wahmaster 30.10.08, 21:00 sie gość wydziera w refrenie, nie? pl.youtube.com/watch?v=_npU644UpBg&feature=related nich Kupicha się tak wydrze, w końcu jest rockmanem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 30.10.08, 23:30 Ej tam ,to żadne ..darcieMusiałbyś usłyszeć moje ,wtedy kiedy pod namiot mrówka weszła mi tam gdzie nie powinna i chodziła , łaskoczac mnie, brrrrr na myśl o tym mam ..dreszcze!!! To jest piękny ...głos i piekna ..buzka pl.youtube.com/watch?v=F3TOh252J2E&feature=relatedprawda? A panowie ...hmm pomyslę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.10.08, 00:11 > Ej tam ,to żadne ..darcieMusiałbyś usłyszeć moje ,wtedy kiedy pod namiot mró > wka weszła mi tam gdzie nie powinna i chodziła , łaskoczac mnie, brrrrr na myś > l o tym mam ..dreszcze!!! wszyscy mamy dreszcze na myśl o tym ) > To jest piękny ...głos i piekna ..buzka > pl.youtube.com/watch?v=F3TOh252J2E&feature=relatedprawda? > A panowie ...hmm pomyslę... nie rozumiem tekstu, ale wyobraźnia podpowiada mi że ta wrazliwa pani śpiewa o zgniecionej pośladkiem mrówce? Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 02.11.08, 22:51 > wszyscy mamy dreszcze na myśl o tym ) łoooranyyyyyyy mężczyzni mają dreszcze na widok maleńkiej ..mróweczki???!!,nie do wiary!! > nie rozumiem tekstu, ale wyobraźnia podpowiada mi że ta wrazliwa pani śpiewa o zgniecionej pośladkiem mrówce? ha ha ha >rozbawiona< pl.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Pani Emma ma cudowny ...głos i śpiewa w starowłoskim..języku a każdy utwór jest ..inny jest inną ..'opowieścią'. To muzyka którą można "oglądać" a nastrój jak ze ..snu męskie ..głosy ,najciekawsze dla .mnie to te z chrypką .. Ooooj, tą chrypke lubię najbardziej pl.youtube.com/watch?v=3RaqzxHOEl0 Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster Re: ale fajnie... 03.11.08, 00:25 > łoooranyyyyyyy mężczyzni mają dreszcze na widok maleńkiej > ..mróweczki???!! maleńka "mróweczka" powiadasz? ) tak, mają > Ooooj, tą chrypke lubię najbardziej > pl.youtube.com/watch?v=3RaqzxHOEl0 jak ogladałem cały czas miałem wrażenie że zaraz na scenę wyjdzie Krzysztof Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 03.11.08, 11:21 wahmaster napisał: > > łoooranyyyyyyy mężczyzni mają dreszcze na widok male > jak ogladałem cały czas miałem wrażenie że zaraz na scenę wyjdzie Krzysztof Krawczyk Wielbiciel tworczości Pana ..Krawczyka? To tak jak moja ..prababcia ale ona napewno jest strasza od Pana wahmastera Wracajac do tematu wątku to podoba mi sie ...'darcie' Björna pl.youtube.com/watch?v=x60DdKy1GuY A rockmena o nazwisku Kupicha nie ..znam( ech jestem widac do tyłu ..muzycznie i nie ..tylko( Milego tygodnia pl.youtube.com/watch?v=NUJH7y1yK_E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.11.08, 15:41 pl.youtube.com/watch?v=5PypXaewkEc&feature=related youtubemanka Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 04.11.08, 00:29 o żesz Ty , wah! Prawie ..trafiłeś ,prawie bo graFOmanka ale nie ..Janka Słucham sobie tylko czarnych ..płyt- ten trzask i miekkość ,ach , zakladasz na talerz, włączasz i... odpływasz pl.youtube.com/watch?v=Pci30AW_qbQ&feature=related i możesz też zawirować w ..tańcu pl.youtube.com/watch?v=Ioiv2IGRcVY i chce się ..żyć, ot co pl.youtube.com/watch?v=jJbDjbGH1cY Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: ale fajnie... 31.10.08, 00:09 Nieżle, ale do Tokio Hotel jeszcze im brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.10.08, 00:17 > Nieżle, ale do Tokio Hotel jeszcze im brakuje... ale TH to girlsband, więc nie można tak porównywać Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: ale fajnie... 31.10.08, 00:31 Gość portalu: wah napisał(a): > ale TH to girlsband, więc nie można tak porównywać > Bez przesady - jeszcze nikomu nie udało się ustalić, jakiej płci jest wokalista/ska TH. Podobno nawet matka nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylweno Re: ale fajnie... IP: *.pergole.net 31.10.08, 12:16 całkiem fajnie. Dobry głos ten pan ma Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: ale fajnie... 03.11.08, 11:45 Ależ przynudzają ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 03.11.08, 11:52 johnny-kalesony napisał: > Ależ przynudzają ... A kto nie ..przynudza zdaniem ..johnnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: ale fajnie... 03.11.08, 19:35 Prawie wszyscy teraz ... prawie wszyscy. Bardzo niewiele muzyki teraz mi się podoba. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 04.11.08, 00:48 A ja sobie słucham muzyki lat 30-8o.... pl.youtube.com/watch?v=0Q7J4PgrRsY Różnych gatunków pl.youtube.com/watch?v=Bo0HXKgyyWA&feature=related jest w czym ..wybierać pl.youtube.com/watch?v=5DRsPLu2x0s i nie nudzę się ,o nie! pl.youtube.com/watch?v=YzB-3oKIfRw Pozdrawiam pl.youtube.com/watch?v=q7hDnKtc9oM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.11.08, 15:33 hehe, a pewnie ze przynudzają, może dlatego ten fragment zwrócił moja trudną zazwyczaj do zwrócenia uwagę ) Odpowiedz Link Zgłoś
oi_polloi gdzie? 03.11.08, 20:47 pfe nic szczególniego. toolem troche zalatuje. i nie słysze by sie wydzierał Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond dobre darcie fajne jest 04.11.08, 10:46 Soilwork kontynuuję fajną tradycję ale muzycznie to taka ABBA raczej. jak znacie jakichś innych rozdartych zewnętrznie- chętnie posłucham. lubię chrypiące gardła. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dobre darcie fajne jest 04.11.08, 11:02 miszczunie ;] pl.youtube.com/ a zaczęło się tak niewinnie pl.youtube.com/watch?v=ZAydj4OJnwQ no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: dobre darcie fajne jest 04.11.08, 11:23 Prawdziwi ..mistrze,o tak!! Ja lubię tez przystojniakow z naszego ..podworka pl.youtube.com/watch?v=5z4lmF8PNGc A o 'rozdarych' pomyslę jeszcze w innym czasie Pozdrawiam pl.youtube.com/watch?v=33Jaodra7AY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: dobre darcie fajne jest IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.11.08, 14:22 ah te nudne '60... pl.youtube.com/watch?v=w3eCRovzbfw na szczęście świat się rozwija www.lastfm.pl/music/Voivod/_/Batman?autostart Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: dobre darcie fajne jest 04.11.08, 14:40 Dla kogo nudne to ..nudne ,dla mnie ..nie Slucham tego co mnie 'gwałci' od ..środka i już") Swiat niestety nie zawsze rozwija sie w dobrym ..kierunku( Wskaż mi prosze mistrzów lat ...90-tych i ..wzyż Bo ja takich nie znam ale .. ja nic wiem i chetnie sobie ...uzupełnie swoją ..wiedzę muzyczną . pl.youtube.com/watch?v=sVh3WQtx_pw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: dobre darcie fajne jest IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.11.08, 23:52 a tam, charzanić wskazywanie mistrzów fajna chrypka i przyjemna muzyczka pl.youtube.com/watch?v=WvwtGkoseaQ&feature=related zwłaszcza to "aaaaaaaaa" w 2:44, takie stonowane, nie za mocne i nie za słabe, koles ma po prostu wyczuci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi_polloi TO jest darcie! IP: *.bb.sky.com 05.11.08, 02:36 nie wiem czy o takie darcie ryja chodzi, ja uwielbiam pl.youtube.com/watch?v=b1QPKlrpWQw Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: TO jest darcie! 05.11.08, 10:28 To jest głos ciasteczkowego potwora z Ulicy Sezamkowej! pl.youtube.com/watch?v=dhUFxaauNTE Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi_polloi Re: TO jest darcie! IP: *.bb.sky.com 05.11.08, 17:33 hehe dobre widze podobienstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: TO jest darcie! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.11.08, 17:45 ciasteczowy monster to prekursor growlingu pl.youtube.com/watch?v=1SYcM7Wf-WU&feature=related choc własciwie dziewczynka z "Egzorcysty" była wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: TO jest darcie! 05.11.08, 22:03 johnny-kalesony napisał: > To jest głos ciasteczkowego potwora z Ulicy Sezamkowej! > > pl.youtube.com/watch?v=dhUFxaauNTE Słodki Ja lubię ..maleństwa pl.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: dobre darcie fajne jest 05.11.08, 22:16 Gość portalu: wah napisał(a): > zwłaszcza to "aaaaaaaaa" w 2:44, takie stonowane, nie za mocne i nie za słabe, > koles ma po prostu wyczuci łoooranyyyyy! wreszcie ..trafiłeś Dzięki ,wah pl.youtube.com/watch?v=c7-AfasYhvQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: dobre darcie fajne jest IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.11.08, 16:05 growl musi być cool, a nie jakieś histeryczne darcie, jak tu, koles powoli i wyraźnie wyraża co tam ma do przekazania ludzkości: pl.youtube.com/watch?v=lCp2Jj_LwyE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: dobre darcie fajne jest 06.11.08, 20:34 Ciasteczko! Tylko troche sie ..wystarszyłam panie 'wah' bo piałam przed chwilą o ..ducham i ten utwór , takie mroczne klimaty ale prosze o ..więcej Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: dobre darcie fajne jest 06.11.08, 20:37 caroli_ne_86 napisała: > ..pisałammialo być... jejciu!!co ze mna?? Miało być: pisałam o ... d u c h a ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Dałbyś spokój z tą Budką Suflera (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 08:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dałbyś spokój z tą Budką Suflera (nt) IP: 77.88.133.* 05.11.08, 17:16 e ee chyba zartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Dałbyś spokój z tą Budką Suflera (nt) 05.11.08, 22:07 Budka podoba sie mojej ...Babci Cżesto z nią śpiewam "Takietango" pl.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A TO! IP: *.bb.sky.com 06.11.08, 19:31 tu sie pieknie rozkreca by na koncu ładnie sie wydrzec pl.youtube.com/watch?v=eHY3UjO-Xqg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: A TO! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.11.08, 19:36 ale jest to niestety jedyna wartościowa rzecz w tym kawałku wydrzeć sie i nie pokaleczyć uszu bliźnim to sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ale fajnie... IP: 77.88.133.* 14.11.08, 14:39 ano fajnie ,maja chlopaki pluca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Kobiety! A podoba wam sie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.11.08, 22:59 wyznanie miłosne w tej stylistyce 3:05 pl.youtube.com/watch?v=pB5h_SiiTH4 czy też barwa głosu wzbudza od razu podejrzenie alkoholizmu? ) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Kobiety! A podoba wam sie... 21.11.08, 15:56 Gość portalu: wah napisał(a): > wyznanie miłosne w tej stylistyce 3:05 > pl.youtube.com/watch?v=pB5h_SiiTH4 > czy też barwa głosu wzbudza od razu podejrzenie alkoholizmu? > ) upsss, przeszedł mnie ..dreszcz! !Barwa głosu wzbudza wiele ...emocji Chciałabym ich zobaczyć na ..zywo Pozdr)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: Kobiety! A podoba wam sie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.11.08, 22:41 powiedz lepiej jaki to rodzaj dreszczy i czy w związku z tym warto inwestować w norweską wódkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Kobiety! A podoba wam sie... 22.11.08, 20:58 Gość portalu: wah napisał(a): > powiedz lepiej jaki to rodzaj dreszczy Podejdz bliżej..powiem ci na ..uszko > i czy w związku z tym warto inwestować w norweską wódkę ) No to już wszystko ..wiesz A co do wódek to nie znam sie na tych ..'rarytasach' Pozdr) pl.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uE Odpowiedz Link Zgłoś
wahmaster Re: Kobiety! A podoba wam sie... 23.11.08, 13:29 przestańcie, śnieg się topi za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Kobiety! A podoba wam sie... 23.11.08, 17:21 co mamy niby ..'przestać'??? i tak jest wystarczająco ...smutno ....((((( ech...... pl.youtube.com/watch?v=IotQcO4jrZM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Dęta nuda ... 21.11.08, 18:14 To jest rock'n'roll! pl.youtube.com/watch?v=Dw6Fjo6VXTg Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: Dęta nuda ... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.11.08, 22:43 ano niech sobie i jest, mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Dęta nuda ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 15:11 jaka nuda??! twoje to dopiero nuda bo stare jak świat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cep Re: ale fajnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 11:06 najgorszy z mozliwych szajs prezentujesz WAH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.11.08, 13:56 > najgorszy z mozliwych szajs prezentujesz WAH! najgorszą z mozliwych niekostruktywną krytykę prezentujesz CEP nie nasmiewaj sie tak bezpiecznie zza krzaka tylko zapodaj cos temacie, troche odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: largo_m Re: ale fajnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 14:36 bo to wszedzie pełno tych krzykaczy ktorzy nic nie maja do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 25.11.08, 21:24 Gość portalu: wah napisał(a): > nie nasmiewaj sie tak bezpiecznie zza krzaka tylko zapodaj cos temacie, troche > odwagi To ja ..zapodam ,nie zza krzaczka ,o nie Na dobranoc ,ha ha pl.youtube.com/watch?v=fSaVnHTnyi4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah ale ja prosze o IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.11.08, 21:58 tasmę profesjonalną ) masz starocia pl.youtube.com/watch?v=TYctbbWWzzo karaluchy do poduchy Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: umrę ze ..śmiechu ... 25.11.08, 23:39 pl.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk kiedyś naprawde zejdę na zawał serca ze ..śmiechu przez Ciebie 'wah' i jeszcze przez dwie ..osoby Dzięki , pieknych snów pl.youtube.com/watch?v=ubZvLBwoLSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany forumowicz Re: ale fajnie... IP: 77.88.144.* 27.11.08, 16:53 ten koles spiewajacy z 'szansy' to chyba ma chorobę swietego wita!! Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 26.11.08, 16:12 To też jest ...fajne ,nieprawdaż?? pl.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.11.08, 22:42 jaaaaaaaki fajny jadowity głośik 0:40 (reszte można/należy sobie darować) pl.youtube.com/watch?v=a0vBC03iAN8&feature=related co to pani? dajcie namiary, nie chce mi sie szukać /jestem leń / Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 26.11.08, 22:49 Gość portalu: wah napisał(a): > jaaaaaaaki fajny jadowity głośik 0:40 (reszte można/należy sobie darować) > pl.youtube.com/watch?v=a0vBC03iAN8&feature=related O tak ,głosik super i sympatyczna buzka ,meska> > co to pani? > dajcie namiary, nie chce mi sie szukać /jestem leń / Gdybys jeszcze napisał o co Ci ..chodzi?? pl.youtube.com/watch?v=sVh3WQtx_pw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.11.08, 22:59 > > co to pani? jak wspominałem jestem leń i liczyłem że sie ktoś domysli ze chiałem napisać "co to za pani?" jeszcze raz: to za pani? Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 26.11.08, 23:07 Gość portalu: wah napisał(a): > > > co to pani? > jak wspominałem jestem leń i liczyłem że sie ktoś domysli ze chiałem napisać > "co to za pani?" > > jeszcze raz: to za pani? a ja jestem marudna ,konfliktogenna ,niemyslaca itede ..itepe .. Poprawię się jak tylko dojde z soba do ladu,albo trochę ..wcześniej PANI nie ..znam,przykro mi ..( Dobranoc pl.youtube.com/watch?v=n1wnOUH2jk8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.11.08, 21:33 > konfliktogenna ooo, to zaraz sprowokuję jakąś słowną spinkę z tobą tylko nie o muzyce, bo na muzyce się słabo znam ) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: ale fajnie... 27.11.08, 21:57 Gość portalu: wah napisał(a): > > konfliktogenna > ooo, to zaraz sprowokuję jakąś słowną spinkę z tobą Nie wolno ..trollować ,czy jakos tak > tylko nie o muzyce, bo na muzyce się słabo znam ) Kłamczuszek! pl.youtube.com/watch?v7OJY9eHiTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wah Re: ale fajnie... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.12.08, 21:21 dobra, namierzyłem typiare, nazywa sie Dirty Harry: www.girlband.org/artists/harry/videos te angielskie buraki z COF mają gust do blond feat.-erek pl.youtube.com/watch?v=ZgXmwCbnIhc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko pytam Re: ale fajnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:45 fajnie fajnie moze jeszcze zapodajcie tu jakieś''fajnie'' bo ja nie znam nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ale fajnie... IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.09, 12:22 Tom Waits drze sie maksymalnie! Odpowiedz Link Zgłoś