mallina 13.10.03, 01:47 www2.gazeta.pl/onas/1,30315,1710507.html i co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture ależ Ty się późno śmiejesz, Mallino... 13.10.03, 05:18 ...ale po przeczytaniu stwierdzam, że niezależnie od pory, też bym się uśmiał. Ja pierdolę... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ależ Ty się późno śmiejesz, Mallino... 13.10.03, 06:23 No ,ale faktem jest, że naprawdę wiele osób zakłada konta na portalu gazety, że wspomnę tylko orkiestrę polskiego radia i telewizji .... Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 OT ... do ais 13.10.03, 08:34 Ais - teraz jak mieszkasz w okolicach Jabłonnej... to wcześnie wstajesz ... - post z 6:23... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 08:58 Ekhm, teraz jak mieszkam w pięknej dzielnicy Warszawy zwanej Białołęką, wstaję o 5.45 tylko z racji tego, że pracuję w brzydkiej dzielnicy Warszawy zwanej Służewcem. O godzine 6.23 jestem zazwyczaj w trakcie spokojnego picia porannej kawy i przeglądania , co też przez noc się stało na forum (czyli czytania nocnych postów Malliny i porannych Vula) no. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 09:20 No popatrz jaki zbieg okoliczności - ja też się dziś obudziłem o 5 :45 ... bo miałem jakiś sen koszmarny a normalnie to ksiądz mnie budzi dzwonami swoimi... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 09:27 Oj, to niefajnie, że miałeś sen koszmarny. Ale za to pomyśl, ile dnia człowiek dostaje w prezencie jak budzi się o 5.45 )) Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 09:44 aislinn napisała: > Oj, to niefajnie, że miałeś sen koszmarny. Ale za to pomyśl, ile dnia człowiek > dostaje w prezencie jak budzi się o 5.45 > )) No moze i w prezencie... ja sie raczej zastanawiam jak tę nudę trwającą godzinami zabić - juz mi forów netowych na które zagladam brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 09:49 He he to sobie blogi poczytaj... to wciąga tak, że ja aż sama zaczęłam pisać... A na poważnie- ja gdy się nudzę (co zdarza mi się rzadko, bo generalnie na nic nie mam czasu ), zakładam słuchawki, zamykam oczy i odpływam. I jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 10:14 Skoro tak mówsz to włącze sobie NMA... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: OT ... do Jacka 13.10.03, 10:20 Najlepszy z moożliwych pomysłów )) Ech, Jack, jak ja Ci zazdroszczę że możesz sobie teraz NMA posłuchać i pomarzyć....ech... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aaaaaaaa 13.10.03, 14:51 jack9 napisał: > a normalnie to ksiądz mnie budzi dzwonami swoimi... Mieszkasz w dzwonnicy??? <jeb> Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaaaaaa 13.10.03, 15:29 vulture napisał: > jack9 napisał: > > a normalnie to ksiądz mnie budzi dzwonami swoimi... > > Mieszkasz w dzwonnicy??? <jeb> ogolnie mowiac to stwierdzenie Jacka mozna interpretowac naprawde roznie..))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: aaaaaaaa 13.10.03, 15:34 Mallina, byś się wstydziła....mnie by przez myśl nie przeszły takie skojarzenia paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaaaaaa 13.10.03, 15:48 ojej, teraz to sie boje zapytac jakie byly Twoje)) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: aaaaaaaa 13.10.03, 16:23 Ekhm, jak wspomniałam ja nie śmiem mieć TAKICH skojarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ależ Ty się późno śmiejesz, Mallino... 13.10.03, 13:17 vulture napisał: > ...ale po przeczytaniu stwierdzam, że niezależnie od pory, też bym się uśmiał. > Ja pierdolę... Vulture w sumie to niezaleznie od pory sie smieje czy tez usmiecham.. a wczoraj(dzisiaj..) to dopiero co zakonczylam ogladanie pasjonujacego serialu i jeszcze sobie zerknelam do netu a tam takie ciekawe rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: sie naprawde usmialam;-))))))))))))) 13.10.03, 10:50 "Serwis pocztowy portalu Gazeta.pl ponadto jako jedyny nie usuwa kont nieużywanych przez długie miesiące" tomek_kamel i pan_czeslaw_niemen odetchnęli z ulgą... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: sie naprawde usmialam;-))))))))))))) 13.10.03, 13:16 grzesiu.markowski i inni tez odetchneli.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: sie naprawde usmialam;-))))))))))))) 13.10.03, 14:52 Ale najbardziej ucieszyła się Irena Santor. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: sie naprawde usmialam;-))))))))))))) 13.10.03, 15:31 heheee chociaz sie zastanawiam nad tym co wspomniala juz chyba Ais -nad orkiestra.. a jesli oni policzyli ilosc osob w tej orkiestrze to jasne ze potem wychodza takie liczby Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: sie naprawde usmialam;-))))))))))))) 13.10.03, 16:20 Ja dostałam zawiadomienie na swe konto, że najlepszą pocztą jest serwis o2.pl i właśnie się zastanawiam, czy gdy zacznę sprawdzać inne skrzynki to tam będą sklonowane mejle tylko z innych portali. I. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: sie naprawde usmialam;-))))))))))))) 13.10.03, 17:01 Akurat to co mówią na temet tlenu moge potwierdzić mam 3 różna konta pocztowe i tylko tlen nie przysyła mi głupich reklam a najgorszy pod tym względem jest onet. Odpowiedz Link Zgłoś