Gość: patkag IP: 81.15.189.* 22.10.03, 21:43 mam pytanie...jaki tytul nosi ostatnia plyta Mansona??? plizzz pomozcie) Patka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irman Re: The Golden Age Of Grothesque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:59 Swoją drogą mając dostęp do internetu bardzo ciężko jest sprawdzić jaki tytuł nosi ta płyta. Trzeba szukać pomocy na forum,inaczej ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: The Golden Age Of Grothesque 23.10.03, 00:28 ale wtedy musialaby sie najpierw zapytac o adres jakiejs wyszukiwarki i opis korzystania;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleyn Re: Marlin Manson help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:03 A Marilyn Manson się troszkę inaczej pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: Marlin Manson help! 23.10.03, 21:34 no jasne...nic tylko zjechac...dziekuje za pomoc i sarkazm...nie ma to jak mile forum....tak jak ktos kiedys powiedzial nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi...dziekuje wszystkim...juz znalazlam odp na moje jakze niestosowne na tym forum pytanie...i przepraszam za blad...to dlatego ze sie po prostu nie znam...jasne ze moglam teraz napisac ze to literowka hieh...jeszcze raz DZIEKI WIELKIE!!!! Patka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: Marlin Manson help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:18 No już dobrze,dobrze nie obrażaj się. W końcu forumowicze i tak pomogli,a forum jest także po to żeby krytykować ,a nie tylko głaskać. Zresztą zawsze cieszy to że szukasz informacji o Mansonie,a nie o Edycie Górniak. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Marlin Manson help! 23.10.03, 22:41 no,mogloby byc jeszcze lepiej,ale juz sie nie czepiamnie bierz tego do siebie absolutnie,to tylko takie glupie zartyale jesli Cie urazilem i jakos zniechecialem do forum to przepraszam bardzo,i tu sarkazmu nie mapozdr))) Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: Marlin Manson help! 24.10.03, 15:54 przeprosiny przyjete))) nio ok swoja droga poszlam na latwizne) ale ze nie uzyskalam info tutaj to i tak sama znalazlam hieh jestescie ze mnie dumni? nio) Patka Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: Marlin Manson help! 24.10.03, 15:56 nie obrazam nie obrazam...nio ale czy bylabym totalnie zdyskwalifikowana gdybym szukala info o Gorniakowej?) hmm dyskwalifikacja za gust muzyczny? hieh a przeciez tak na prawde to nie wiecie po co ta info byla mi potrzebna)) nio ok niewazne) znalazlam i to sie liczy Patka Odpowiedz Link Zgłoś