shivo 05.08.01, 23:19 Ostatnia plyta- pelny odlot, niedostepna niestety w Polsce, a szkoda, zakochalem sie w tej plycie od pierwszego uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <> Re: new model army IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 09.08.01, 15:01 właśnie, dlaczego do cholery niedostępna w Polsce ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: new model army - co??? IP: 212.76.39.* 01.10.01, 17:09 Gość portalu: <> napisał(a): > właśnie, dlaczego do cholery niedostępna w Polsce ?! Nieprawda, jest bardzo łatwo dostępna: wystarczy pójśc do jednego z warszawskich EMPIKów. Często bywa, choć z przerwami. Dystrybutorem jest firma MAG z Milanówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: new model army IP: 157.25.121.* 09.08.01, 15:11 Podobno dobry zespół, ale nigdy ich nie słyszałem, bo jakoś nie mogłem znaleźć ich płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: new model army IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 09.08.01, 15:55 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Podobno dobry zespół, ale nigdy ich nie słyszałem, bo jakoś nie mogłem znaleźć > ich płyt. ostatnio widziałem w "Planet Music" (na kasetach) mnie się udało skompletować dyskografię jeszcze za czasow pirackich... i komu to przeszkadzało ? poprzednia plyta ("Strange Brotherhood" z 1998) była wydana w Polsce, ale nie jest najlepsza. zdecydowanie polecam natomiast "Thunder And Consolation" i "Love Of Hopeless Causes". jak dla mnie - najlepsze płyty NMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:35 najlepsza ich plyta "Thunder & Consolation" z 1989 roku, ale sa super zwlaszcza na koncertach, mam nadzieje, ze kiedys do nas jeszcze zawitaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: new model army IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 21.08.01, 11:45 Gość portalu: julka napisał(a): > najlepsza ich plyta "Thunder & Consolation" z 1989 roku, w ogóle dużo lepsi byli (moim zdaniem, rzecz jasna) na początku działalności - tyle werwy, energii w graniu... Czasy "Vengeance" bezpowrotnie odeszły... niestety. Czy ktoś mi powie, jaka jest (muzycznie) ostatnia płyta NMA ("Eight" bodajże) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shivo Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 19:06 Graja juz troche inaczej, no ale nie mozna grac wciaz tego samego, w plyte trzeba sie troche wsluchac, ale mysle, ze warto. Moim zdaniem najlepsza plyta od czasow "Thunder & Consolation". Super jest ballada "You weren`t there" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 22.08.01, 04:01 czy ktos jeszcze pamięta, że NMA występowało w W-wie dwukrotnie za czasów komuny? Był taki festiwal "Marchewka". Odbył sie 2 razy. Na 3. planowali zaprosic The Residents. W Hali Gwardii grały topowe kapele bardzo niegrzecznej muzy. Może ktoś widział wtedy koncert NMA? Było dobrze. Chociaż wiedzieliśmy (z bólem), że oni do nas przyjeżdzaja z powodów politycznych - zawsze przyznawali się do lewactwa i anarchii. W Polsce powojennej było wątpliwe. Ale kochaliśmy ich muzykę. Puszczał ją czasem w trójce Marek Wiernik. Ten dziwny bas dudni nam nawet po prawie 20 latach. Śpiewają skrzypki. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shivo Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 18:24 Gość portalu: Ewusia napisał(a): > czy ktos jeszcze pamięta, że NMA występowało w W-wie dwukrotnie za czasów > komuny? Super, ze ktos pamieta tamte czasy, teraz na koncertach tez sa niezli, sprawdzilem 2 razy w Proximie w 1998 i rok pozniej > W Polsce powojennej było wątpliwe. Ale kochaliśmy ich muzykę. Puszczał ją > czasem w trójce Marek Wiernik. Teraz tez ich piesni puszczaja czasem w Trojce, najczesciej robi to Piotr Stelmach, slyszalem tez kilka utworow na Radiostacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: new model army IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 18:09 Gość portalu: Ewusia napisał(a): > czy ktos jeszcze pamięta, że NMA występowało w W-wie dwukrotnie za czasów > komuny? Był taki festiwal "Marchewka". Odbył sie 2 razy. Na 3. planowali > zaprosic The Residents. W Hali Gwardii grały topowe kapele bardzo niegrzecznej > muzy. Może ktoś widział wtedy koncert NMA? Było dobrze. Było bardzo dobrze. Ludzie nawet śpiewali kawałki (skąd znali text?). Widziałem ich 10 lat później w ESKULAPIE - poziom identyczny, ta sama energia, godzina czadu bez przerwy. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujcio Re: new model army IP: 10.130.129.* 16.01.02, 00:37 a byłeś na poprzednich dwóch ... To bylo nieprawdopodobne . Ostatni czyli drugi PROX (Wwa) Nie mam siłki wymieniac co lubię dlatego wszystkim , którzy susza klawiaturkę na ich widok mogę pozdrowic tym samym )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:11 Jest w internecie strona o NMA- Nobody Else na Interii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: new model army IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 22:19 patrz: www.newmodelarmy.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 04.09.01, 22:52 Czy ktoś wie, gdzie można kupić ostatnią płytę New Model Army? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walus Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:17 No wlaśnie, co się dzieję z tą kapela? Odpowiedz Link Zgłoś
shivo Re: new model army 02.10.01, 19:05 Na razie kapela jest w rozsypce i za szybko nie wydaja nowej plyty, ale Justin Sullivan nagrywa album solo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspel Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 02.10.01, 22:19 Jest takie zdanie w piosence "I love the world"- "...and buildings topple into dust", ostatnio gdy tego sluchalem az poczulem ciary na plerach. Sullivan to jednak prorok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: este Re: new model army IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 14:35 ostatnia, czyli "Eight"? jest dostępna w Polsce, i jest taka sobie - nawet fajna, ale w porównaniu np. z "Thunder & Consolotion" cieniutka, to juz nie to samo... no i nowy perkusista jest duuuużo gorszy a tak w ogóle to chyba minął już czas takich zespołów jam NMA, nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 22:07 Gość portalu: este napisał(a): > ostatnia, czyli "Eight"? > jest dostępna w Polsce, > i jest taka sobie - nawet fajna, ale w porównaniu np. z "Thunder & Consolotion" > > cieniutka, to juz nie to samo... > no i nowy perkusista jest duuuużo gorszy > a tak w ogóle to chyba minął już czas takich zespołów jam NMA, nie sądzicie? No, tak teraz jest czas dla Ich 3, Britney, no a za underground uchodzi Offspring Ale jeszcze przyjdzie vengance!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeryblue2k2 Re: new model army 16.01.02, 02:00 "Eight" mozna kupić w Media Marktach , ale za to nigdzie nie ma najnowszej koncertówki "...&Nobody else" musiałem ja ściagac z netu, i to, w świetle innej dyskusji na temat kupowania oryginałów jest kamyczkiem w stronę Wielkich Dystrybutorów, którzy wprowadzaja na rynek tylko to, co sie sprzedaje. Najlepsza muzę musze wyszukiwać na bazarach lub przegrywac od znajomych. By the way: może ktos ma w/w płytke na CD? jest odjazdowa!!! jak byliście na otatnich koncertach w Polsce, to trzeba to mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: new model army IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 07:47 Gość portalu: nefil napisał(a): > Gość portalu: este napisał(a): > > > ostatnia, czyli "Eight"? > > jest dostępna w Polsce, > > i jest taka sobie - nawet fajna, ale w porównaniu np. z "Thunder & Consolo > tion" > > > > cieniutka, to juz nie to samo... > > no i nowy perkusista jest duuuużo gorszy > > a tak w ogóle to chyba minął już czas takich zespołów jam NMA, nie sądzici > e? > No, tak teraz jest czas dla Ich 3, Britney, no a za underground uchodzi > Offspring Ale jeszcze przyjdzie vengance!! Taka muzyka na zawsze pozostanie w naszych sercach!!Takiej muzyki się nie zdradza. A Vengance już nadchodzi w postaci "nowej" płyty NMA pt "LOst Songs", na której znajdą się odrzuty z sesji nagraniowych dwóch ostatnich płyt plus jakieś miksy, b-sides itp. Czyli raduj się duszo!!! Premiera 14.2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 22:09 Ostatnia plyta jest wedlug mnie najlepsza jaka nagrali od czsu "Thunder...", osobna sprawa to ich koncerty- 1,5 godziny czadu, daja z siebie wszystko, kazdy koncert graja tak jakby to mial byc ich ostatni, ta atmosfera udziela sie oczywiscie publice. To wlasnie koncert NMA w Proximie w 1999 roku uwazam za najlepszy koncert w jakim uczestniczylem, mam nadzieje, ze beda grac do konca Swiata i o jeden dzien dluzej )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: new model army IP: *.gazeta.pl 17.01.02, 08:28 Gość portalu: nefil napisał(a): > Ostatnia plyta jest wedlug mnie najlepsza jaka nagrali od czsu "Thunder...", > osobna sprawa to ich koncerty- 1,5 godziny czadu, daja z siebie wszystko, kazdy > > koncert graja tak jakby to mial byc ich ostatni, ta atmosfera udziela sie > oczywiscie publice. To wlasnie koncert NMA w Proximie w 1999 roku uwazam za > najlepszy koncert w jakim uczestniczylem, mam nadzieje, ze beda grac do konca > Swiata i o jeden dzien dluzej )) Świetnie że przypomiałeś ten koncert - to było niesamowite przeżycie - mam podobne wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 22:11 NMA to nie muzyka, to cos wiecej, kazda ich nawet gorsza plyta jest o niebo lepsza od tych niby gwiazd alternaty, a "thunder and consolation" slucham od 10 lat i ciagle na nowo odkrywam ta plyte. Pozdrawiam wszystkich fanow NMA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 21:51 Przesluchalem sobie ponownie cala dyskografie New Model i sprobowalem sklasyfikowac ich dokonania (oceny od 1 do 6)- oczywiscie jest to moja subiektywna ocena: 1. "Vengance- the independent story"- 6- ta plyta to wlasciwie tylko bas i perkusja, niesamowity czad i konsekwencja. 2. "No rest for the wicked"- 6- kontynuacja, ale z nowymi elementami, wiecej gitary, no i przede wszystkim "Better than them" i "No rest"- na kolana!!! 3. "The ghost of Cain"- 4- jest o.k., ale niektorym piesniom brakuje tego "czegos" 4. "Thunder & Consolation"- 6+, no comments, kazdy wie 5. Impurity- 3+, taki troche misz- masz 6. Raw Melody Man_ 4+, koncertowa, no, ale jednak wole ich widziec w akcji niz odsluchiwac w domu. 7. "The love of hopeless causes"- 4-, jakos nie przepadam za ta plyta, chociaz niektorzy uwazaja ja za jedno z ich wiekszych dokonan 8. "Strange brotherhood"- wedlug mnie ich najgorsza plyta, moze dlatego, ze powstawala az przez 3 lata i zabraklo swiezosc?! 9> "Eight"- 5- no i znowu jest pieknie, graja troche inaczej, wiecej brzmien akustycznych, mniej czadu, ale jest "Someone like Jesus","You weren`t there", "R & R"- czego chciec wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: new model army 23.01.02, 08:21 Gość portalu: loki napisał(a): jak zabawa to zabawa - przyłączam się do ocen > 1. "Vengance- the independent story"- 6- ta plyta to wlasciwie tylko bas i > perkusja, niesamowity czad i konsekwencja. podpisuję się, 6 murowana. > 2. "No rest for the wicked"- 6- kontynuacja, ale z nowymi elementami, wiecej > gitary, no i przede wszystkim "Better than them" i "No rest"- na kolana!!! a ja daję 3,5 mnie ta płytka trochę nudzi, chociaż parę kawałków jest niczego sobie > 3. "The ghost of Cain"- 4- jest o.k., ale niektorym piesniom brakuje > tego "czegos" powiedzmy, że 4. faktycznie w niektórych miejscach zagrana jakby na siłę, chociaż był czas, że bardzo tą płytę lubiłem > 4. "Thunder & Consolation"- 6+, no comments, kazdy wie 6. i bez komentarza > 5. Impurity- 3+, taki troche misz- masz 4. nie jes taka zła, chociaż rzeczywiście brak tu jakieś energii > 6. Raw Melody Man_ 4+, koncertowa, no, ale jednak wole ich widziec w akcji niz > odsluchiwac w domu. 3. po prostu mi się nie podoba. > 7. "The love of hopeless causes"- 4-, jakos nie przepadam za ta plyta, chociaz > niektorzy uwazaja ja za jedno z ich wiekszych dokonan a tu dam 5. (należę do tych, którzy ten album lubią - chociaż początkowo mi się nie podobał - jednak po latach się przekonałem) > 8. "Strange brotherhood"- wedlug mnie ich najgorsza plyta, moze dlatego, ze > powstawala az przez 3 lata i zabraklo swiezosc?! 3 i to naciągane. płyta bez polotu, tylko przypomnienie, że jeszcze istnieją. > 9> "Eight"- 5- no i znowu jest pieknie, graja troche inaczej, wiecej brzmien nie słyszałem, nie mogę nic powiedzieć (((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 28.01.02, 22:49 "Vengance" 6 "No rest for the wicked" 5 "The ghost of Cain" 4- "Thunder and Consolation" 6 "Impurtity" 3+ "Raw Melody Man" 4- "The love..." 4 "Strange Brotherhood" 2 "Eight" 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: new model army IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 20:15 > "Vengance" 4 > "No rest for the wicked" 4 > "The ghost of Cain" 4+ > "Thunder and Consolation" 6 > "Impurtity" 6- > "Raw Melody Man" 6+ > "The love..." 4+ > "Strange Brotherhood" 5 > "Eight" 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: new model army - chcecie płyty? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 21:39 Mam parę czarnych płyt na sprzedaż: > "Vengance" 13.- > "No rest for the wicked" 15.- > "The ghost of Cain" 15.- > "New Model Army" (mini LP) 13.- > "Thunder and Consolation" 16.- > "Impurtity" 15.- > "Raw Melody Man" 20.- Patrz: www.allegro.pl/showitem.php?item=5121802 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor new model army IP: *.teleton.pl 07.01.03, 11:09 wiecie gdzie można kupic płytę nma - lost songs???? - podajcie namiar!! Odpowiedz Link Zgłoś
shivo Re: new model army 04.04.03, 21:23 A pod koniec roku nowa plyta.... Ciekwe co tym razem pokaze Sullivan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:18 Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: new model army IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:25 Gość portalu: nefil napisał(a): > Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl Z przykrością stwierdzam, że ta strona nie istnieje od kilku miesięcy( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 20:18 Gość portalu: greg napisał(a): > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl > > Z przykrością stwierdzam, że ta strona nie istnieje od kilku miesięcy( A co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: new model army IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 14:08 Gość portalu: nefil napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > > > Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl > > > > Z przykrością stwierdzam, że ta strona nie istnieje od kilku miesięcy( > A co sie stalo? Nie mam pojęcia, nie otwiera się i tyle. Nawet kontaktowałem się z tym kolesiem co to prowadził - niezły maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 19.03.02, 22:18 To w sumie zdumiewajace, ze kapela, ktora ma tylu wiernych fanow- nie ma w Polsce swojego wydawcy i sa problemy z kupnem 3 ostatnich plyt- ostatnia koncertowe kupilem w Czechach. Podobno NMA ma wystapic na Castle Party- gdzie jest do diaska ten Bolkow?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek koncert IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 20:13 czy ktos zna jakies szczegóły dotyczace koncertu nma w polsce w kwietniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: koncert IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 20:18 Gość portalu: golek napisał(a): > czy ktos zna jakies szczegóły dotyczace koncertu nma w polsce w kwietniu? przepraszam za zamieszanie, juz sie doczytalem na innym watku, ale nie rozumiem jednego... jest koncert w warszawie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 21:14 Gość portalu: golek napisał(a): > Gość portalu: golek napisał(a): > > > czy ktos zna jakies szczegóły dotyczace koncertu nma w polsce w kwietniu? > > przepraszam za zamieszanie, juz sie doczytalem na innym watku, ale nie rozumiem > > jednego... > jest koncert w warszawie czy nie? > TO NIE SĄ KONCERTY NMA LECZ JUSTINA SULLIVANA!!!!!!!KONCERTU W WARSZAWIE NIE MA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: koncert IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 21:14 Gość portalu: greg napisał(a): > > TO NIE SĄ KONCERTY NMA LECZ JUSTINA SULLIVANA!!!!!!!KONCERTU W WARSZAWIE NIE MA > . Greg , co ty taki uparty jestes- sullivan bedzie grał z dwoma gostkami z nma wiec napewno bardziej bedzie to koncert nma niz jego samego. zreszta repertuar bedzie sie skladal glownie z nagran zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 22:07 Gość portalu: hd napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > > > > > TO NIE SĄ KONCERTY NMA LECZ JUSTINA SULLIVANA!!!!!!!KONCERTU W WARSZAWIE N > IE MA > > . > > Greg , co ty taki uparty jestes- sullivan bedzie grał z dwoma gostkami z nma wi > ec > napewno bardziej bedzie to koncert nma niz jego samego. zreszta repertuar bedzi > e > sie skladal glownie z nagran zespolu. Jestem uparty, bo jest różnica między nazwą Sullivan & Friends a NMA. Czy gdyby Robert Smith wystąpił z Simonem Gallupem i Perry Bamonte, to byś mówił, że to gra The Cure? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd Re: koncert IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 22:24 Gość portalu: greg napisał(a): > Czy gdyby > > Robert Smith wystąpił z Simonem Gallupem i Perry Bamonte, to byś mówił, że to g > ra > The Cure? Jeżeli wszystko w cure pisze Robson to co to za róznica czy przyjedzie on z dwoma czy z czterema gośćmi. Tak samo z Sullivanem, zresztą powiem ci w tajemnicy ze nie nazwali sie na tej trasie nma tylko ze wzgledów ekonomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:33 Gość portalu: hd napisał(a): > Gość portalu: greg napisał(a): > > > > Czy gdyby > > > > Robert Smith wystąpił z Simonem Gallupem i Perry Bamonte, to byś mówił, że > to g > > ra > > The Cure? > > Jeżeli wszystko w cure pisze Robson to co to za róznica czy przyjedzie on z > dwoma czy z czterema gośćmi. > Tak samo z Sullivanem, zresztą powiem ci w tajemnicy ze nie nazwali sie na tej > > trasie nma tylko ze wzgledów ekonomicznych. Hej, hej!!! Czy to czasem nie ja dawałem Ci kontakt na Łukasza Mintę, który organizuje tą trasę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 02.04.02, 22:50 Najważniejsze, że będzie Justin! Jest to po prostu akustyczny sklad NMA, w pelnym skladzie zagraja w Bolkowie i po 18 latach w Glauntsbery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werter Re: new model army IP: *.dialup.warszawa.pl 10.04.02, 21:04 Ktos byl na koncercie w Krakowie lub Wrocku? Napiszcie jak bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarus Re: new model army IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 19:10 Powtórzę jeszcze raz: we Wrocławiu - rewelacja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkun Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.04.02, 19:44 Gość portalu: Tarus napisał(a): > Powtórzę jeszcze raz: we Wrocławiu - rewelacja !!! Cholera, ze mnie tam nie bylo! Napisz cos wiecej, co zagral itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:38 No to kto wali do Bolkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roth Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.04.02, 20:53 A w Wybiorczej ani slowa o Justinie, czyzby red. Leszczynski nie lubil NMA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:28 Leszczu promuje nowe jeki, a NMA nie jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoover Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 28.04.02, 12:38 Jest nowa, polska stronka nma: www.get.to/nma/- linki, texty, zdjecia itd. Warto kliknac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nma Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 15:21 no i cool, stronka sie nawet otwiera, zrobil ja kolo od & nobody else Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.06.02, 22:08 W Bolkowie mnie nie bedzie, ale bede w Anglii w czasie trwania Glauntsbery Festival, no i tam chyba zobacze Armie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere Re: new model army IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 13.06.02, 22:38 Fajna kapela kiedys, ale teraz o nich cicho i chyba niech tak pozostanie, casus Bauhaus i Sex Pistols to potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.06.02, 09:39 Wszystkim ty modnym obecbie kapelom daleko do szczerosci i kunsztu Armii, podzegaczom wojennym mowie stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś