Dodaj do ulubionych

new model army

05.08.01, 23:19
Ostatnia plyta- pelny odlot, niedostepna niestety w Polsce, a szkoda,
zakochalem sie w tej plycie od pierwszego uslyszenia
Obserwuj wątek
    • Gość: <> Re: new model army IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 09.08.01, 15:01
      właśnie, dlaczego do cholery niedostępna w Polsce ?!
      • Gość: greg Re: new model army - co??? IP: 212.76.39.* 01.10.01, 17:09
        Gość portalu: <> napisał(a):

> właśnie, dlaczego do cholery niedostępna w Polsce ?!

Nieprawda, jest bardzo łatwo dostępna: wystarczy pójśc do jednego z warszawskich
        EMPIKów. Często bywa, choć z przerwami. Dystrybutorem jest firma MAG z Milanówka
    • Gość: Crotalus Re: new model army IP: 157.25.121.* 09.08.01, 15:11
      Podobno dobry zespół, ale nigdy ich nie słyszałem, bo jakoś nie mogłem znaleźć
      ich płyt.
      • Gość: <> Re: new model army IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 09.08.01, 15:55
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Podobno dobry zespół, ale nigdy ich nie słyszałem, bo jakoś nie mogłem znaleźć
        > ich płyt.

ostatnio widziałem w "Planet Music" (na kasetach)
        mnie się udało skompletować dyskografię jeszcze za czasow pirackich... i komu to
        przeszkadzało ? wink
        poprzednia plyta ("Strange Brotherhood" z 1998) była wydana w Polsce, ale nie
        jest najlepsza.
        zdecydowanie polecam natomiast "Thunder And Consolation" i "Love Of Hopeless
        Causes". jak dla mnie - najlepsze płyty NMA.
    • Gość: julka Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 18:35
      najlepsza ich plyta "Thunder & Consolation" z 1989 roku, ale sa super zwlaszcza
      na koncertach, mam nadzieje, ze kiedys do nas jeszcze zawitaja
      • Gość: never Re: new model army IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 21.08.01, 11:45
        Gość portalu: julka napisał(a):

> najlepsza ich plyta "Thunder & Consolation" z 1989 roku,

w ogóle dużo lepsi byli (moim zdaniem, rzecz jasna) na początku działalności -
        tyle werwy, energii w graniu... Czasy "Vengeance" bezpowrotnie odeszły...
        niestety. Czy ktoś mi powie, jaka jest (muzycznie) ostatnia płyta NMA ("Eight"
        bodajże) ?
        • Gość: shivo Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 19:06
          Graja juz troche inaczej, no ale nie mozna grac wciaz tego samego, w plyte
          trzeba sie troche wsluchac, ale mysle, ze warto. Moim zdaniem najlepsza plyta
          od czasow "Thunder & Consolation". Super jest ballada "You weren`t there"
        • Gość: Ewusia Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 22.08.01, 04:01
          czy ktos jeszcze pamięta, że NMA występowało w W-wie dwukrotnie za czasów
          komuny? Był taki festiwal "Marchewka". Odbył sie 2 razy. Na 3. planowali
          zaprosic The Residents. W Hali Gwardii grały topowe kapele bardzo niegrzecznej
          muzy. Może ktoś widział wtedy koncert NMA? Było dobrze. Chociaż wiedzieliśmy (z
          bólem), że oni do nas przyjeżdzaja z powodów politycznych - zawsze przyznawali
          się do lewactwa i anarchii.
          W Polsce powojennej było wątpliwe. Ale kochaliśmy ich muzykę. Puszczał ją
          czasem w trójce Marek Wiernik.
          Ten dziwny bas dudni nam nawet po prawie 20 latach. Śpiewają skrzypki. Super.
          • Gość: shivo Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 18:24
            Gość portalu: Ewusia napisał(a):

> czy ktos jeszcze pamięta, że NMA występowało w W-wie dwukrotnie za czasów
            > komuny?
            Super, ze ktos pamieta tamte czasy, teraz na koncertach tez sa niezli,
            sprawdzilem 2 razy w Proximie w 1998 i rok pozniej

> W Polsce powojennej było wątpliwe. Ale kochaliśmy ich muzykę. Puszczał ją
            > czasem w trójce Marek Wiernik.
            Teraz tez ich piesni puszczaja czasem w Trojce, najczesciej robi to Piotr
            Stelmach, slyszalem tez kilka utworow na Radiostacji

• Gość: cc Re: new model army IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 18:09
            Gość portalu: Ewusia napisał(a):

> czy ktos jeszcze pamięta, że NMA występowało w W-wie dwukrotnie za czasów
            > komuny? Był taki festiwal "Marchewka". Odbył sie 2 razy. Na 3. planowali
            > zaprosic The Residents. W Hali Gwardii grały topowe kapele bardzo niegrzecznej
            > muzy. Może ktoś widział wtedy koncert NMA? Było dobrze.
            Było bardzo dobrze. Ludzie nawet śpiewali kawałki (skąd znali text?).
            Widziałem ich 10 lat później w ESKULAPIE - poziom identyczny, ta sama energia,
            godzina czadu bez przerwy. Tak trzymać!
        • Gość: wujcio Re: new model army IP: 10.130.129.* 16.01.02, 00:37
          a byłeś na poprzednich dwóch ...
          To bylo nieprawdopodobne . Ostatni czyli drugi PROX (Wwa)
          Nie mam siłki wymieniac co lubię dlatego wszystkim , którzy susza klawiaturkę
          na ich widok mogę pozdrowic tym samym smile))))))))
    • Gość: yaro Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:11
      Jest w internecie strona o NMA- Nobody Else na Interii
      • Gość: cc Re: new model army IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 22:19
        patrz: www.newmodelarmy.org
    • Gość: Wit Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 04.09.01, 22:52
      Czy ktoś wie, gdzie można kupić ostatnią płytę New Model Army?
    • Gość: walus Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:17
      No wlaśnie, co się dzieję z tą kapela?
    • shivo Re: new model army 02.10.01, 19:05
      Na razie kapela jest w rozsypce i za szybko nie wydaja nowej plyty, ale Justin
      Sullivan nagrywa album solo
    • Gość: kaspel Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 02.10.01, 22:19
      Jest takie zdanie w piosence "I love the world"- "...and buildings topple into
      dust", ostatnio gdy tego sluchalem az poczulem ciary na plerach. Sullivan to
      jednak prorok!
    • Gość: este Re: new model army IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 14:35
      ostatnia, czyli "Eight"?
      jest dostępna w Polsce,
      i jest taka sobie - nawet fajna, ale w porównaniu np. z "Thunder & Consolotion"
      cieniutka, to juz nie to samo...
      no i nowy perkusista jest duuuużo gorszy
      a tak w ogóle to chyba minął już czas takich zespołów jam NMA, nie sądzicie?
      • Gość: nefil Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 22:07
        Gość portalu: este napisał(a):

> ostatnia, czyli "Eight"?
        > jest dostępna w Polsce,
        > i jest taka sobie - nawet fajna, ale w porównaniu np. z "Thunder & Consolotion"
        >
        > cieniutka, to juz nie to samo...
        > no i nowy perkusista jest duuuużo gorszy
        > a tak w ogóle to chyba minął już czas takich zespołów jam NMA, nie sądzicie?
        No, tak teraz jest czas dla Ich 3, Britney, no a za underground uchodzi
        Offspring wink Ale jeszcze przyjdzie vengance!!

• jeryblue2k2 Re: new model army 16.01.02, 02:00
          "Eight" mozna kupić w Media Marktach , ale za to nigdzie nie ma najnowszej
          koncertówki "...&Nobody else" musiałem ja ściagac z netu, i to, w świetle innej
          dyskusji na temat kupowania oryginałów jest kamyczkiem w stronę Wielkich
          Dystrybutorów, którzy wprowadzaja na rynek tylko to, co sie sprzedaje.
          Najlepsza muzę musze wyszukiwać na bazarach lub przegrywac od znajomych. By the
          way: może ktos ma w/w płytke na CD? jest odjazdowa!!! jak byliście na otatnich
          koncertach w Polsce, to trzeba to mieć!
        • Gość: greg Re: new model army IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 07:47
          Gość portalu: nefil napisał(a):

> Gość portalu: este napisał(a):
          >
          > > ostatnia, czyli "Eight"?
          > > jest dostępna w Polsce,
          > > i jest taka sobie - nawet fajna, ale w porównaniu np. z "Thunder & Consolo
          > tion"
          > >
          > > cieniutka, to juz nie to samo...
          > > no i nowy perkusista jest duuuużo gorszy
          > > a tak w ogóle to chyba minął już czas takich zespołów jam NMA, nie sądzici
          > e?
          > No, tak teraz jest czas dla Ich 3, Britney, no a za underground uchodzi
          > Offspring wink Ale jeszcze przyjdzie vengance!!

Taka muzyka na zawsze pozostanie w naszych sercach!!Takiej muzyki się nie
          zdradza. A Vengance już nadchodzi w postaci "nowej" płyty NMA pt "LOst Songs", na
          której znajdą się odrzuty z sesji nagraniowych dwóch ostatnich płyt plus jakieś
          miksy, b-sides itp. Czyli raduj się duszo!!! Premiera 14.2.

• Gość: nefil Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.01.02, 22:09
            Ostatnia plyta jest wedlug mnie najlepsza jaka nagrali od czsu "Thunder...",
            osobna sprawa to ich koncerty- 1,5 godziny czadu, daja z siebie wszystko, kazdy
            koncert graja tak jakby to mial byc ich ostatni, ta atmosfera udziela sie
            oczywiscie publice. To wlasnie koncert NMA w Proximie w 1999 roku uwazam za
            najlepszy koncert w jakim uczestniczylem, mam nadzieje, ze beda grac do konca
            Swiata i o jeden dzien dluzej smile))
            • Gość: Jack Re: new model army IP: *.gazeta.pl 17.01.02, 08:28

> Ostatnia plyta jest wedlug mnie najlepsza jaka nagrali od czsu "Thunder...",
              > osobna sprawa to ich koncerty- 1,5 godziny czadu, daja z siebie wszystko, kazdy
              >
              > koncert graja tak jakby to mial byc ich ostatni, ta atmosfera udziela sie
              > oczywiscie publice. To wlasnie koncert NMA w Proximie w 1999 roku uwazam za
              > najlepszy koncert w jakim uczestniczylem, mam nadzieje, ze beda grac do konca
              > Swiata i o jeden dzien dluzej smile))

Świetnie że przypomiałeś ten koncert - to było niesamowite przeżycie - mam
              podobne wrażenia.
    • Gość: Wit Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 22:11
      NMA to nie muzyka, to cos wiecej, kazda ich nawet gorsza plyta jest o niebo
      lepsza od tych niby gwiazd alternaty, a "thunder and consolation" slucham od 10
      lat i ciagle na nowo odkrywam ta plyte. Pozdrawiam wszystkich fanow NMA!!!
    • Gość: loki Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 21:51
      Przesluchalem sobie ponownie cala dyskografie New Model i sprobowalem
      sklasyfikowac ich dokonania (oceny od 1 do 6)- oczywiscie jest to moja
      subiektywna ocena:
      1. "Vengance- the independent story"- 6- ta plyta to wlasciwie tylko bas i
      perkusja, niesamowity czad i konsekwencja.
      2. "No rest for the wicked"- 6- kontynuacja, ale z nowymi elementami, wiecej
      gitary, no i przede wszystkim "Better than them" i "No rest"- na kolana!!!
      3. "The ghost of Cain"- 4- jest o.k., ale niektorym piesniom brakuje
      tego "czegos"
      4. "Thunder & Consolation"- 6+, no comments, kazdy wie wink
      5. Impurity- 3+, taki troche misz- masz
      6. Raw Melody Man_ 4+, koncertowa, no, ale jednak wole ich widziec w akcji niz
      odsluchiwac w domu.
      7. "The love of hopeless causes"- 4-, jakos nie przepadam za ta plyta, chociaz
      niektorzy uwazaja ja za jedno z ich wiekszych dokonan
      8. "Strange brotherhood"- wedlug mnie ich najgorsza plyta, moze dlatego, ze
      powstawala az przez 3 lata i zabraklo swiezosc?!
      9> "Eight"- 5- no i znowu jest pieknie, graja troche inaczej, wiecej brzmien
      akustycznych, mniej czadu, ale jest "Someone like Jesus","You weren`t
      there", "R & R"- czego chciec wiecej?
      • jello_b Re: new model army 23.01.02, 08:21
        Gość portalu: loki napisał(a):

jak zabawa to zabawa - przyłączam się do ocen smile

> 1. "Vengance- the independent story"- 6- ta plyta to wlasciwie tylko bas i
        > perkusja, niesamowity czad i konsekwencja.

podpisuję się, 6 murowana.

> 2. "No rest for the wicked"- 6- kontynuacja, ale z nowymi elementami, wiecej
        > gitary, no i przede wszystkim "Better than them" i "No rest"- na kolana!!!

a ja daję 3,5 mnie ta płytka trochę nudzi, chociaż parę kawałków jest niczego
        sobie

> 3. "The ghost of Cain"- 4- jest o.k., ale niektorym piesniom brakuje
        > tego "czegos"

powiedzmy, że 4. faktycznie w niektórych miejscach zagrana jakby na siłę, chociaż
        był czas, że bardzo tą płytę lubiłem

> 4. "Thunder & Consolation"- 6+, no comments, kazdy wie wink

6. i bez komentarza smile

> 5. Impurity- 3+, taki troche misz- masz

4. nie jes taka zła, chociaż rzeczywiście brak tu jakieś energii

> 6. Raw Melody Man_ 4+, koncertowa, no, ale jednak wole ich widziec w akcji niz
        > odsluchiwac w domu.

3. po prostu mi się nie podoba.

> 7. "The love of hopeless causes"- 4-, jakos nie przepadam za ta plyta, chociaz
        > niektorzy uwazaja ja za jedno z ich wiekszych dokonan

a tu dam 5. (należę do tych, którzy ten album lubią - chociaż początkowo mi się
        nie podobał - jednak po latach się przekonałem)

> 8. "Strange brotherhood"- wedlug mnie ich najgorsza plyta, moze dlatego, ze
        > powstawala az przez 3 lata i zabraklo swiezosc?!

3 i to naciągane. płyta bez polotu, tylko przypomnienie, że jeszcze istnieją.

> 9> "Eight"- 5- no i znowu jest pieknie, graja troche inaczej, wiecej brzmien

nie słyszałem, nie mogę nic powiedzieć sad((((((
    • Gość: nefil Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 28.01.02, 22:49
      "Vengance" 6
      "No rest for the wicked" 5
      "The ghost of Cain" 4-
      "Thunder and Consolation" 6
      "Impurtity" 3+
      "Raw Melody Man" 4-
      "The love..." 4
      "Strange Brotherhood" 2
      "Eight" 5
      • Gość: golek Re: new model army IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 20:15

> "Vengance" 4
        > "No rest for the wicked" 4
        > "The ghost of Cain" 4+
        > "Thunder and Consolation" 6
        > "Impurtity" 6-
        > "Raw Melody Man" 6+
        > "The love..." 4+
        > "Strange Brotherhood" 5
        > "Eight" 4

• Gość: cc Re: new model army - chcecie płyty? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 21:39
        Mam parę czarnych płyt na sprzedaż:

> "Vengance" 13.-
        > "No rest for the wicked" 15.-
        > "The ghost of Cain" 15.-
        > "New Model Army" (mini LP) 13.-
        > "Thunder and Consolation" 16.-
        > "Impurtity" 15.-
        > "Raw Melody Man" 20.-

Patrz: www.allegro.pl/showitem.php?item=5121802
        • Gość: raznor new model army IP: *.teleton.pl 07.01.03, 11:09
          wiecie gdzie można kupic płytę nma - lost songs???? - podajcie namiar!!
          • shivo Re: new model army 04.04.03, 21:23
            A pod koniec roku nowa plyta....
            Ciekwe co tym razem pokaze Sullivan
    • Gość: nefil Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 12:18
      Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl
      • Gość: greg Re: new model army IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:25

> Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl

Z przykrością stwierdzam, że ta strona nie istnieje od kilku miesięcysad(
        • Gość: nefil Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 20:18
          Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: nefil napisał(a):
          >
          > > Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl
          >
          > Z przykrością stwierdzam, że ta strona nie istnieje od kilku miesięcysad(
          A co sie stalo?

• Gość: greg Re: new model army IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 14:08

> Gość portalu: greg napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: nefil napisał(a):
            > >
            > > > Polecam polska stronke zespolu: www.nma.hg.pl
            > >
            > > Z przykrością stwierdzam, że ta strona nie istnieje od kilku miesięcysad(
            > A co sie stalo?

Nie mam pojęcia, nie otwiera się i tyle. Nawet kontaktowałem się z tym kolesiem
            co to prowadził - niezły maniak.

• Gość: Wit Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 19.03.02, 22:18
      To w sumie zdumiewajace, ze kapela, ktora ma tylu wiernych fanow- nie ma w
      Polsce swojego wydawcy i sa problemy z kupnem 3 ostatnich plyt- ostatnia
      koncertowe kupilem w Czechach. Podobno NMA ma wystapic na Castle Party- gdzie
      jest do diaska ten Bolkow?!
      • Gość: golek koncert IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 20:13
        czy ktos zna jakies szczegóły dotyczace koncertu nma w polsce w kwietniu?
        • Gość: golek Re: koncert IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 30.03.02, 20:18
          Gość portalu: golek napisał(a):

> czy ktos zna jakies szczegóły dotyczace koncertu nma w polsce w kwietniu?

przepraszam za zamieszanie, juz sie doczytalem na innym watku, ale nie rozumiem
          jednego...
          jest koncert w warszawie czy nie?

• Gość: greg Re: koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 21:14
            Gość portalu: golek napisał(a):

> Gość portalu: golek napisał(a):
            >
            > > czy ktos zna jakies szczegóły dotyczace koncertu nma w polsce w kwietniu?
            >
            > przepraszam za zamieszanie, juz sie doczytalem na innym watku, ale nie rozumiem
            >
            > jednego...
            > jest koncert w warszawie czy nie?
            >

TO NIE SĄ KONCERTY NMA LECZ JUSTINA SULLIVANA!!!!!!!KONCERTU W WARSZAWIE NIE MA.
            • Gość: hd Re: koncert IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 21:14

>
              > TO NIE SĄ KONCERTY NMA LECZ JUSTINA SULLIVANA!!!!!!!KONCERTU W WARSZAWIE NIE MA
              > .

Greg , co ty taki uparty jestes- sullivan bedzie grał z dwoma gostkami z nma wiec
              napewno bardziej bedzie to koncert nma niz jego samego. zreszta repertuar bedzie
              sie skladal glownie z nagran zespolu.
              • Gość: greg Re: koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 22:07
                Gość portalu: hd napisał(a):

>
                >
                >
                > >
                > > TO NIE SĄ KONCERTY NMA LECZ JUSTINA SULLIVANA!!!!!!!KONCERTU W WARSZAWIE N
                > IE MA
                > > .
                >
                > Greg , co ty taki uparty jestes- sullivan bedzie grał z dwoma gostkami z nma wi
                > ec
                > napewno bardziej bedzie to koncert nma niz jego samego. zreszta repertuar bedzi
                > e
                > sie skladal glownie z nagran zespolu.

Jestem uparty, bo jest różnica między nazwą Sullivan & Friends a NMA. Czy gdyby
                Robert Smith wystąpił z Simonem Gallupem i Perry Bamonte, to byś mówił, że to gra
                The Cure?
                • Gość: hd Re: koncert IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 22:24

> Czy gdyby
                  >
                  > Robert Smith wystąpił z Simonem Gallupem i Perry Bamonte, to byś mówił, że to g
                  > ra
                  > The Cure?

Jeżeli wszystko w cure pisze Robson to co to za róznica czy przyjedzie on z
                  dwoma czy z czterema gośćmi.
                  Tak samo z Sullivanem, zresztą powiem ci w tajemnicy ze nie nazwali sie na tej
                  trasie nma tylko ze wzgledów ekonomicznych.
                  • Gość: greg Re: koncert IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:33
                    Gość portalu: hd napisał(a):

>
                    >
                    > > Czy gdyby
                    > >
                    > > Robert Smith wystąpił z Simonem Gallupem i Perry Bamonte, to byś mówił, że
                    > to g
                    > > ra
                    > > The Cure?
                    >
                    > Jeżeli wszystko w cure pisze Robson to co to za róznica czy przyjedzie on z
                    > dwoma czy z czterema gośćmi.
                    > Tak samo z Sullivanem, zresztą powiem ci w tajemnicy ze nie nazwali sie na tej
                    >
                    > trasie nma tylko ze wzgledów ekonomicznych.

Hej, hej!!! Czy to czasem nie ja dawałem Ci kontakt na Łukasza Mintę, który
                    organizuje tą trasę?smile)
    • Gość: wit Re: new model army IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 02.04.02, 22:50
      Najważniejsze, że będzie Justin! Jest to po prostu akustyczny sklad NMA, w
      pelnym skladzie zagraja w Bolkowie i po 18 latach w Glauntsbery
    • Gość: werter Re: new model army IP: *.dialup.warszawa.pl 10.04.02, 21:04
      Ktos byl na koncercie w Krakowie lub Wrocku? Napiszcie jak bylo!
      • Gość: Tarus Re: new model army IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 19:10
        Powtórzę jeszcze raz: we Wrocławiu - rewelacja !!!
        • Gość: perkun Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.04.02, 19:44
          Gość portalu: Tarus napisał(a):

> Powtórzę jeszcze raz: we Wrocławiu - rewelacja !!!
          Cholera, ze mnie tam nie bylo! Napisz cos wiecej, co zagral itd.

• Gość: agent Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:38
        No to kto wali do Bolkowa?
    • Gość: roth Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.04.02, 20:53
      A w Wybiorczej ani slowa o Justinie, czyzby red. Leszczynski nie lubil NMA?
    • Gość: nefil Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:28
      Leszczu promuje nowe jeki, a NMA nie jest cool wink
    • Gość: hoover Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 28.04.02, 12:38
      Jest nowa, polska stronka nma: www.get.to/nma/- linki, texty, zdjecia itd.
      Warto kliknac wink
    • Gość: nma Re: new model army IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 15:21
      no i cool, stronka sie nawet otwiera, zrobil ja kolo od & nobody else
    • Gość: neo Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.06.02, 22:08
      W Bolkowie mnie nie bedzie, ale bede w Anglii w czasie trwania Glauntsbery
      Festival, no i tam chyba zobacze Armie wink
    • Gość: ere Re: new model army IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 13.06.02, 22:38
      Fajna kapela kiedys, ale teraz o nich cicho i chyba niech tak pozostanie, casus
      Bauhaus i Sex Pistols to potwierdza
    • Gość: ere Re: new model army IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.06.02, 09:39
      Wszystkim ty modnym obecbie kapelom daleko do szczerosci i kunsztu Armii,
      podzegaczom wojennym mowie stanowcze NIE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka