Dodaj do ulubionych

Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał do...

IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 14:52
Jak to miło że na razie nie ma żadnych komentarzy smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.chello.pl 02.09.08, 18:39
      Uwielbiam ten zespół i twierdzę, że jest on milion razy lepszy od komercyjnego System of a down...;]
    • Gość: qul Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.tvn.pl 03.09.08, 09:25
      świetna recenzja. krótko i na temat.
    • embercadero Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał 03.09.08, 19:56
      Świetna płyta. Ale z tym podobieństwem do SOAD to bym nie przesadzał. Owszem, gdyby rok temu ktoś mi dał Scars i powiedział że to nowy album SOAD bez Serja to bym pewnie uwierzył, bo widać ciągłość "trendu" który widoczny był już bardzo na Hypnotize/Mesmerize. Ale jak posłuchać tej płyty pare razy (a nie ukrywam że przez pierwszy tydzień słuchałem jej ciurkiem wink ) to jednak różnice są spore. Bardzo mało jest charakterystycznego dla SOAD "zakręcenia", te piosenki są po prostu sporo prostsze. Jednocześnie są sporo bardziej emocjonalne, co jest zasługą sposobu w jaki Malakian śpiewa. Znikneły zagrywki folkowe, widać to akurat był wpływ Serja. No i last but not least - Serj jest jednak nieskończenie lepszym wokalistą, jak się posłucha dłużej Scars, a potem SOAD to jest miód na uszy jednak. Daron nie specjalnie umie śpiewać jednak. No ale płyta Scars jest fajna a płyta Serja moim zdaniem denna, więc widać nie w umiejętności śpiewania jest rzecz, Malakian ma rewelacyjną rękę do chwytliwych melodii, żeby jeszcze troszkę bardziej "skomplikował" wszystko wkoło to będzie świetnie. Ale SOAD to nie zastąpi...
    • Gość: kokoch Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 10:31
      Płyta beznadziejna, wszystko na jedno kopyto. Nie podoba mi się, Tankian lepiej się uporał ze swoim solowym debiutem.
    • Gość: Slamazzar Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 03:38
      A co robi Shavo? O, już wiem, wymyśla space hip-hop smile
      www.myspace.com/achozen
    • Gość: DAR on Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.chello.pl 11.10.08, 22:08
      Shavo pewnie gra piekarza w jakims filmie od Bena Stillera tongue_out a tak pozatym to dobrze ze dalej cos robia oni sa naprawde swietni maja swoj wlasny styl smile fajna jest piosenka They Say
    • Gość: kamilek Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.09, 14:36
      system żądzi
    • Gość: Kamilek Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.09, 14:37
      byob mi sie najlepiej podoba i szczeże móFFie System był najleprzy
    • Gość: unknown Re: Scars On Broadway - Scars On Broadway: kawał IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.07.09, 15:16
      mają superowe piosenki, są inne od SOAD'u, ale równie dobre, byłoby miło jakby nagrali choć jedną piosenke z Serj Tankianem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka