Gość: Jason Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: 195.245.213.* 26.10.03, 14:24 Zdecydowanie MOTORHEAD - "1916" Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 26.10.03, 15:24 to ja powiem o utworze, ktory wlasnie leci z glosnikow i nastrojem zupelnie pasuje do smutnej pogody za oknem- Counting Crows i "Colorblind" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esther Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.skorosze.2a.pl 26.10.03, 18:27 Mad season - wake up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Ich Troje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 18:42 Ich Troje - Wstań powiedz nie jestem sam (prowokacja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meris Re: Ich Troje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 00:39 muzyka z "Kruka" , szczególnie z pierwszej części. Nie cała jest smutna, ale sporo, oj sporo... zażynam się nią właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorick Re: Ich Troje IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 12:20 nancy sinatra - my baby shot me down (bang bang) - leci w czolowce Kill Bill. piekna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.compower.pl 27.10.03, 13:38 dj krush & toshinori kondo - ki-oku...cala plyta..nawet pol usmiechu nie zostanie((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.icpnet.pl 28.10.03, 00:42 Dead Can Dance na płycie "Within The Realm Of A Dying Sun". The Sisters Of Mercy - "1959" i "Colours". Peter Hammill - zbyt dużo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 28.10.03, 12:13 "Lazy" Noir Desir "Why does my heart feel so bad" Moby "Es tut immer noch weh" Rosenstolz "Foolish games" Jewel "Drugs don't work" Th Verve m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 28.10.03, 13:30 "Zabić strach" Lady Pank "Całkiem inny kraj" Perfect - IMHO dołuje bardziej niż Ewka "Zawtra pryjde do kimnaty" Płacz Jeremii "Hipisówka" Kobranocka "Sołnecznyje dni" Kino "Sam sobi kraina" Skriabin "Eto wsio" DDT "Nebo broji korake" Električni Orgazam (choć nie mam pojęcia o czym jest Odpowiedz Link Zgłoś
jonyszko Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 28.10.03, 15:18 Przypomnialo mi sie: Stranglers "Midnight Summer Dream"...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wish Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:02 pearl Jam - indifference pearl jam - garden mad season - wake up bush - letting the cables sleep stone temple pilots - no memory limp bizkit hold on (sic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Little Big Disease The Cure - TREASURE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:23 "najsmutniejszy ze smutnych" tak Ktoś o nim powiedział... i uważam, że ma rację... LBD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:49 Właśnie słucham utworu Placebo "Holocaust" i chyba każdy się ze mną zgodzi, żę ta piosenka jest tragicznie smutna. Jak słuchałam jej pierwszy raz to się popłakałam. Owszem jeszcze sporo innych utworów uważam za smutne ale ten akurat teraz jest w mojej głowie. Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruiner Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.03, 23:47 caly My Dying Bride polowa tworczosci Nine Inch Nails - szczegolnie kawalki "A Worm Place", "Hurt", "Something I can never have" Type O Negative - plytka "World Coming Down" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.chello.pl 30.10.03, 09:47 Laura Pausini "E ritorno da te" "Le cose che vivi" Leonard cohen "In my secret life" Bary Manilow "Oh,Mandy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boleyn Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:21 Anathema "My Kingdom" Type O Negative - "Nettie" (myślałam, ze się zaryczę na śmierć) Paradise Lost "Forever Failure", "No celebration" Odpowiedz Link Zgłoś
thomas29needles Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 30.10.03, 17:32 Dead Can Dance - Ulyssess ...bo to jedyny utwor przy ktorym autentycznie wzruszylem sie do lez i sie tego nie wstydze... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik13 Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 30.10.03, 20:43 Sting- A Thousand Years Powala smutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 30.10.03, 21:16 Low - Last night I dreamt that somebody loved me Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 30.10.03, 22:04 hawkshaw napisał: > Low - Last night I dreamt that somebody loved me i w oryginale również, oraz 'How Soon Is Now?' i 'Asleep' tych samych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 31.10.03, 18:18 ilhan napisał: > hawkshaw napisał: > > > Low - Last night I dreamt that somebody loved me > > i w oryginale również, Być może, nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny Alchemik Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.2.core.net.pl / *.Core.net.pl 30.10.03, 22:01 Pink Floyd - The Wall (ogółem), szczególnie Hey You. My Dying Bride - The Angel and the Dark River (także album) Blind Guardian - Mordred's Song Iron Maiden - The thin line between love and hate, Wasting Love Anathema - Temporary Peace, A fine day to exit (mnie tam zasmuca...) Opeth - całe "Damnation" Pozdrawiam Zły i Wredny Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra84 Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: 80.51.251.* 31.10.03, 15:30 elton John - Sacrifice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra84 Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: 80.51.251.* 31.10.03, 15:32 eric clapton - tears in heaven u2 - with or without you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 19:53 Mylćne Farmer"live bercy" Odpowiedz Link Zgłoś
luky.man Gówno!!! 03.11.03, 14:28 Jakie smutne utwory??? Psychiczni jesteście? Muzyka musi być z jajami!!! A tych wszystkich smutasów to bym normalnie pod ścianę i z kałacha.....srurururtutut!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: 194.206.185.* 03.11.03, 14:31 led zeppelin - baby i'm gonna leave you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingen Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: 193.0.70.* 03.11.03, 16:23 portishead - płyty dummy i portishead radiohead - how to disappear ..., idioteque (!), streat spirit i jeszcze troche sigur ros - tez po calosci stina nordstam - wszystko smutne do granic sarah mclachlan - ben's song, idealne na pogrzeb bob dylan - i belong to you nine inch neils - sth i can't never have Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Henry Lee!!! IP: *.bci.net.pl 04.11.03, 17:31 little bird lit down on henry lee... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik13 Re: Henry Lee!!! 04.11.03, 17:51 Nie dosyć, ze to jest genialny utwór, to jeszcze tak cudownie smutny. Bardzo, bardzo to lubię... Jak cytujesz, to pewnie wiesz, o co chodzi- "lit down" - co znaczy ten phrasal- jak sądzę?? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik13 Ozzy 04.11.03, 21:00 Jak mogłem zapomnieć... OZZY OSBOURNE: Dreamer Mama I'm comin' home PS Naprawdę nikt nie wie, co to znaczy (użytw w poprzednim poście- "lit down")?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulryk Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.03, 18:07 TIAMAT -Do You Dream Of Me , TYPE O NEGATIVE-Everything Dies, THE CURE-The Same Deep Water As You, THE ROSE OF AVALANCHE-A Different Child. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Moja 10-tka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:19 1. Dream Theater - Space-Dye Vest 2. Steve Hackett - In Memoriam 3. Brian May/Queen - Too Much Love Will Kill You 4. Pink Floyd - cały album "Wish You Were Here" 5. Queen - Mother Love 6. Iron Maiden - Wasting Love 7. Metallica - Fade To Black 8. R.E.M. - większość płyty "Automatic For The People" (choć może to po prostu poruszająca, a nie smutna muzyka) 9. Steve Vai - For The Love Of God 10. Pink Floyd - High Hopes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Moja 10-tka IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 12:58 Tracy Chapman-Goodbye Procol Harum-a whiter shade of pale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curehead Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 23:50 1. Siamese Twins THE CURE 2. One Last Goodbye - Anathema 3. Russia On Ice - Porcupine Tree 4. The Big Hand - THE CURE 5. Without You I'm Nothing - Placebo 6. Kilka Wyjsc - eM 7. Epitaph - King Crimson 8. The Same Deep Water As You - THE CURE 9. Wake Up - Mad Season 10....i ostatnio Re-Offender - Travis ...moglbym tak pisac i pisac.... pozdrawiam smutasow M Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory 08.11.03, 23:01 Gość portalu: curehead napisał(a): > 1. Siamese Twins THE CURE > 2. One Last Goodbye - Anathema > 3. Russia On Ice - Porcupine Tree > 4. The Big Hand - THE CURE > 5. Without You I'm Nothing - Placebo > 6. Kilka Wyjsc - eM > 7. Epitaph - King Crimson > 8. The Same Deep Water As You - THE CURE > 9. Wake Up - Mad Season > 10....i ostatnio Re-Offender - Travis > > ...moglbym tak pisac i pisac.... > pozdrawiam smutasow > M Dobre są,zgadza się...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 20:10 roads portishead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Nazareth IP: *.lv.lv.cox.net 08.11.03, 17:42 "please don't judas me" - bardzo przygnebiajacy utwor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark2312 Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 09.11.03, 00:14 - Without You I'm Nothing PLACEBO - Nutshell ALICE IN CHAINS - You Made Me The Thief Of Your Heart SINEAD O'CONNOR - Black PEARL JAM - Climbing Up The Walls RADIOHEAD - Change Your Mind NEIL YOUNG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: NAJSMUTNIEJSZE utwory IP: *.tkk.net.pl / *.tkk.net.pl 09.11.03, 22:51 najsmutniejszym utworem jest bez watpienia THOMAS ALBINONI i jego ADAGIO kto kiedykolwiek był na pogrzebie wie o co chodzi - przewincie sobie na 2:46 sekunde utowre - serce sie kraje.... totalny wyciskacz lez Odpowiedz Link Zgłoś