Gość: dano Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:11 Zgadzam sie z autorem tego tekstu. Sopot Festiwal umarl lata temu, teraz mamy Sopot Shit Festival w różnych odmianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:13 Pytanie do Jeleny? Jestes Chorwatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 12:25 Nie oglądałem koncertu i chyba dobrze. Przypominają mi sie "stare dobre czasy" kiedy to wicie-rozumicie rozrywka powinna byc dla "ludzi". No i mamy co my chcielim. Te wszystkie robione dla kasy "festiwale" od piwa koli czy innego napitku - robienie wody z mózgu i schlebianie najniższym instynktom to aktualna "misja" Telewizji Publicznej. Skoro tak, to jestem za jej rozwiązaniem jakąkolwiek metodą. To są też MOJE pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 12:26 Ania,Cerekwicka i Flinta/Zagrobelny jako jedyni byli do zniesienia.Reszta to eska dance shit i Doda"tvp2"rabczewska.2 edycja "gwiazdy dają dupy na lodzie się zaczyna"a że Doda traci popularność to i musiała wygrać żeby ich programu nie "położyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasi Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 195.128.228.* 09.08.08, 12:35 cyt:Z TOBOM !!!!! co za skończony idiota i ignorant to pisał?? Ciekawe czy chociaż podstawówkę skończył. To jest fonetyczny zapis tego co śpiewa zespól, raczej nie trudno sie domyślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.ssnet.pl 09.08.08, 12:44 w pełni zgadzam się z treścią artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:20 Przeciez takie festiwale to DNO. Ósma liga. Wciąż jesteśmy milion lat za człekokształtnymi. Doda, Ich Troje, Nova i inni, ...amatorszczyzna intelektualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:35 Doda kończy się, ona już traci głos, to, w jaki sposób wykonała tę piosenkę, to po prostu żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JELENA Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 83.238.44.* 09.08.08, 13:40 Jestem Serbką , a w Polsce siedzę 10 lat , czyli dokładnie pół życia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.08, 13:53 dobrze że tego nie oglądałem...pewnie było podobne do eurowizji (taki sam badziew) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JELENA Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 83.238.44.* 09.08.08, 13:57 Eurowizja jest lepsza od tego całego Sopotu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiku$ Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:57 zgadzam sie z czescia komentarzy- polscy wykonawcy nie maja sie zbytnio czym chwalic. po raz kolejny uslyszelismy te samo utwory, te same zespoly i kicz-wystepy. zal.pl. Ani Dabrowskiej nie mam nic do zarzucenia. nie kopiuje stylu innych pseudo gwiazd typu ' rozowa krolowa'. a wlasnie co do Dody... nie chce jej obrazac, ale uwazam ze nagroda powinna przypasc komus innemu. wracajac do festiwalu- ci sami, nudni prowadzacy, odgrzewane zespoly- nic im nie pomoze zmiana nazwy < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoruNoShijin Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 14:05 buhaha xD cuuudny tekst ^^ szczególnie kawałek o Rh+ xD ja nie wiem skąd się wzięlo to coś, ale tak grafomańskiego tekstu, jeszcze w całym moim życiu nie słyszałam. nooo i "wokalista" tego "zespołu" koniecznie powinien wziąć lekcje dykcji, bo on na prawdę spiewał "-om" tam gdzie na końcu było "-ą". xDDD totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.gprs.plus.pl 09.08.08, 14:06 żena, żena, żena!!! artykul jest fantastyczny...sam bym tego lepiej nie opisal. Jak to ogladalem to wylem z rozpaczy nad tym co tam sie dzialo. To juz nawet nie bylo DNO! To bylo SZAMBO i Ania Dabrowska w tym wszytkim ... chyba kasy jej zaczyna brakować. Rozumiem jakby to bylo w jakim zapyziałym amfiteatrze na zadupiu, ale w Sopocie? Godni pożałowania głupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 14:35 Totalne dno ten festiwal! Większość występujących fałszowała..Flinta i Zagrobelny albo to RH+. Żenada! Nie przepadam za Dodą.Ta piosenka taka sobie, ale przynajmniej nie fałszowała jak i Cerekwicka. Wiśniewski to już chyba nie wie, co robić, by wrócić do łask. Skąd ta piosenka??? Cwaniak! Playback i nikt nie usłyszy, że nie umie śpiewać na żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.ch.uj.edu.pl 09.08.08, 14:40 Śmiać mi się chciało jak to oglądałem. Jedynie kabaret paranienormalni ratował sytuację, bo był na poziomie. Jedyna piosenka która jako tako wypadła to "Hot Summer" zespołu Monrose tyle że też poza konkursem. Reszta była okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
destin Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 14:57 Ludzie!!! A kto Wam kazal ten festiwal ogladac?Przymus jakis byl?Nie macie nic ciekawszego do roboty?Sami zakompleksieni internauci dzielacy czas pomiedzy nata i tv.Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 15:15 A co do Dody to jej piosenka jest fajna! No ale wy zawsze musicie krytykować!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 15:19 Nikt nie kazał, ale z ciekawości, jak co roku można obejrzeć. To pewnego rodzaju wydarzenie. I widać jak z roku na rok Sopot Festiwal spada na psy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrej muzyki fan Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 16:04 A ja myślałem że ten super zajefajny festival to kabaret,co to dają o 20-tej na dwójce.Nie wiem tylko co tam robiły Flinta i Dąbrowska.Flinta,jeden lepszych głosów rockowych w Polsce(jeśli nie najlepszy)marnuje swój talent w głupkowatych popowych hiciorkach.W dodatku z jakimś miernotą Zagrobelnym,podróbą Piaska.Wogóle do siebie nie pasują i ta piosenka na żywo jest żenująco beznadziejna.A co do Ani D...Dziewczyna nie może się zdecydować czy trafiać ze swoją muzyką do tych inteligentniejszych,którym słoń na uszy nie nadepnął czy do wieśniaków i fanów eski.Gra na dwa fronty mi się niepodoba podobnie jak u Flinty.Chociaż ona to już została na jednym froncie,tym kitowo-komercyjnym.Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenula Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.cust.tele2.pl 09.08.08, 16:25 żnuła lepper giertych i kwa kwa na to wisnia z dodą - tort jak malowany. starsky and hutch, tylko ten pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
fl-ea Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 16:27 no i nie szkoda wam czasu na oglądanie tego szitu? bo mi tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss_cepa Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.rz.uni-kiel.de 09.08.08, 16:56 polacy mają taki festiwal i takie gwiazdy, na jakie zasłuzyli! kultura to tu byla za komuny, jak spiewali brekauci, niemen, demarczyk! a teraz remiza rules! buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniuchna Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.171.192.178.crowley.pl 09.08.08, 17:19 miałam okazje obejrzeć jedynie skrót wszystkich występów i finałowe wykonanie zwyciezczyni, i po raz kolejny jakos nie jestem zbytnio zaskoczona. W stu procentach zgadzam sie z pewna Polska prezentarką, ze z polskimi festiwalami jest jak z szyszka w tylku.. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak.dodo Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 17:35 Polski Sopot to ubogi zasciankowo-jarmarczny spektakl. Doda to przyklad zasciankowego plastykowego szolu. Co za nedza... Odpowiedz Link Zgłoś