Gość: kasia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 11:58 byłam wczoraj na nim w Stodole i ciekawa jestem Waszych opinii pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly_soerenson Re: wczorajszy koncert KULTU 30.10.03, 14:28 Nie bardzo wiem o co chodzi dlatego pytam z czystej ciekawości. Czy to ze zespół gra w stodole( gdzie znajduje się ta stodoła?) oznacza ze zespół jest kultowy? Zaciekawił mnie ten problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wczorajszy koncert KULTU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 10:18 do emilly jeśli rzeczywiście nie wiesz,odpowiadam: Kult to kultowy zespół polskiego rocka, jest wiele jego stron www, możesz tam poznać twórczość zespołu i jego lidera Kazika Staszewskiego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: wczorajszy koncert KULTU IP: 81.219.67.* 30.10.03, 20:21 Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat koncertu w Stodole; byłam za to na Kulcie w Lublinie w poprzedni piątek 24.10 i bawiłam się jak zawsze na występach Kaza-znaczy się kapitalnie zabrakło kilku utworów, ale i tak miło się rozczarowałam różnorodnością repertuaru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wczorajszy koncert KULTU IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 10:16 ja też bawiłam się świetnie,staliśmy pod sceną, aby dokładnie wszystko widzieć, równo rok temu też byłam na koncercie, ale jakoś po tym ostatnim jestem bardziej poturbowanawiem że młodzież studencka lub licealna uwielbia pływać po tłumie i lądować pod sceną w obięciach ochroniarzy,ale druga strona medalu to katorgi jakie przeżywają przez to ludzie z pierwszego "rzędu";pod względem muzycznym jestem usatysfakcjonowana, wizualnie tez koncert był dopracowany, ale liczne siniaki i boląca szyja, po tym jak mnie ktoś butem potraktował przypominają temniej przyjemne chwile koncertu... pozdr fanów Kultu i Kazika kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: wczorajszy koncert KULTU IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 01.11.03, 21:03 ja bylam i mi sie baaaardzo podobało nastepnego dnia myslałam że nie wstane ;] ja chce czesciej takie koncerty! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: wczorajszy koncert KULTU 01.11.03, 21:07 ja byłam 16.10, w Krakowie, koncert rewelacyjny!! a co do kontuzji, to udało mi się m.in. dostać od przelatującego nad tłumem kumpla martensem w nos) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: koncert KULTU z 22.10 w Posen 01.11.03, 22:40 Byłem pierwszy raz na kulcie wiem, że zagrali dobrze. Ale ja się nie bawiłem tylko ich słuchałem. Wady: Za cicho Brak słyszalności gitary i klawiszy Zalety: Grali dużo starych utworów Wnioski 16.10 byłem na TSA chyba to był koncert mojego życia. Więc Kult tego nie przebił. Miło było zobaczyć Kazika na scenie. jednak czegoś mi zabrakło jakiejś werwy, iskry. Czegoś co by dawało, że jestem na koncercie a nie słucham tego z płyty. Są to moje subiektywne odczucia. Koncert dobry ale do bardzo dobrego wiele brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś