Dodaj do ulubionych

Sopot (K)it Festiwal

IP: 213.199.198.* 08.08.08, 23:10
zgadzam się w pełni z treścią tego artykułu, a jak ktoś nie spiewał z playbacku to fałszował porażka, a Ania Dabrowska to chyba tam wystapiła w celu pątniczym
Obserwuj wątek
    • ansurr Re: Sopot (K)it Festiwal 08.08.08, 23:26
      doda spiewała na zywo i naprawde dala rade smile ta piosenka naprawde byla najlepsza na hit lata0 pozytywna latwo wpadajaca w ucho i bijaca na glowe cala reszte nudnych flakow z olejem... ( dabrowska rzeczywiscie tu nie pasowała ale ona nie tworzy hitow..., a flinta z tym kims tam zaspiewała nudna piosneczke i duet byl srednio zgrany(zśpiewamy w tym wypadku wink)
    • pan-audytor Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 00:01
      Ania Dąbrowska z tego co zauważyłem to śpiewała z playbacku a poza tym nie rozumiem dlaczego zgodziła się występować w tym 'eskowym', bardzo 'lansiarskim' gronie. Doda natomiast śpiewała na żywo i wielu artystów goszczących na polskim rynku muzycznym
    • Gość: gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 80.50.55.* 09.08.08, 00:02
      Oszustwo było. W regulaminie nie było głosowanie 2etapowego. Powinna Flinta z Zagrobelnym wygrać.
    • pan-audytor Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 00:06
      może jej pozazdrościć. Niestety jej image wymaga mocnych nerwów mimo iż Doda od jakiegoś czasu przestała zucać na prawo i lewo 'ku**ami'to jednak stara natura w niej dalej drzemie...
      Ogólnie rzecz biorąc festival z tym ?line-upem? jest skierowany dla fanów 'Enerdżi 2000' i 'Manieczek' a nie dla ambitniejszego ucha.

pan-audytor
      audytor.blox.pl
      PS. Wyjęliście mi kilka słów z ust tym tekstemwink
    • Gość: Andrzej Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.08.08, 00:17
      Dobry tekst.
    • Gość: gosc- asiulka Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 00:28
      co wy tam wiecie, wypaczony macie gust jezeli podoba wam sie doda to silikonowa lala,pozatym przytyla chyda z 10 kito. najlepsze bylo ICH TROJE.Dobra muza widowiskowe efekty, a nie ciagle gola dupa dody.
    • Gość: wrcoso Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.08, 02:58
      no niestety... gust muzyczny w Polsce jest niestety na niskim poziomie. Festiwale takie jak ten są po to aby zwinąć jak największa kasę i niszczyć ludziom uszy(bo inaczej tego nazwać się nie da).
      Gdyby nie to, że błazeńskie radyjka wpajają nam taką ?muzykę? do głów na co dzień po 24h to i nie było by tylu popaprańców, którzy nic a nic nie wiedzą o śpiewaniu.
      Co do treści festiwalu:
      najbardziej podobała mi się Ania Dąbrowska bo robi naprawdę niezłą muzę.
      Jeśli chodzi o najgorszy występ wieczoru.. mnie nie można łatwo zadziwić głupotą i nieumiejętnością. uważam się za wyrozumiałego człowieka, ale to co zrobiła panienka z utworem "broken wings" woła o pomstę do nieba...
      Kicz & żenuła

ps: poza kolejnością PARANIENORMALNI - THE BEST!wink
    • Gość: pawel Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 09:34
      Odwalicie sie wreszcie od dody? Co ona wam takiego zrobila? Nie jestem jej fanem, ale juz rzygać mi sie chce jak widze : "doda jest glupia silikonowa lala"... To jest zalosne, piszecie tak, bo nie potraficie sobie wyrobic wlasnej opinii tylko kierujecie sie tym co pisze Pudelek... załosne po prostu, niektórzy polacy są po prostu glupcami. Radze wam nie oceniac ludzi zanim sie ich dobrze nie pozna. Mam nadzieje ze to zapamietcie,
    • Gość: Mufaska Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 09:43
      Najlepsi w tym wszystkim to byli Paranienormalni wink
    • Gość: macleod Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.acx.pl 09.08.08, 09:54
      Z TOBOM !!!!! co za skończony idiota i ignorant to pisał?? Ciekawe czy chociaż podstawówkę skończył.
    • arahat1 Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 10:11
      w sopocie wystapily zoombi z dodolinska na czele..
    • Gość: Danpl Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 10:12
      Jeżeli chodzi o festiwal, to trzeba przyznać, że lepiej to sie oglądało niż Opole. Najlepszą piosenkę zaprezentowali Papa D. i K.A.S.A. A tak poza tym to Ania Dąbrowska śpiewała z playbacku, a przedstawiciel sceny dance Groovebusterz nie, więc po co kłamiecie ??
    • Gość: Gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.171.192.178.crowley.pl 09.08.08, 10:17
      Czy ten festiwal to był program telewizji z misjąwink. Na całe szczęście można wyłączyć telewizor i w spokoju posiedzieć lub poczytać coć dobrego.
      Tekst artykułu oksmile
    • allspice Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 10:21
      Kicz,kicz i jeszcze raz kiczsmile
    • Gość: Beny Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 195.117.221.* 09.08.08, 10:30
      Zgadzam się z artykułem.
      Mariolka powinna wygrać!
      No chyba, że śpiewała poza konkuresem. wink
    • Gość: manulka Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.eranet.pl 09.08.08, 10:31
      a moim zdaniem najlepiej wypadl Mezo.Pomyslowo,na poziomie.
    • Gość: qwer Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 10:36
      nie kabaret Paranormalni tylko ParaNIEnormalni..... artykuł taki jak cały festiwal
    • Gość: she Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.szn.vectranet.pl 09.08.08, 10:45
      Wrcoso ma rację.Kto to jest w ogóle to RH+? Przecież ich piosenka to jakaś pomyłka;/ Z tych wszystkich wczorajszych występów jedynie Cerekwicka i Dąbrowska pokazały jakiś poziom (no może jeszcze Flinta i Zagrobelny oraz Liber i Mezo ujdą w tłoku) a reszta to dno, kicz, prostackie teksty, piosenki, które można wymyslić na poczekaniu przy piwku!A Radio Eska to najbardziej pustackie radio jakie znamcryingcrying
    • Gość: JELENA Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 83.238.44.* 09.08.08, 10:47
      Kako Doda ubija ribu ?
      Ubaci je u vodu da se udavi .
    • Gość: witalis Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.cable.ubr10.stav.blueyonder.co.uk 09.08.08, 10:59
      Jak dla mnie, niski poziom artykułu. Autorze, walisz w ciemno i chaotycznie. Stylistycznie tekst słaby. I kto Ci
      puścił "z tobom" np.?!
    • Gość: przemekh Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.08, 11:27
      "z tobom" było chyba celowe, jako cytat z piosenki smile
    • Gość: :] Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 11:28
      zdecydowanie to była najlepsza piosenka tego "koncertu". Może ma specyficzny charakter, ale to jest jeden z najlepszych głosów estradowych w kraju. Mało która gwiazda potrafi tak na żywo zaśpiewać
    • Gość: Ala Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.down.debacom27.139.Staszica.e-zabrze.pl 09.08.08, 11:52
      Ich Troje ....
    • Gość: matt Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.08, 12:07
      tak... zgadzam się z autorem textu, a "z tobom" pisane było fonetycznie- tak wyraźnie i po polsku właśnie śpiewają polskie "gwiazdy". Żenujący to był Tomasz Kammel, no i Misiu Wiśniewski, który już nie ma pomysłu na siebie i poleciał w jakąś "niemiecką rąbankę". Nie chcę nikogo obrażać, ale wczorajszy festiwal pokazuje gust i oczekiwania polskich słuchaczy (większości, oczywiście). pozdrawiam i idę posłuchać czegoś lepszego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka