Gość: jack9 IP: *.stansat.pl 05.09.03, 10:43 W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo - napisła Łukasz Kamiński w Co jast grane... nie boicie się iśc na koncert tak ostrej grupy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borzar Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo IP: *.pharmacia.com 05.09.03, 11:21 Gość portalu: jack9 napisał(a): > W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo - napisła Łukasz Kamiński w Co > jast grane... > nie boicie się iśc na koncert tak ostrej grupy??? Oczywiscie! Boje sie, ach jak boje! I całego tego biseksualnego wokalisty i piszczacych fanek sie boje! B Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo 05.09.03, 12:12 Lepsza ostra grupa niż grupa Ostrego. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo 05.09.03, 12:13 Ja sie to tak boje, ze az nie ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 12:47 pizmak31 napisała: > Ja sie to tak boje, ze az nie ide. Fajna sygnaturka Ciekawe co na to gamon? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo 05.09.03, 13:17 Fajna, prawda. Mysle, ze gamon nawet nie wie, ze jest gamon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 14:37 pizmak31 napisała: > Fajna, prawda. Mysle, ze gamon nawet nie wie, ze jest gamon. Tak, gamonie to z reguly malo wiedza Ach, te stosunki damsko- meskie Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo 05.09.03, 14:48 Gość portalu: normals napisał(a): > pizmak31 napisała: > > > Fajna, prawda. Mysle, ze gamon nawet nie wie, ze jest gamon. > Tak, gamonie to z reguly malo wiedza Ach, te stosunki damsko- meskie Tak, tak, a stosunki z gamoniem to dopiero historia... Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo 05.09.03, 12:37 tak ostere to to nie jest. Ale co mnie wk@#!$$% to jest fakt, że media robią z tego "Wydarzenie Roku", "Event", "na ten koncert warto pójść". Chyba Pomaton zadbał o obecność grupy w takich pismakach jak Gala itp. Ale i tak pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: W sobotę wystapi ostra gitarowa grupa Placebo IP: *.stansat.pl 05.09.03, 12:43 jakoś tak nastroił mnie widok dzisiejszego wydania "Co jest grane" - patrząc na gazetę z daleka widzać tylko wielką trzcionką tekst "Fajne papu dla malucha" i tuż pod nim wielki zdjęcie Placebo - a w środku artykuł o ostrym gitarowym zespole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi a jak na torwar dojechac?? IP: *.sulzer.com 05.09.03, 12:49 najlepiej z centralnego dworca i gdzie to jest (adres) bo jakos sie zlozylo ze ze stolicy nie jestem a wybieram sie na koncert tej ostro grajacej formacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerome Re: a jak na torwar dojechac?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 12:52 poda mi ktos dokladna date ostatniego koncertu placebo w polsce!?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: a jak na torwar dojechac?? 05.09.03, 13:09 Gość portalu: jerome napisał(a): > poda mi ktos dokladna date ostatniego koncertu placebo w polsce!?? Nie byłem - ale czy to nie był 9 kwietnia 2001? Nie biorę odpowiedzialności za ewentualną pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: a jak na torwar dojechac?? 05.09.03, 13:15 Z centrum, spod hotelu Forum, autobusem 171 prosciutko pod Torwar, bilet normalny 2,4 zl, mozna kupic u kierowcy tez, ale drozej troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: a jak na torwar dojechac?? IP: *.dop.krakow.pl 05.09.03, 18:08 pizmak31 napisała: > Z centrum, spod hotelu Forum, autobusem 171 prosciutko pod Torwar, bilet > normalny 2,4 zl, mozna kupic u kierowcy tez, ale drozej troche. hotel forum to taki hotel ktory widac jak sie wyjdzie przed dworzec centralny i spojrzy wzdluz torow tramwajowych w strone wisly, to przy skrzyzowaniu jest z lewej rotunda a z prawej forum (jesli dobrze pamietam bo z krupowek tego nie widac) musisz stanac tak zeby miec z lewej palac subkultury a z prawej MAriott i albo podjechac przystanek tramwajem, albo zapylac na nozkach do ronda za ronem (pod fotelem horum) jest przystanek 171 jak wsiadziesz w 171 jadace w druga strone zwiedzisz czesc warszawy (np. plac bankowy i robotnicza wole) oraz dojedziesz do lotniska na bemowie gdzie wprawdzie byl koncert ale nie Placebo a Jacksona i to jakis czas temu wiec chyba nie warto jak pojedziesz w odpowiednia strone to autobus bojazliwie doturla sie do torwaru przejezdzajac o rzut kamieniem od stadionu legii (oplaca sie na wszelki wypadek schylic) jesli wsiadziesz w 171 i zauwazysz ze djechales do takiego placu z stojacym na duzym slupie jakims posagiem to znaczy ze wsiadles w 175 i jestes w okolicach placu zamkowego (za kolumna tego jak mu tam wazy starowka, z prawej zamek, wczesniej palac namiestnikowski tfu tfu prezydencki taki ze lwami i jeszcze fotel bristol z ktorego balkonu torturowala kiedys edytka g.) jak nie wysiadziesz z tramwaju pod forum to kawalek dalej przejedziesz przez most na wisle (jesli nie ukradli, dawno nie bylem, mozliwe opcje to takie ze ukradli wisle a nie most ewentualnie sprzedali most i ukradli wisle) tak czy siak - masz zapewniony weekend wrazen aha jak chcesz wrocic do domu nalezy zastosowac metode indianska - wlezc na najblizszy wysoki budynek i odnalezc wzrokiem palac kultury (jesli nie ukradli/sprzedali) jesli jest mglisty dzien to niestety musisz przeczekac az mgla opadnie (to nie londyn wiec co najwyzej tydzien) w nocy palac kultury rozpoznajemy po ty ze wyglada jak choinka a w dzien po tym ze wyglada jak kawalek placu czerwonego w moskwie jak znajdziesz palac (wzrokiem) wystarczy ze udasz sie w jego kierunku, po pewnym czasie dotrzesz na miejsce pod palacem jest ttaka niewielka budka - to dworzec centralny a z tamtad juz blisko PS: moj przewodnik moze byc mylacy bo juz dawno nie bylem w miescie ... Odpowiedz Link Zgłoś