Dodaj do ulubionych

Fall Out Boy - Americas Suitehearts [teledysk]

05.01.09, 17:12
świetna jest ta płyta, naprawdę się nią jaram, każdy kawałek jest godny polecenia bez kiut. Fajnie,że to już drugi klip mam nadzieje ,że na tym nie przestaną chciałbym żeby zrobili klip do kawałka "Headfirst Slide Into Coopestown On A Bad Bet" albo "What A Catch,Donnie" smile
Obserwuj wątek
    • Gość: nasahstl Re: Fall Out Boy - Americas Suitehearts [teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:17
      ja uważam że to ich najgorsza płyta
      chciałem nadmienić że już bardziej komercyjnej muzyki nie mogli wyprodukować,szkoda że nie nagrali klipu z jay'em-z albo madonna dźyjzys...
    • Gość: mydło babo, mydło Re: Fall Out Boy - Americas Suitehearts [teledysk IP: *.eranet.pl 05.01.09, 18:14
      @nasahstl
      Ty kobieto posłuchaj płyty i umyj uszy zanim zaczniesz opowiadać jakieś bzdury na temat komercji w fonografii. Pewnie jedyny koncert na jakim byłaś to green day, slayer lub inne muzyczne wymiociny które nastoletnie dziewczyny przyjmują jak tabletki nasenne. Jeżeli masz mącić w głowach laikom czytającym ten artykuł to lepiej ODŁĄCZ SOBIE INTERNET
    • Gość: ella Re: Fall Out Boy - Americas Suitehearts [teledysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 20:06
      mydło babo, mydło
      absolutnie się z Tobą zgadzam
      ehh...ludze to jednak są dziwni,a co do klipu to miałam mieszane uczucia moim zdaniem troche nie pasuje do muzyki ale za to do tekstu jak najbardziej i po kilkakrotnym obejrzeniu go mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze mi się podoba nie jest to najlepszy feledysk FOB ale i nie najgorszy i bardzo mi się podoba jego przesłanie,mam nadzieje ze następnym singlem który doczeka się teledysku będzie "Headfirst Slide Into Coopestown On A Bad Bet"
      FOB<333
    • Gość: OllaFOB Re: Fall Out Boy - Americas Suitehearts [teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 13:50
      Następnym teledyskiem będzie "What A Catch, Donnie" już są nawet foty z planu możecie je zobaczyć tutaj: poka.to/g/251-fall-out-boy/t/2426-nowy-teledysk
      A co do płyty to jest wspaniała, ( skoro ja kupiłam to chyba jest godna polecenia inaczej nie wydawałabym tyle kasy) naprawdę wciągająca można jej słuchać bez przerwy a teksty są po prostu genialne. I gdzie ty masz komercje nasahstl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka