Gość: di_8 Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 11:53 Zawsze elegancki, przystojny i pieknie śpiewał. Wielka szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 23:29 Zawsze go ogromnie lubilam. Mialam nadzieje, ze uda mi sie go kiedys zobaczyc na zywo. I juz niestety nie zobacze. Co za szkoda, ze umarl tak mlodo. Mogl nam jeszcze sprawic swoim spiewaniem wiele radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankomuzykant Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.nyc.rr.com 30.09.03, 00:13 I jak widac z odpowiedzi wszyscy o nim zapomnieli. A mienia sie znawcami. Simply irresisible Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.10.03, 00:13 Ja o nim nie zapomniałem i nie zapomnę. Boli, że aby wytłumaczyć kim jest (był) Robert Palmer, radiowcy musieli mówić, że to ten, co nagrał piosenkę z UB40. Niechby w tym dziwnym kraju znalazł się ktoś, kto miałby choć ćwiartkę Jego talentu. Nie ma nikogo, kto mógłby tak pięknie dźwiękami opisywać życie i "what life's about", jak sam śpiewał. Smutno mi. Zapalcie świeczkę w Święto Zmarłych. Ja to zrobię na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zmarł Robert Palmer 01.10.03, 05:53 Gość portalu: jankomuzykant napisał(a): > I jak widac z odpowiedzi wszyscy o nim zapomnieli. Nie zapomnieli, tylko to już trzeci wątek o jego śmierci. Szkoda faceta, chociaż nie byłem nigdy wielbicielem jego twórczości. Zresztą, w Polsce takie granie nie cieszy się wielką popularnością. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Zmarł Robert Palmer 04.10.03, 17:55 Bardzo Go lubiłem i tworzoną przez Niego muzykę. Odszedł kolejny wielki muzyk. Jakaś epoka się kończy. Coraz więcej wielkich artystów odchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś