Dodaj do ulubionych

Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.10.03, 20:51
NOwym guru zostaje człowiek którego cenię za miłość i znajomość jednego z
moich ulubionych stylów muzycznych, czyli tzw. rocka progresywnego
(czokolwiek by to znaczyło). Panie i Panowie niniejszym ogłaszam listopad
miesiącem progrocka a tym samym nowym Guru zostaje kolega agrus!!!

Gratulacje, Ziomalu! Panuj nam sprawiedliwie i krzew w młodych a
niedoświadczonych i łaknących pięknej muzyki sercach art rockowe idee!
Obserwuj wątek
    • ilhan Gratulacje 28.10.03, 21:07
      A ja i tak będę słuchał rzępolni. Jak będzie trzeba to opozycję założę wink)
    • janek0 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 21:09
      cze67 napisał:

> nowym Guru zostaje kolega agrus!!!
      kto ?
      • mallina Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 21:10
        mysle ze Argus?
      • ilhan Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 21:17
        janek0 napisał:

> cze67 napisał:
        >
        > > nowym Guru zostaje kolega agrus!!!
        > kto ?

Agrus - coś z rolnictwem pewnie (???)
        • cze67 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 21:26
          Uff, ale wtopa. Powtarzamy: argus, argus, argus.
          • janek0 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 21:32

> Uff, ale wtopa. Powtarzamy: argus, argus, argus.
            >

zatem: gratulacje, gratulacje, gratulacje :-]
            • argus1 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 22:23
              O cholera - dziękuje.
              Jest mi niezmiernie miło. Jesienny chłop ze mnie (cokolwiek to znaczy) to i na
              jesień przyszło mi Gurować.
              Najweselsze jest jednak to, że tak się moje życie teraz toczy, że
              najprawdopodobniej (wzorem niegdyś Asa) będę Guru przebywającym na forum
              głównie duchem - bo ciało nie zawsze będzie miało dostęp do internetu.
              Rozumiem,że będę nim od godziny 24 czy jak??? W miarę możliwości na pewno się
              odezwę na forum - przynajmniej przez pierwszy tydzień gurowania - będę tu
              normalnie,a potem będzie ciężej.
              A oświadczenie wydam wkrótce.
              • cze67 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 22:40
                Się nie przejmuj, moje gurowanie przypadło akurat na czas zmiany przeze mnie
                pracy. To i obowiązki z konieczności wypełniałem niezbyt starannie. Czy jakoś
                tak...
                • aislinn Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 22:46
                  Argusie, gratulacje - i jakby co to dam ci namiary na moją rodzinkę w Ttoruniu
                  co to ma stałe łącze i 3 kompy w domu wink
                  • gaspar4 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.03, 23:15
                    Cieszę się z tego wyboru,bo uważam że argus to równy gość.
                    • teddy4 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 01:10
                      Gratulacje dla Argusa - nie tylko prog-rockowcy mogą być z niego dumni!
                      • pizmak31 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 10:39
                        Gratulancje, nareszcie wszyscy odszczekaja, ze Marillion to nie jest zadne
                        muzyczne lajno!
                        • gregkor Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 10:42
                          Stary gratlasją...no i życzę owocnych rządów...smile))...no i mam nadzieję, że
                          nuta fusion też w listopadzie zaiskrzy..

pozdr
                        • ilhan Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 10:47
                          pizmak31 napisała:

> Gratulancje, nareszcie wszyscy odszczekaja, ze Marillion to nie jest zadne
                          > muzyczne lajno!

Jak to????
                          • jack9 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 11:34
                            No gratulacje!!!
                            w końcu będzie można smiało pisac o muzycznych łajnach...wink
                        • argus1 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 12:05
                          pizmak31 napisała:

> Gratulancje, nareszcie wszyscy odszczekaja, ze Marillion to nie jest zadne
                          > muzyczne lajno!

Ekhm... Jakby to powiedzieć - Guru nie przepada za Marillion. Guru ma zespoły z
                          kręgu muzyki jakiej słucha - których też nie lubi. Guru nie lubi Marillion i
                          nie będzie zmuszał do odszczekiwania smile
                          Ale kto chce odszczekać - niech to zrobi!
                          • pizmak31 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 12:08
                            argus1 napisał:

> pizmak31 napisała:
                            >
                            > > Gratulancje, nareszcie wszyscy odszczekaja, ze Marillion to nie jest zadne
                            >
                            > > muzyczne lajno!
                            >
                            > Ekhm... Jakby to powiedzieć - Guru nie przepada za Marillion. Guru ma zespoły
                            z
                            >
                            > kręgu muzyki jakiej słucha - których też nie lubi. Guru nie lubi Marillion i
                            > nie będzie zmuszał do odszczekiwania smile
                            > Ale kto chce odszczekać - niech to zrobi!

Zaraz zaraz... Czy w regulaminie Forum jest zapisane, ze forumowicz moze sie
                            obrazic na Guru? jezeli tak to wlasnie to nastepuje, czyli ze Pizmak czuje sie
                            urazony postawa Guru wobec Marillion. Dziekuje za uwage.
                            • argus1 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 12:14
                              pizmak31 napisała:
                              > Zaraz zaraz... Czy w regulaminie Forum jest zapisane, ze forumowicz moze sie
                              > obrazic na Guru? jezeli tak to wlasnie to nastepuje, czyli ze Pizmak czuje
                              > sie urazony postawa Guru wobec Marillion. Dziekuje za uwage.

No dobra...
                              Piżmak - specjalnie dla Ciebie:
                              MARILLION TO NIE JEST MUZYCZNE ŁAJNO!!!!!
                              I proszę się nie obrażać na Guru - tym bardziej tak zacnej i mądrej babci nie
                              przystoi to robić!
                              • pizmak31 Re: Nowy Guru FM i FoFFM GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.03, 12:19
                                Dziekuje, wiedzialam ze na Ziomala mozna liczyc. A babcia jestem mloda, mozna
                                powiedziec, ze jestem babcia-podfruwajka, to mozna mi sie obrazac filuternie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka