Gość: Inczu-Czuna IP: 217.96.2.* 23.09.03, 10:41 SIWY WYJĄCY KOJOT TO ŻAŁOSNA STARA BLADA TWARZ, A NIE ŻADEN WINNETOU!!! A w naszym pueblo nie ma miejsca dla takich wyjców. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ĆIUĆMA Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: 80.244.131.* 11.10.03, 18:39 jak najbardziej . MA CORAZ WIĘCEJ OSOBISTEGO UROKU,tworzy piekno - śietną muzykę . KOCHAM I CZEKAM NA KOLEJNE PŁYTY . JESTEŚ CUDNY I NAJLEPRZY .tAKIEGO FACETA ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ . PRZESYŁAM BUZIACZKI . MONIA WINNETU I LOVE YOU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni@ Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: 80.244.131.* 11.10.03, 18:46 kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham ciućma cię kocham .....................................................ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: 80.51.237.* 12.12.03, 10:53 moni@ ciućma - daj spokój przecież widać twoje IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: *.dominet.pl / 172.24.5.* 18.11.03, 18:17 Kto wygłasz negatywną opiniję na temat Grzegorza Markowskiego, to tak naprawdę nie ma pojęcia o polskiej muzyce rockowej. Bo polska muzyka wywodzi się głównie od PERFECTU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siuox Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: *.energis.pl 18.11.03, 23:58 tyle ze perfect to holdys a nie idiota markowski Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou 20.11.03, 00:42 buehehehehe lubię takich kpiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou 22.11.03, 14:14 Gość portalu: Lidia napisał(a): > Kto wygłasz negatywną opiniję na temat Grzegorza Markowskiego, to > tak naprawdę nie ma pojęcia o polskiej muzyce rockowej. Bo polska > muzyka wywodzi się głównie od PERFECTU. Chopin też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.12.03, 20:59 Fajny żart. A poważnie - Penderecki wiele Markowskiemu zawdzięcza. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou 12.12.03, 13:25 Gość portalu: jarek napisa3(a): > Penderecki wiele Markowskiemu zawdzięcza. Dostal od niego na urodziny batute? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka Jest najlepszy =P IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 18:31 nie ma lepszego od niego CHodz już nie młody cały czas piosenki które śpiewa są przebojami po za tym czy jest ktos kto nie zna autobiografi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st_vitus bez przesady IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:22 stary gamoń, ale wie, co robi. jak on se odpuści i będzie się w luksusach pławił, to mu nikt a nikt córeczki płyty nie wyda. A obiecał sobie, że do 2050roku suma wszystkich 27 płyt Patrycji przekroczy 2,000. (wyłączając rodzinę z Konstancina i Piaseczna) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jest najlepszy =P 11.12.03, 21:35 Gość portalu: evka napisał(a): > nie ma lepszego od niego CHodz już nie młody cały czas piosenki > które śpiewa są przebojami po za tym czy jest ktos kto nie zna > autobiografi??? Dla porządku, twórcą muzyki do tego utworu jest Zbigniew Hołdys, słowa napisał Bogdan Olewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk2 Re: Jest najlepszy =P 12.12.03, 10:41 Dobrze sprawdzał się również na dancingach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Stasiak Re: Grzegorz Markowski - rockowy Winnetou IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.12.03, 10:50 Siema Grzesiu!!! Sorry ze nie jestem na biezaco. Ale to okolicznosci sprawiaja ze tak sie stalo.Od kilku lat mieszkam w Chicagoi niestety nie moge bycw temacie w czasie.Dopiero dzis tj.( za pomoca interntu) 22/12/2003moglem zobaczyc twoj benefis w teatrze STU. I uwierz mi scielo mnie z nog.Mam 37 lat, mysle ze cos ci to mowi, kiedy dorastalem , wkraczalem w dorosle zycie byles TY, wtedy uwazalem to za normalne to byl Twoj czas.Dzisiaj kiedy jestem 7000km od tamtych miejsc znowu sie pojawiles nie tylko w przekazie TV Poloni ale odzyles w moim sercu. Zebym mogl wyniesc cos z tego wieczoru musialem obejrzec go kilka razy, powodem tego byly ,,LZY",lzy ktore przeslanialy mi to co mozna bylo zobaczyc . Kiedy pojawila sie Hanna Banaszak za chwile ty obok niej Wy spiewaliscie ja plakalem , wzmacnialem kolejnego drinka by moc zapanowac nad emocjami ktore zaczely brac nademna gore. Moment kiedy pojawila sie Patrycja to cos z czym nie umialem sobie poradzic.Dzieki operatorowi ktory zapewne zostanie bezimienny zrobil kilka zblizen Twojej twarzy kiedy ona spiewala, widzialem siebie, tak moze patrzec tylko ojciec na smierc zakochany w swojej corce, to chyba jedyny moment ktory nas zbliza gdyz ja nigdy nie bylem artysta raczej odbiorca. Jest jeszcze jedno Ty patrzyles na swoja corke z odleglosci kilku metrow ja moge ja podziwiac z odleglosci 7000km.Ale bez cukru , po tylu latach nie myslalem ze odbior Ciebie i Twoich tekstow moze tak na mnie podzialac, ciezko bylo mi sie uspokoic plakalem.Jesli kiedy kolwiek odczytalbys to co teraz do ciebie pisze prosze Cie o jedno pozdrow moja corke na jakim kolwiek koncercie czy wystepie na imie ma Malwina wychowala sie i dorastala w miasteczku Belchatow .Jesli uznasz to za przegiecie ok ja to zrozumie, ale ona nie spiewa mysle ze nawet nie ma zamiaru, nie chodzi mi o tania reklame chodzi mi tylko o to spojrzenie kiedy patrzyles na Patrycje kiedy spiewala, mysle ze to jedyny moment kiedy moglbym przypisac sobie podobienstwo do Ciebie Wielkiego Idola, gdyz tak potrafi patrzec tylko ojciec na swoja corke. Zakochany ojciec. Jak Bog da moze na nastepny Twoj jak obiecales za dyche benefis bede moglbyc ze swoja corka i to bylby dlamnie najwiekszy sukes. Ajesli jeszcze obok mogla usiasc moja mauzonka bylby to chyba najszczesliwszy dzien mojego zycia. Dlatego szczerze zycze Ci dalszych sukcesow, rob swojemysle ze nie tylko mi ale milionom z mojego pokolenia wypelniles pustke tamtych dni. Za to cie kochamy i na zawsze pozostaniesz w naszych sercach. Z powazaniem jeden z tych ktory potrafi tylko kochac tak jak TY nie majac talentu by tego przedstawic. Odpowiedz Link Zgłoś