co do mojego info to nie odnosi się do żadnego z Was więc się proszę nie obrażać na zapas. Story jest nieciekawe, nieromantyczne i mało kryminalne. Zniknięcia dokonałam z powodu doła. Gratulacje nowemu guru oraz wszystkim innym z okazji różnych. Wracam do doła again. I. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 nie pompujcie stypy 29.08.03, 12:39 Chciałem tylko powiedzieć, że po zwalczeniu choroby wpadam do Hawkshawa (dzięks w mejlu!) i przytaszczę m.in. utwór "Nie pompuj stypy" w wykonaniu artysty Tymona. Guru się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: nie pompujcie stypy 29.08.03, 12:42 teddy4 napisał: > przytaszczę m.in. utwór "Nie pompuj stypy" w wykonaniu artysty > Tymona. Guru się ucieszy. Już suszy zęby z tego powodu ))))) Odpowiedz Link Zgłoś