Gość: kubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:34 Czytajcie ludzie i sie cieszcie bo najwieksza legenda indierocka powraca! www.pitchforkmedia.com/news/03-09/10.shtml Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:36 Cieszymy się. PS. Ciekawe ile waży obecnie Frank Black... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:37 Ilus widzial na zdjeciu. Duzo. Ale to niewazne. A jak przyjada do Polski???????? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:38 pizmak31 napisała: > Ilus widzial na zdjeciu. Duzo. Ale to niewazne. A jak przyjada do > Polski???????? To trzeba będzie wybudować specjalną scenę dla Franka. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:41 cze67 napisał: > To trzeba będzie wybudować specjalną scenę dla Franka. Jak jako support będzie grał Kult z Kazikiem to zadna scena nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Powrót Pixies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:43 miecio4 napisał: > cze67 napisał: > > > To trzeba będzie wybudować specjalną scenę dla Franka. > > > Jak jako support będzie grał Kult z Kazikiem to zadna scena nie pomoże. Wystarczylby sam Kazik a juz bym sie bal... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:45 miecio4 napisał: > cze67 napisał: > > > To trzeba będzie wybudować specjalną scenę dla Franka. > > Jak jako support będzie grał Kult z Kazikiem to zadna scena nie pomoże. Na supporcie będzie Negatyw (polskie Pixies). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: Powrót Pixies! IP: *.tvk.pl 10.09.03, 16:35 ilhan napisał: > Na supporcie będzie Negatyw (polskie Pixies). > ????????????????? co polskie ??? Pixies ???????????????????? buahahahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Powrót Pixies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:36 Gość portalu: syntax napisał(a): > ilhan napisał: > > > Na supporcie będzie Negatyw (polskie Pixies). > > > > > ????????????????? co polskie ??? Pixies ???????????????????? buahahahhaaa Syntaxie!!! To byl ZART!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 16:38 Gość portalu: syntax napisał(a): > ilhan napisał: > > > Na supporcie będzie Negatyw (polskie Pixies). > > > ????????????????? co polskie ??? Pixies ???????????????????? buahahahhaaa No właśnie, o taki efekt mi chodziło, Syntaxie drogi ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: Powrót Pixies! IP: *.tvk.pl 10.09.03, 16:43 ilhan napisał: > Gość portalu: syntax napisał(a): > > > ilhan napisał: > > > > > Na supporcie będzie Negatyw (polskie Pixies). > > > > > ????????????????? co polskie ??? Pixies ???????????????????? buahahahhaaa > > No właśnie, o taki efekt mi chodziło, Syntaxie drogi ) > uff no to jestem spokojny , a ty mozesz byc zadowolony ze ktos zareagowal . rowniez pozdrawiam serdecznie .s > Pozdrawiam. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Powrót Pixies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:38 pizmak31 napisała: A jak przyjada do > Polski???????? To na nich ide!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:44 pizmak31 napisała: > A jak przyjada do Polski???????? A nie mówiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:45 ilhan napisał: > A nie mówiłem! A mówiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:49 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > A nie mówiłem! > > A mówiłeś? No ba! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:50 ilhan napisał: > No ba! Acha. Ale co mówiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Powrót Pixies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:58 pizmak31 napisała: > ze Pixies przyjedzie do Polski. A przyjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 15:59 Tak sobie wczoraj tylko z Ilusiem marzylismy....niestety tylko marzylismy... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 16:01 pizmak31 napisała: > Tak sobie wczoraj tylko z Ilusiem marzylismy....niestety tylko marzylismy... Acha. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 16:04 pizmak31 napisała: > Tak sobie wczoraj tylko z Ilusiem marzylismy....niestety tylko marzylismy... Ja to już po koncercie Placebo mówiłem proszę Pani. Na pewno przyjadą, na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 16:05 ilhan napisał: > Ja to już po koncercie Placebo mówiłem proszę Pani. Na pewno przyjadą, na > pewno... Czy ta pewność jest poparta li tylko pobożnymi życzeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 16:06 Och, Pan, Panie Ilhanie, to profetykiem jakims jest. Byloby zaje...fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 16:57 na razie to musi nam wystarczyc sam Frank Black ale za to z katolikami o ile ten jego koncert w w-wie w połowie listopada jest nadal pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: Powrót Pixies! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:23 ilhan napisał: > > Ja to już po koncercie Placebo mówiłem proszę Pani. Na pewno przyjadą, na > pewno... > A ja to byłem pewny że Placebo grając "Where is my mind" ma płacone żeby przygotować grunt pod powrót Pixies. Swoją drogą fajnie by było gdyby był to taki powrót jak JANES ADDICTION. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Powrót Pixies! 10.09.03, 23:36 I co, będę teraz chodziła jak idiotka z szerokim uśmiechem na twarzy?! ))) Odpowiedz Link Zgłoś