IP: *.dialup.medianet.pl 14.09.03, 10:50
No i jak się podobało? Dla mnie bomba smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenobius Re: PRL!!! IP: 62.233.197.* 14.09.03, 12:11
      Zalosnosc w pelni tego slowa znaczeniu.
      Zamiast idei punka i prawdziwych punkowcow mielismy do czynienia z grupa
      zachlanych kretynow.
      Po co dopuszczac do siebie mysl, ze swiat moze byc szary, skoro mozna
      zwymiotowac na kogos obok, albo uchlac sie w trzy tylki.
      Mam nadzieje, ze ludzie jeszcze kiedys zrozumieja o co w tym wszystkim chodzi,
      a wspolczesna punk-rockowa populacja dorosnie do muzyki ktorej slucha.
      • Gość: darek Re: PRL!!! IP: *.chello.pl 14.09.03, 16:09
        Gościu odnoszę wrażenie że byłeś na innym koncercie niż parę tysiecy swietnie
        bawiących sie ludzi, albo wogóle Cie tam nie było tylko siedzisz sfrustrowany
        przed ekranem i wypisujesz bzdury. Nawet się własnym imieniem nie podpiszesz
        ty "prawdziwy punkowcu" od siedmiu boleści.
        • Gość: Zenobius Re: PRL!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / 62.233.197.* 16.09.03, 03:02
          Z tych paru [ 6,5K ] ludzi, jakies 500 moze bylo ludzmi, ktorzy potrafili
          wyszalec sie jednoczesnie szanujac pewna... wznioslosc tego wydarzenia. W koncu
          ten koncert byl dosc specyficzny. A wiekszosc ludzi bawila sie az za dobrze,
          schlac sie na umor to mozna rownie dobrze w domu... a do artystow ktorzy
          wystepowali na tej scenie, w Parku Sowinskiego, wlasnie wtedy nalezy miec
          szacunek, a nie rzygac im pod scena... mowiac brutalnie.
          Punkiem nie jestem, gdybys mnie zobaczyl na ulicy, powiedzialbys ze jestem
          metalem. Ale owym tez nie jestem, poprostu nosze sie na czarno i slucham
          dobrego rocka, metalu... a zreszta, kazdy wie wink
          Sadze tez, ze imie Piotr dosc czesto wystepuje w ksiazce telefonicznej, wiec
          wole sie podpisywac tym imieniem, ktorego uzywam w kontaktach internetowych.

Pozdrawiam
          Prawdziwy Punk od 7miu bolesci...
    • kataryna.kataryna Re: PRL!!! 14.09.03, 15:56
      Gość portalu: Flippie napisał(a):

> No i jak się podobało? Dla mnie bomba smile

Dla mnie też bomba, chociaż pierwsza część podobała mi się o wiele bardziej niż
      druga. Chyba wolałabym więcej KSU, Dezertera i Armii zamiast T.Love, a i Kult
      mnie trochę rozczarował.
      • cze67 Re: PRL!!! 14.09.03, 15:57
        Armia zagrał z Brylewskim czy w swoim obecnym składzie?
        • cze67 Re: PRL!!! 14.09.03, 15:58
          Armia ZAGRAŁA oczywiście...
    • oratio Re: PRL!!! 14.09.03, 16:16
      przjechalem dopiero po 18. i nie zalapalem sie na Dezertera sad
      Ale Armia i Brygada Kryzys była świetna, a Pidżama dala najlepszy koncert jaki
      słyszałem - nareszcie troche punkowo i przypomniala zasluzonych weteranow.
      wyszedlem na T.Love, ale nie sadze, by było czego żałować - choć w składzie
      Alternative są lepsi niz dziś, bo teraz grają niestety popik. A Kult znam i
      jest dobry, więc wolałem się wyspać, bo dziś pracuję smile
      Co do miejsca- to byłem tam pierwszy raz i nawet nie wiedziaęłm, że jest w
      Wawie, tak świetne miejsce do robienia koncertów. Bravo!
      • astir Re: PRL!!! 14.09.03, 17:17
        oratio napisała:

> A Kult znam i
        > jest dobry, więc wolałem się wyspać, bo dziś pracuję smile

To dopiero jest przejaw myślenia praktyczno-zdrowo-rozsądkowegosmile
        Bym chyba nie potrafiła.
      • Gość: Flippie Re: PRL!!! IP: *.dialup.medianet.pl 15.09.03, 20:34
        Mnie na Dezerterze mało nie ubili glanem smile))
    • Gość: piter Re: PRL!!! IP: *.chello.pl 14.09.03, 17:53
      Był to najlepszy koncert na jakim ostatnio byłem chyle czoła przed wszystkimi
      kapelami ale najlepsza była niewidzialna Armia
    • Gość: won ze spamerami Re: PRL gut jest!!! IP: *.zabrze.net.pl 26.08.13, 21:08
      No i oczywiście trzeba odgrzebać temat sprzed 10 lat, żeby wkleić debilny spam. Gościu, czy ty jesteś normalny?Wszędzie wklejasz kretyńskie linki, kompletnie bez sensu. Może lepiej jedź na grzyby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka