Gość: Flippie IP: *.dialup.medianet.pl 14.09.03, 10:50 No i jak się podobało? Dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenobius Re: PRL!!! IP: 62.233.197.* 14.09.03, 12:11 Zalosnosc w pelni tego slowa znaczeniu. Zamiast idei punka i prawdziwych punkowcow mielismy do czynienia z grupa zachlanych kretynow. Po co dopuszczac do siebie mysl, ze swiat moze byc szary, skoro mozna zwymiotowac na kogos obok, albo uchlac sie w trzy tylki. Mam nadzieje, ze ludzie jeszcze kiedys zrozumieja o co w tym wszystkim chodzi, a wspolczesna punk-rockowa populacja dorosnie do muzyki ktorej slucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: PRL!!! IP: *.chello.pl 14.09.03, 16:09 Gościu odnoszę wrażenie że byłeś na innym koncercie niż parę tysiecy swietnie bawiących sie ludzi, albo wogóle Cie tam nie było tylko siedzisz sfrustrowany przed ekranem i wypisujesz bzdury. Nawet się własnym imieniem nie podpiszesz ty "prawdziwy punkowcu" od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobius Re: PRL!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / 62.233.197.* 16.09.03, 03:02 Z tych paru [ 6,5K ] ludzi, jakies 500 moze bylo ludzmi, ktorzy potrafili wyszalec sie jednoczesnie szanujac pewna... wznioslosc tego wydarzenia. W koncu ten koncert byl dosc specyficzny. A wiekszosc ludzi bawila sie az za dobrze, schlac sie na umor to mozna rownie dobrze w domu... a do artystow ktorzy wystepowali na tej scenie, w Parku Sowinskiego, wlasnie wtedy nalezy miec szacunek, a nie rzygac im pod scena... mowiac brutalnie. Punkiem nie jestem, gdybys mnie zobaczyl na ulicy, powiedzialbys ze jestem metalem. Ale owym tez nie jestem, poprostu nosze sie na czarno i slucham dobrego rocka, metalu... a zreszta, kazdy wie Sadze tez, ze imie Piotr dosc czesto wystepuje w ksiazce telefonicznej, wiec wole sie podpisywac tym imieniem, ktorego uzywam w kontaktach internetowych. Pozdrawiam Prawdziwy Punk od 7miu bolesci... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PRL!!! 14.09.03, 15:56 Gość portalu: Flippie napisał(a): > No i jak się podobało? Dla mnie bomba Dla mnie też bomba, chociaż pierwsza część podobała mi się o wiele bardziej niż druga. Chyba wolałabym więcej KSU, Dezertera i Armii zamiast T.Love, a i Kult mnie trochę rozczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: PRL!!! 14.09.03, 15:57 Armia zagrał z Brylewskim czy w swoim obecnym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Re: PRL!!! 14.09.03, 16:16 przjechalem dopiero po 18. i nie zalapalem sie na Dezertera Ale Armia i Brygada Kryzys była świetna, a Pidżama dala najlepszy koncert jaki słyszałem - nareszcie troche punkowo i przypomniala zasluzonych weteranow. wyszedlem na T.Love, ale nie sadze, by było czego żałować - choć w składzie Alternative są lepsi niz dziś, bo teraz grają niestety popik. A Kult znam i jest dobry, więc wolałem się wyspać, bo dziś pracuję Co do miejsca- to byłem tam pierwszy raz i nawet nie wiedziaęłm, że jest w Wawie, tak świetne miejsce do robienia koncertów. Bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: PRL!!! 14.09.03, 17:17 oratio napisała: > A Kult znam i > jest dobry, więc wolałem się wyspać, bo dziś pracuję To dopiero jest przejaw myślenia praktyczno-zdrowo-rozsądkowego Bym chyba nie potrafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flippie Re: PRL!!! IP: *.dialup.medianet.pl 15.09.03, 20:34 Mnie na Dezerterze mało nie ubili glanem )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: PRL!!! IP: *.chello.pl 14.09.03, 17:53 Był to najlepszy koncert na jakim ostatnio byłem chyle czoła przed wszystkimi kapelami ale najlepsza była niewidzialna Armia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won ze spamerami Re: PRL gut jest!!! IP: *.zabrze.net.pl 26.08.13, 21:08 No i oczywiście trzeba odgrzebać temat sprzed 10 lat, żeby wkleić debilny spam. Gościu, czy ty jesteś normalny?Wszędzie wklejasz kretyńskie linki, kompletnie bez sensu. Może lepiej jedź na grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś