kkokowski 18.03.08, 15:36 Musze powoli wiedziec. Poczatek czerwca ? Sprawdzalo sie. Cieplo, swietlica, klimaty.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.psb 22-25 maja lub 15-17 sierpnia? 23.03.08, 21:24 Tak mniej wiecej wypadają długie weekendy - Boże Ciało w maju juz - chyba ze zrobimy sobie któregos weekendu - sobota-niedziela? Rozgladajcie sie za obiektami - co sądzicie o Mazurach? Mozebysmy se tam chate wynajeli na czas-okres zlotu? Są takie oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb Zlot 2008 - Chętni się zgłaszac! 06.04.08, 20:59 Kto chętny - kto może - spotkajmy się - ustalamy termin na 23-24-25 maj, lokalizację podam wkrótce. Jak co roku robimy integracyjną imprezę - warto być! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb kto nie bedzie niech żałuje! 12.04.08, 01:24 zinwazjujemy gospodarstwo agro, dostaniemy salke w cenie noclegu. Myślę że nadchodzący zlocik będzie nowym etapem w naszych spotkaniach - czeka nas trochę atrakcji. Ekipa stałych bywalców rezydentów już wie o szzczególach - pozostali zgłaszać sie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy w trakcie zlotu 24.05.08, 23:02 tym razem niestety mnie nie ma, ale mam usprawiedliwienie ) można za to zobaczyć, jak to było w zeszłym roku pod koniec widać, jak mój synek też się bawi pl.youtube.com/watch?v=vQ2xzh11-ao a filmiki z tegorocznego zlotu już wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
acidpet Re: w trakcie zlotu 31.05.08, 11:29 jedno slowo komentarza do zlotu 2007 "zajedwabiscie" tak trzymajcie szkoda ze tyle spraw zawsze sie gromadzi, ale to tylko moja wina, pozdrawiam A tak na marginesie to na youtube dzieki filmikowi ze zlotu znalazlem swingowa wersje can you forgive her - super takie cos to mnie kreci a nie 708 wersja rolo dj mix Odpowiedz Link Zgłoś
kkokowski Re: w trakcie zlotu 12.06.08, 11:15 Czy ktos z uczestnikow zlotu 2008 moglby napisac krotka relacje? Odpowiedz Link Zgłoś