12.11.08, 23:19
Witam,
gdy pojawily sie pierwsze informacje od PSB o mozliwosci powstania baletu troche powatpiewalem, ale teraz widze, ze projekt nabiera rumiencow. Zobaczymy co wyjdzie.

Pzdr
1_and_1_make_5

Ps. Zapowiada sie bardzo pracowity 2009 rok dla Chrisa i Neila...
Obserwuj wątek
    • tom075 Re: Balet??? 13.11.08, 11:01
      Liczę na to, że sami w nim wystąpią smile To byłby prawdziwy czad!
      • verybilingual Re: Balet??? 13.11.08, 13:30
        Pierdoły....no ale cóż, skoro ich to pociąga to jakoś to przetrwam, oby jakaś
        porządna ścieżka dźwiękowa do tego powstała...a oni tak po za tym pracują na
        okrągło bo są już starzy, więc można się wielu projektów spodziewać w
        najbliższych kilkunastu miesiącach/kilku latach.
        • 1_and_1_make_5 Re: Balet??? 14.11.08, 21:13
          Witam,
          mysle, ze jestes Pawle mocno niesprawiedliwy w swych ocenach. To nie pierdoly, ale bardzo powazna rzecz. Nie znam innych artystow pop, ktorzy porywaja sie na cos takiego.... Mnie cieszy, ze nie sa artystami tylko swojego podworka i maja tak szerokie zainteresowania. Dzieki nim moze bede mial okazje obejrzec balet w co do niedawna nie moglem uwierzyc...
          Pawle czlowiek staje sie starcem na wlasna prosbe, ale N. i Ch. nimi nie chca byc. Nie znam zbyt wielu "starcow", ktorzy pracuja z taka iloscia swoich "dzieci". Ty jako czlowiek prowadzacy blog o muzyce tym bardziej powinienes miec szerokie horyzonty nie tylko na muzyke...

Pzdr
          1_and_1_make_5

Czy nazwalbys OFFfestiwal pierdola?
          • verybilingual Re: Balet??? 15.11.08, 13:14
            Sam dla siebie jestem sprawiedliwy. To moje zdanie. Trochę już się znam na tego
            typu pobocznych projektach różnych gwiazd i wiem, że w większości jest to
            naprawdę nie za ciekawe uncertain Jestem po prostu źle nastawiony i mam do tego prawo
            zważając na swoje doświadczenie na tym poletku. Oczywiście życzę sukcesu, ale
            tak jak powiedziałem - przede wszystkim ścieżka dźwiękowa. Closer To Heaven czy
            Battleship to takie poboczne projekty, które są tylko w połowie udane (muzyka w
            BP) lub kompletnie spaprane (Closer.
            Mam szerokie horyzonty, ale przepraszam, chyba się nie zrozumieliśmy. Wcale im
            nie zarzucam, że są starzy czy chcą takimi być. Po prostu stwierdzam fakt, który
            pociąga za sobą ich wzmożoną pracę - oni właśnie doskonale zdają sobie też z
            tego sprawę ;]
            I pracują, pracują, pracuję - dla mnie to same świetne wiadomości.
            • balshoy Re: Balet??? 19.11.08, 17:18
              co do baletu...sam jestem ciekaw, jednak jego oprawą jest przecież
              muzyka, która może sama funkcjonować..w życiu nie byłem na balecie
              (na musicalu byłem raz w życiu)...ale to PSB poszerza nam
              horyzonty wink
              co do Closer to heaven..spaprane? no nie mogę się zgodzić...taki to
              był projekt, ale piosenki w 3/4 są kapitalne - nawet nie ma sensu
              wymieniać tytułów, co jedna to lepsza - jak słucham tych demówek,
              gdzie śpiewa Neil, naprawdę żałuję, że to nie jest regularny album
              PSB!
              • j.wojak Potwierdzam -CTH ok! 19.11.08, 22:15
                Ja tez uważam te utwory za udane. Większość lubię, zarówno śpiewane przez Neila
                jak i "cast recording" (jaką miałem radochę, gdy ściągnąłem CD z Amazona!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka