Dodaj do ulubionych

THE WHITE STRIPES VOTE NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 21:04
Już jutro EMA (o 21.00 na MTv POLSKA) czy już oddaliście swoje głosy na The
White Stripes???
Zróbcie to teraz bo już tylko godziny dzielą nas od ceremonii.
P.S Kto widział nowy teledysk The Hardest Button To Button , jak wasze
wrażenia, bo dla mnie mistrzostwo w każdym calu.
JUŻ JUTRO WYSTĘP THE WHITE STRIPES NA ŻYWO!!!!

Obserwuj wątek
    • vulture thehardestbuttontobutton 05.11.03, 21:10
      Widziałem teledysk. No, taki sobie, a utwór dość przeciętny i ubogi jak dla
      mnie. Nie zachwyciłem się specjalnie, podobnie jak przeróbką "I Just Don't Know
      What To Do With Myself" Bacharacha. Ale mi to jakoś po prostu nie wchodzi i już.
      • Gość: Level1 Re: thehardestbuttontobutton IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 21:26
        Muzyka może ci się nie podobać, ale Kate Moss w teledysk "I Just Don't Know
        What To Do With Myself" powinna?

--------------------------
        The White Stripes THE BEST !!!
        • vulture Re: thehardestbuttontobutton 05.11.03, 21:37
          Teledysk widziałem tylko raz, ale raczej był nudnawy. No bo ile można oglądać
          modelkę, chudszą od rury, wokół której się wygina?
          • Gość: Level1 Re: thehardestbuttontobutton IP: *.toya.net.pl 05.11.03, 21:39
            ale z jaką gracją się wygina smile
            Teledysk bardzo ale to bardzo fajny, ale jeszcze lepszy jest Dead leaves and
            the dirty ground.
            • Gość: Iwona Re: thehardestbuttontobutton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:35
              Ja przepraszam bardzo ale tobie bardziej podobała się ta chała z Kate Moss niż
              widok Jacka & Meg w "Dead leaves and the dirty ground"? Poważnie?
              A tobie przepraszam chodzi o muzykę czy o prawie gołą chudą modelkę?
              Wszyscy oczywiście znają odpowiedź.
              Współczuję Ci.

• Gość: kubasa Re: thehardestbuttontobutton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 23:38
                Gość portalu: Iwona napisał(a):

> Ja przepraszam bardzo ale tobie bardziej podobała się ta chała z Kate Moss
                niż
                > widok Jacka & Meg w "Dead leaves and the dirty ground"? Poważnie?
                > A tobie przepraszam chodzi o muzykę czy o prawie gołą chudą modelkę?
                > Wszyscy oczywiście znają odpowiedź.
                > Współczuję Ci.
                >

Masz okres, czy Ty tak zawsze?
                • Gość: pszemcio Re: white stripes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:32
                  kłócicie się o taką pierdołe jak teledysk, a najważniejsza jest muzyka. white
                  stribes to najlepszy, najbardziej odjazdowy, najbrudniejszy i najbardziej
                  gówniarsko zachwycający zespół we współczesnym rocku
                  • Gość: Meg Re: white stripes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 14:51
                    Gość portalu: pszemcio napisał(a):

> kłócicie się o taką pierdołe jak teledysk, a najważniejsza jest muzyka. white
                    > stribes to najlepszy, najbardziej odjazdowy, najbrudniejszy i najbardziej
                    > gówniarsko zachwycający zespół we współczesnym rocku

Zgadzam się z tym.
                    • Gość: Level1 Re: white stripes IP: *.toya.net.pl 06.11.03, 15:27
                      A ja uważam że że wideoklipy są równie ważne, bo gdyby nie ,,fell in love
                      with girl'' puszczany często w MTV, to więcej niż pewne że oprócz garstki
                      fanów z Detroit nikt by o tym zespole nigdy nie usłyszał, np.wideiklip ,,seven
                      nation army'' zostało nominoane do EMA w kategorii BEST VIDEO, The White
                      Stripes są wyśmienitym zespołem i zawsze robią świetne wideoklipy które
                      traktują jako drugie ,,ja'' piosenki. Przykład The White Stripes pokazuje wagę
                      wideoklipu w popularności zespołu.
                      • Gość: Meg Re: white stripes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 15:34
                        Dla mnie też są ważne teledyski, ale tylko takie które coś pokazują, coś mówią.
                        Nie rozumiem kłótni w stylu ten teledysk jest lepszy bo jest w nim Kate Moss
                        (tak nawiasem mówiąc uważam że jest to ich najgorszy teledysk). A przecież
                        zostali zjechani za ten teledysk przez media. Lubie kiedy w videoclipach widać
                        wykonawców a nie jakąś modelkę chudszą od rury o którą się owija.
                        • Gość: Level1 Re: white stripes IP: *.toya.net.pl 06.11.03, 15:42
                          Meg spróbuj popatrzeć na ten teledysk nie patrząc na Kate Moss patrz na zabawę
                          światłem i cieniem, moim zdaniem teledysk jest bardzo fajny, chciałabyś
                          oglądać w wideoklipach tylko artystów wykonywujących dane piosenki do tęgo
                          służą wideoklipy koncertowe, wideoklip to pewien rodzaj sztuki poważnej sztuki
                          bo chyba najbardziej trafiającej do widza, zobacz wideoklip no.Blur ,,Good
                          Song'' jest bardzo fajny i nie ma w nim członków Blur, Meg oglądanie członków
                          czasami jest po prostu nudne a przecież już w tylu wideoklipach byli
                          członkowie, na szczęście zespoły mają inwencję twórczą i dzięki temu nie
                          widzimy ciągle tych samych twarzy, wideoklip to nieskończona ilość pomysłów. A
                          ta modelka ,,chudsza od rury'' jest bardzo fajna i na pewno lepsza od Michaela
                          Jacksona w THRILERZE smile
                          • Gość: Meg Re: white stripes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 15:49
                            Nie mówię że nie podobają mi się wszystkie teledyski w których nie ma członków.
                            Jest setka teledysków w których nawet pięty jednego z członków nie uświadczysz
                            a i tak są wspaniałe. Faktycznie teledysk ten może jest i ciekawy pod względem
                            artystycznem ale i tak mi się nie podoba. I zdania nie zmienię. Każdemu może
                            podobać się coś innego. Tobie się to podoba a mnie nie, i koniec sprawy.
    • ilhan Re: THE WHITE STRIPES VOTE NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 21:41
      Gość portalu: Level1 napisał(a):

> Już jutro EMA (o 21.00 na MTv POLSKA) czy już oddaliście swoje głosy na The
      > White Stripes???

Ja oddałem, ale nie żebym był ich fanem jakimś. Limp Bizkit byli konkurencją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka