mallina 06.11.03, 16:03 ja tak cichutko sobie mysle ze nie))))))))))))))))) jak MC wygram jakos miazdzaco to sie chyba pod ziemie zapadne w tym pubie!! marzy mi sie remic 1-1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 16:23 Ja też uważam, że nie dadzą dupy....i mam nadzieję, że ukąszą nienajlepszą obronę MC...choć w sumie MC to mój ulubiony klub..ale w konfrontacji z Polakami to życzę ziomalom zwycięstwa....będzie jednak 2:1 dla MC. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 16:59 Zawsze mowilem ze te cioty nie maja zadnych szans. 2:1 dla Groclinu! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 18:10 kubasa napisał: > Zawsze mowilem ze te cioty nie maja zadnych szans. Mówisz o MC? Sam jesteś c... > 2:1 dla Groclinu! Chciałbym remisu - 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 23:27 ilhan napisał: > Chciałbym remisu - 1:1. Znowu trafiłem wynik, no proszę... ) A tak w ogóle to BRAWO GROCLIN! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 17:04 Remis to najmniej )) Co prawda Herta nie szaleje z formą ale myślę, ze Groclin ma szansę nawet wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 18:50 h8red napisał: > Remis to najmniej )) Co prawda Herta nie szaleje z formą ale myślę, ze Grocli > n > ma szansę nawet wygrać. > Ale z Herthą Groclin już wygrał... )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 22:01 No i na razie trudno powiedzieć czy daje czy nie. Jak dla mnie przy bramce spóźnił się bramkarz, powinien od razu wybiec i byłoby po kłopocie. Do tego parę razy napastnikom zabrakło zdecydowania pod bramką, wg mnie. Natomiast ogólnie pierwsza połowa była całkiem przyzwoita, gdyby wpadł gol (np. po akcji Zająca albo główce Rasiaka), to byłoby naprawdę dobrze. Idę na II połowę i nie tracę nadziei i pera na dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper no i prawie dokopali angolom :) 06.11.03, 23:37 aczkolwiek jakby po 10 minutach bylo 0:3 to i tak nikt nie moglby miec pretensji. szkoda tylko ze zajac nie strzelil bo sytuacje mial wymarzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czy Groclin da dzis dupy? 06.11.03, 23:51 Ilus..zauwaz ze ja ten wynik juz o 16.03 obstawialam niesmialo Odpowiedz Link Zgłoś
mallina po pabie;-) 07.11.03, 00:08 wpierw ogladalam zapasy w blocie czyli Steaua - Liverpool, w miedzyczasie rozpoczal sie mecz MC - Groclin, na szczesie siedzialam w dobrym miejscu) po bramce Groclinu to barman sie pyta " a co to jest Groclin"? ale nawet sie nauczyl wymawiac Grodzisk Wielkopolski!! naprawde dobrze sie ten mecz ogladalo! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: po pabie;-) 07.11.03, 08:02 No jestem pod wrażeniem.....piękny gol Mili...może rośnie nam rozgrywający z prawdziwego zdarzenia, którego tak zawsze brakowało reprezentacji.....no cóż, Man City zlekceważył Groclin i srogo się na tym przejechał, a chłopaki z Grodziska zagrali niezłą piłkę a przede wszystkim grali zespołowo i odpowiedzialnie....a to duża zasługa trenera...jestem optymistą jeżeli chodzi o rewanż...chodź MC nie odpuści i będzie to arcytrudny mecz... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś