Dodaj do ulubionych

Marlin Manson help!

IP: 81.15.189.* 22.10.03, 21:43
mam pytanie...jaki tytul nosi ostatnia plyta Mansona??? plizzz pomozciesmile)

Patka
Obserwuj wątek
    • forumowy.pajac The Golden Age Of Grothesque 22.10.03, 22:07
      • Gość: irman Re: The Golden Age Of Grothesque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:59
        Swoją drogą mając dostęp do internetu bardzo ciężko jest sprawdzić jaki tytuł
        nosi ta płyta. Trzeba szukać pomocy na forum,inaczej ani ruszsmile.
        • mameluch Re: The Golden Age Of Grothesque 23.10.03, 00:28
          ale wtedy musialaby sie najpierw zapytac o adres jakiejs wyszukiwarki i opis
          korzystania;>
    • Gość: boleyn Re: Marlin Manson help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:03
      A Marilyn Manson się troszkę inaczej pisze...
      • patkag Re: Marlin Manson help! 23.10.03, 21:34
        no jasne...nic tylko zjechac...dziekuje za pomoc i sarkazm...nie ma to jak
        mile forum....tak jak ktos kiedys powiedzial nie ma glupich pytan sa tylko
        glupie odpowiedzi...dziekuje wszystkim...juz znalazlam odp na moje jakze
        niestosowne na tym forum pytanie...i przepraszam za blad...to dlatego ze sie
        po prostu nie znam...jasne ze moglam teraz napisac ze to literowka
        hieh...jeszcze raz DZIEKI WIELKIE!!!!

Patka
        • Gość: irman Re: Marlin Manson help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:18
          No już dobrze,dobrze nie obrażaj się. W końcu forumowicze i tak pomogli,a
          forum jest także po to żeby krytykować ,a nie tylko głaskać. Zresztą zawsze
          cieszy to że szukasz informacji o Mansonie,a nie o Edycie Górniak.
          • mameluch Re: Marlin Manson help! 23.10.03, 22:41
            no,mogloby byc jeszcze lepiej,ale juz sie nie czepiamwinknie bierz tego do
            siebie absolutnie,to tylko takie glupie zartysmileale jesli Cie urazilem i jakos
            zniechecialem do forum to przepraszam bardzo,i tu sarkazmu nie masmilepozdrsmile)))
            • patkag Re: Marlin Manson help! 24.10.03, 15:54
              przeprosiny przyjetesmile))) nio ok swoja droga poszlam na latwiznesmile) ale ze nie
              uzyskalam info tutaj to i tak sama znalazlam hieh jestescie ze mnie dumni?smile
              niosmile)

Patka
          • patkag Re: Marlin Manson help! 24.10.03, 15:56
            nie obrazam nie obrazam...nio ale czy bylabym totalnie zdyskwalifikowana
            gdybym szukala info o Gorniakowej?smile) hmm dyskwalifikacja za gust muzyczny?smile
            hiehsmile a przeciez tak na prawde to nie wiecie po co ta info byla mi
            potrzebnasmile)) nio ok niewaznesmile) znalazlam i to sie liczysmile

Patka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka