Dodaj do ulubionych

Zmarł Robert Palmer

26.09.03, 17:35
Obserwuj wątek
    • Gość: di_8 Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 11:53
      Zawsze elegancki, przystojny i pieknie śpiewał. Wielka
      szkoda.... sad
      • Gość: naiwna Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 23:29
        Zawsze go ogromnie lubilam. sad Mialam nadzieje, ze uda mi sie go kiedys
        zobaczyc na zywo. I juz niestety nie zobacze. Co za szkoda, ze umarl tak
        mlodo. sad Mogl nam jeszcze sprawic swoim spiewaniem wiele radosci.
    • Gość: jankomuzykant Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.nyc.rr.com 30.09.03, 00:13
      I jak widac z odpowiedzi wszyscy o nim zapomnieli.
      A mienia sie znawcami. Simply irresisible
      • Gość: Piotr Re: Zmarł Robert Palmer IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.10.03, 00:13
        Ja o nim nie zapomniałem i nie zapomnę. Boli, że aby wytłumaczyć kim jest (był)
        Robert Palmer, radiowcy musieli mówić, że to ten, co nagrał piosenkę z UB40.
        Niechby w tym dziwnym kraju znalazł się ktoś, kto miałby choć ćwiartkę Jego
        talentu.
        Nie ma nikogo, kto mógłby tak pięknie dźwiękami opisywać życie i "what life's
        about", jak sam śpiewał. Smutno mi. Zapalcie świeczkę w Święto Zmarłych. Ja to
        zrobię na pewno.
      • vulture Re: Zmarł Robert Palmer 01.10.03, 05:53
        Gość portalu: jankomuzykant napisał(a):

> I jak widac z odpowiedzi wszyscy o nim zapomnieli.

Nie zapomnieli, tylko to już trzeci wątek o jego śmierci. Szkoda faceta,
        chociaż nie byłem nigdy wielbicielem jego twórczości. Zresztą, w Polsce takie
        granie nie cieszy się wielką popularnością.
        • tomcio6776 Re: Zmarł Robert Palmer 04.10.03, 17:55
          Bardzo Go lubiłem i tworzoną przez Niego muzykę.
          Odszedł kolejny wielki muzyk.
          Jakaś epoka się kończy.
          Coraz więcej wielkich artystów odchodzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka