mallina 13.11.03, 01:22 ja znam jeden - kawa z wycisnietym sokiem z cytryny ktos zna jakies jeszcze? no bo ile idzie zrec tych tabletek???i to bez efektow.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 01:54 Vulture..licze na Ciebie - wiem ze pierwszy tu zajrzysz)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 02:57 Ja tam na migrenę (czytaj pokacowy bół głowy zarzucam cztery dębowe. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 05:33 1. Kaca nie miewam, więc nie wiem, jak to jest. 2. Reaguję bólem łba na zmiany ciśnienia, ale na ogół wtedy czekam aż przejdzie, bo nie lubię brać prochów. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 13:40 no wlasnie, to zazwyczaj sa bole zwiazane ze zmiana cisnienia i ogolnie zmiana pogody -wlasnie zrobilo sie deszczowo i pochmurnie i czuje to w kazdej czesci glowy.. a przeczekanie az samo przejdzie hmm az na tyle masochistka nie jestem)) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 05:56 Mallinko, którą pocztę odbierasz? To Ci napiszę, heh, bo mam fajny sposób ale dośc skomplikowany, tj prosty ale opis skomplikowany - będę musiała usiąść i na spokojnie napisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Ais..:-))) 13.11.03, 13:36 odbieram gazetowa, jak na razie chyba mnie lubi bo nie nawala czekam wiec cierpliwie na Twoj sposob Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Ais..:-))) 13.11.03, 14:17 To Ci wysłałam ale nie wiem czy zrozumiesz, bo hmmm, moja znajomość anatomii jest dosć ograniczona, a tam trzeba było wyjaśnić parę rzeczy ... heh, dziwnie to zabrzmiało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 08:48 A co jest podłożem migreny?? Bo na rózne migreny, różne sposoby. A słowo migrena, jest takie nie polskie i nie swojskie. Ogólnie żadko miewam takie stany, ale jak juz mnie napierdala łeb to stosuję metode Miecia. Może nie dębowe, bo mocne piwo mi nie smakuje, ale terapia jest podobna.)) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 12:04 Mój sposób to dwie sety do szklanki. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 12:26 madee1 napisała: > Mój sposób to dwie sety do szklanki. Ze niby 200 zł do szklanki i ma pomóc??? niewierze...a poza tym drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 13:38 )) Madee na pewno wie co robi skoro tak napisala Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 13:56 Oj Madee daj mi kiedyś te dwie setki to bedę miał na box Kjurów! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 14:45 Kiedy mnie, Mieciu, ostatnio wciąż łeb boli, więc setki są niezbędne. Ale, jakby co, to się podzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: domowe sposoby na migrene.. 13.11.03, 14:53 jak te setki sa w € to tez reflektuje Odpowiedz Link Zgłoś