Gość: yaro IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 20:00 Moje typy: Perfect bez Hołdysa Pudelsi od czasu występu Maleńczuka w Idolu Kombi - reaktywacja O.N.A. - to już historia, której nie warto nawet wspominać Dżem geriatryczny bez Riedla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.steele Re: Najżałośniejszy polski zespół 21.11.03, 20:08 ich troje i inne padełay z nurtu muzyki disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
zago601 Re: Najżałośniejszy polski zespół 25.11.03, 11:25 Moje kandydatury zespołów: - Oddział Zamknięty, tragiczny powrót - Cool Kids of Death, żenujący - Leszcze, beznadzieja - Budka Suflera, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść - Ich troje, bez komentarza Wokaliści, wokalistki: - Krzysiu Krawczyk - K. Paschalska - N. Kukulska - E. Górniak - A. Janosz - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandzia Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 23:14 nie alicja janosz, tylko ALEX Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Najżałośniejszy polski zespół 21.11.03, 20:12 Z lat 80 - moje typy: Korba, Roxa, Klincz /pamiętacie?/ A z dzisiaj: Wilki - głównie przez koziobeczenie Gawlińskiego, Bajm - żałość od początku do końca, Closterkeller czy jak mu tam... Właściwie łatwiej byłoby chyba wymienić tych krajowych wykonawców ktorzy żałośni nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 19:24 Od Gawlinskeigo to sie *** hehehe (zartuje) mialam przyjemnosc spotkac sie z nim kilka razy i to calkiem spoko koles, talent muzyczny ma! =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Najżałośniejszy polski zespół 22.11.03, 23:33 Tak się składa że też miałem wątpilwą przyjemność go spotkać i uważam że jest równie żałosny jako człowiek i jako muzyk, jeśli już tak go nazwiemy. Można przyjąć że już lepiej niech muzykuje niż gdyby miał pić wino po bramach albo wystawać pod trzepakiem, ale dlaczego zaraz robić z niego gwiazdę? Cóż, śpiewać każdy może a grać to już zupełnie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc Wilki sa spox =) 24.11.03, 00:16 nie robie z niego gwiazdy bo takiej osoby nie ma znam sie na muzie potrafie byc obiektywna ale mam kilka zespolow do ktorych niestety nie moge odnosic sie obiektywnie =) choc szanuje zdanie innych ludzi nikomu nie kaze sluchac i lubic tego co ja lubie, denerwuja mnie jednak wredne/chamskie/nieprawdziwe i przesadzone ...do ktorych zalicza sie Towja? hmm no nie weim ni ejest to istotne =) idzie mi o to ze...gdybys nie byl az tak subiektywny skupil sie bardziej na muzie etc niz na swoim stosunku do Gawlinskiego to moze Twoja opinia jakoby zespol byl jednym z najgorszych w PL nie bylaby taka jaka jest teraz =) no i- Gawlinski nie byl kreowany n agwaizde, od zawsze spiewal/pisal to nie jakis koles w stylu kreowanych gwiazd jak np BSB itd =)ja np oceniajac dany zespol biore pod uwage kilka szczegolow np. muze, texty no i zachowanie etc danych osob, do konca nie jest nam dane poznanie muzykow nie wiadomo w ilu % sa to oni a w ilu medialna/'firmowa' ingerencja =) sa muzycy ktorzy mnie strasznie wkurzaja ale jesli podoba mi sie jakas piosenka nawet takiej 'gwaizdy' potrafie przyznac ze jest dobra, plus- wykonawca czasem moze byc nie tyle moze glupi czy denerwujacy ale np moze byc "nie cool" czy tez moze miec okropny glos etc ale piosenka sama w sobie moze byc dobra =) haha oki nie zanudzam Cie juz =) pozdrowka =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
sferka Re: Wilki sa spox =) 25.11.03, 08:55 A czy słyszłaś Martynko kiedyś o zespole Madame, w którym debiutował w zamierzchłych czasach pan Gawliński? Sęk w tym, że gdyby wtedy ktoś mu powiedział, ze będzie robił coś takiego jak Wilki, pewnie popełniłby natychmiast rytualne samobójstwo ze wstydu. Ale podobno tylko krowa nie zmienia poglądów . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Wilki sa spox =) IP: *.bci.net.pl 25.11.03, 10:27 sferka napisała: > A czy słyszłaś Martynko kiedyś o zespole Madame, w którym debiutował w > zamierzchłych czasach pan Gawliński? Sęk w tym, że gdyby wtedy ktoś mu > powiedział, ze będzie robił coś takiego jak Wilki, pewnie popełniłby > natychmiast rytualne samobójstwo ze wstydu. Ale podobno tylko krowa nie zmienia > > poglądów . Pozdrawiam. I choćby za Madame należy mu się szacunek i za teksty z Opery i za Wilki z początku lat 90 i za działalność solową, którą udowodnił, że w tym kraju grając muzykę miłą, łatwą i przyjemną można robić to dobrze i bez żenady. Przeciwnicy Gawlińskiego swoją opinię o nim opierają głównie na durnym utorze Baśka, który wielką krzywdę Gawlińskiemu zrobił. Jeżlei ktoś jednak potrafi zdobyć się na odrobinę chociaż obiektywizmu, a nie tylko podąży za swoim betoniarskim powtarzaniem krytycznych schematów (tak jak doskonale robi to motyla noga), to przyzna, że Gawlińskiego można lubić lub nie, ale możliwości wokalnych odmówić mu się nie da, i przyznać należy, że skomponował kilka fajnych kawałków przez te kilkanaście lat (o Baśce nie mówię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: Wilki sa spox =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 23:15 jestem w stanie wymienic CI wszystkie zespoly w ktorych gral/spiewal Gawlinski =) zdania nie zmieniam- a krowa nie jestem, zespol jest spoko =) to ze ja ich lubie nie znaczy ze inni ich musza lubic, po prostu wyrazam swoja opinie na ten temat- odpieram atak na zespol jak na fanke przystalo =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuch a jednak gawlinski to dziad, pijaczyna i wiesniak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 03:06 powinien spiewac w orkiestrze z chmielnej, byleby stala nie za daleko od sklepu z wodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC hmm IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 03:06 nie, on nie moze tam spiewac bo gdzie Ty znajdziesz prace?=) hihi zartuje ale glupi text napisales, bez urazy, pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.math.nd.edu 25.11.03, 06:41 To zaspiewaj tak jak on!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.03, 23:56 zapomniałeś o czołowym przedstawicielu sad rocka - ozzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 20:43 > Moje typy: > Perfect bez Hołdysa Wcale nie - a "Niepokonani"? To właśnie ten Perfect. Poza tym uważasz, że Dariusz Kozakiewicz to "żałosny" muzyk? > Pudelsi od czasu występu Maleńczuka w Idolu Powiedzmy. > Kombi - reaktywacja Wcześniej też. > O.N.A. - to już historia, której nie warto nawet wspominać Całkowicie się nie zgadzam - jeden z najważniejszych zespołów lat 90. > Dżem geriatryczny bez Riedla Tutaj pełna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Jung Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 01:09 > > Perfect bez Hołdysa > Wcale nie - a "Niepokonani"? To właśnie ten Perfect. Poza tym uważasz, że > Dariusz Kozakiewicz to "żałosny" muzyk? Dokladnie. Wlasnie zalosny. Z Holdysem Perfect mial ogien w sobie, z Kozakiewiczem to zdychajaca knajpiana nedza. I dodaje Flinte, bo to tez jest wynalazek spod latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: Najżałośniejszy polski zespół 23.11.03, 01:25 > I dodaje Flinte, bo to tez jest wynalazek spod latarni. I Urszula!!! Urszula też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maup Re: Najżałośniejszy polski zespół 25.11.03, 11:16 Gość portalu: Paul Jung napisał(a): > > Wcale nie - a "Niepokonani"? To właśnie ten Perfect. Poza tym uważasz, że > > Dariusz Kozakiewicz to "żałosny" muzyk? > Dokladnie. Wlasnie zalosny. Z Holdysem Perfect mial ogien w sobie, Tiaaa... Szczególnie jak nie wiedząc co robic próbowali grać jak Police. Biała Płyta, UNU zgoda, ale potem zrobiło się jakoś nieświeżo > z Kozakiewiczem to zdychajaca knajpiana nedza. Ja chcę DUUUUŻO TAKICH knajp! Obejrzawszy pierwszy koncert reaktywowanego Perfectu musiałem wejść pod stół i szczekać odwołując własne twierdzenia, że ci panowie nie potrafią tworzyć muzyki. _M_uzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwintol Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 03:11 a co nagrali po bialej i unu ? bo z tego co wiem to nic. chyba ze masz na mysli te wypociny juz bez holdysa wlasnie. i rozumiem ze to oceniasz jako nieswieze - pelna zgoda. swoja droga powinienes zostac pod tym stolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: a są inne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 21:33 Jaki jest sens tego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: a są inne? 22.11.03, 20:52 A co kolega się łudzi, że są jakieś nieżałosne? Kajtek_bez_majtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankeananke Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 22.11.03, 19:39 a co ma do muzyki..pudelsów..i samego malenczuka fakt, ze wystepuje w idolu? zepsuło ci to idologie..jaką do niego doczepiłaę/łeś...tlyko tego nie rozumiem. z reszta sięzgadzam..ale najgorsze..jak dla mnie to "budka suflera", patrycja markowska,bajm, perfect..no ktoś już napisał..łatwiej napisać o muzycje..która żałosna nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Najżałośniejszy polski zespół 22.11.03, 21:15 Gość portalu: dankeananke napisał(a): > patrycja > markowska O tak, oni są naprawdę żałośni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 11:36 Dziwne, że nikt nie wspomniał Banku (początek lat 80). Ja nie pamiętam tej grupy z autopsji, ale ostatnio widziałem ich teledysk w "Videotece dorosłego człowieka" - prowadzący stwierdzili, że nie wiedzą co się dzieje z wokalistą Mirosławem Bielawskim(to raczej logiczne - jakby wiedzieli to znając formułę programu już dawno byłby gościem). W każdym razie teledysk w pełni uzasadnia pogląd, że Bank to najgorszy zespół w historii polskiej muzyki rozrywkowej. Z późniejszych czasów - Banda i Wanda, Rezerwat, Fatum (Europe dla ubogich), Universe, Kapitan Nemo. No i Sztywny Pal Azji - znakomity początek a potem ... lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najżałośniejszy polski zespół 23.11.03, 11:43 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Dziwne, że nikt nie wspomniał Banku (początek lat 80). Ja nie pamiętam tej > grupy z autopsji, ale ostatnio widziałem ich teledysk w "Videotece dorosłego > człowieka" - prowadzący stwierdzili, że nie wiedzą co się dzieje z wokalistą > Mirosławem Bielawskim(to raczej logiczne - jakby wiedzieli to znając formułę > programu już dawno byłby gościem). W każdym razie teledysk w pełni uzasadnia > pogląd, że Bank to najgorszy zespół w historii polskiej muzyki rozrywkowej. Ten zespół miał jeden przebój, "Ciągle ktoś mówi coś", którego nie było na płycie długogrającej, żeby było ciekawiej. W Banku karierę zaczynał Marek Biliński. Nie jestem pewien, czy to rzeczywiście była aż taka najgorsza grupa, ale za słabo ją pamiętam. > Z późniejszych czasów - Banda i Wanda, Rezerwat, Fatum (Europe dla ubogich), > Universe, Kapitan Nemo. No tak, wszystkie wyżej wymienione zespoły (oprócz Fatum, bo wokalista zszedł był) próbowały come backów i coś nie powychodziło, acz było zabawnie. Skoro jesteśmy w tej stylistyce, dorzucam zespół Shout )) Rock rolniczy rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Najżałośniejszy polski zespół 23.11.03, 15:47 maleńczuk to żałosny menel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN !!!!_ich_troje_!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 23:45 !!!!_ich_troje_!!!!!!!! - bezapelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: !!!!_ich_troje_!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 13:09 najwieksza wiocha to na maxa beznadziejny zespol co sie zowie H2O to jest totalne dno. zupelne nic. jak taki zespol w ogole moze wydawac plyty??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 beznadzieja IP: *.stud.uni-goettingen.de 23.11.03, 14:23 a, przypomnialo mi sie w związku z hadwa o o zespole for dee- podobnie beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture Re: beznadzieja IP: *.chomiczowka.net.pl 23.11.03, 14:29 Jeszcze De Mono, De Su, Golden Life... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de mono Re: beznadzieja IP: *.stud.uni-goettingen.de 23.11.03, 14:37 de mono- perwsze dwie plyty i golden life- pierwsza, są moim zdaniem ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture De Mono i Golden Life IP: *.chomiczowka.net.pl 23.11.03, 15:26 Odpowiadasz na : Gość portalu: de mono napisał(a): > de mono- perwsze dwie plyty i golden life- pierwsza, są moim zdaniem ok A mi się nie podobają. Golden Life natomiast pierwszą płytę też kupiłem, ale potem zespół ten załamał mnie całkowitym brakiem pomysłu na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: De Mono i Golden Life IP: *.acn.waw.pl 23.11.03, 15:46 pierwsza płyta De Mono była względnie ok. potem kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfi Re: !!!!_ich_troje_!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:06 Gość portalu: autor napisał(a): > najwieksza wiocha to na maxa beznadziejny zespol co sie zowie H2O > to jest totalne dno. zupelne nic. jak taki zespol w ogole moze wydawac > plyty??????????? Każdy może wydać płytę...ale zapytaj raczej kto je kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 14:35 nie wiem, czy spamiętam wszystkie. to tak: Perfect Ich Troje Łzy De Mono Tosteer Bajm Budka Suflera Brathanki Kombi-reaktywacja Ha Dwa O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangurzyca Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 16:21 Łzy, Kombi i jeszcze kilka innych, ktore zostaly wymienione Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Dedededededededede..... 23.11.03, 21:18 ....Moooooonoooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dedededededededede..... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 21:58 Szpakowski?o nie!uwielbiam komentatorów z cyfry-Smokowski i Twarowski a nienawidze Borysewicza i Kukiza,to dopiero jest dno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo and the winner is... IP: *.provider.pl / 212.127.77.* 24.11.03, 15:29 ...MAANAM! Że też nikt wcześniej nie wymienił tu tej "megagrupy", a przecież w niczym nie ustępuje ona tak zasłużonym zespołom jak Budka Suflera, Perfect czy Bajm. Moje zdanie o Maanamie: kiedyś dawno temu byli całkiem nieźli, a obecnie są wg mnie jednym z najbardziej obciachowych polskich zespołów. Chociaż...przyznam się, że uwielbiam te pseudopoetycko-pustosłownie-natchnione klimaty jak róża, łóżko czy hotel nirwana, te jakże głębokie intelektualno-filozoficzno-buddystyczne odjazdy te uduchowione miny wokalistki widoczne na zdjęciach w pani domu, życiu na gorąco, vivie, gali itp. barachle - na łamach, których to brukowców owa wokalistka z wielkim namaszczeniem wykłada co jest inspiracją dla tej wielce ambitnej sztuki, obcowanie z którą wynosi nas na wyższy poziom człowieczeństwa. Oczywiście równie mocno uwielbiam także frapującą muzykę podkreślającą wyrafinowanie i artystyczne bogactwo poezji naszej wieszczki. Muzyka ta jest niczym wykwintny sos, stanowiący o doskonałości całego "dania". Tak, uwielbiam ten band bowiem żaden inny aktualnie czynny polski zespół nie potrafi wywołać u mnie takich salw śmiechu jak właśnie Maanam. W portalu cgm. pl wyczytałem, że Maanam pracuje nad nową płytą i dlatego liczę, że królowa pretensjonalnego kiczu Kora tym razem także mnie nie zawiedzie. Koro postaraj się, daj z siebie wszystko, a może nawet kupię Twoją płytę...będziesz miała na kolejne zastrzyki z botoksem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House of pain Re: and the winner is... IP: *.eefpowernet.ch 25.11.03, 11:30 Szacunek Neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankeananke Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 24.11.03, 18:36 kaja paschalska tercet egzotyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samograj Dno dna i inne fajne określenia, profesjonalne.... IP: 80.51.141.* 24.11.03, 19:30 De gustibus non discutantum... Podziwiam rzeczowość dyskusji o dokonaniach polskich zespołów. Wnioskuję, że historia i znajomość polskiej muzyki wśród dyskutantów, która chce uchodzić za rockową, zaczyna się gdzieś na połowie lat osiemdziesiątych. Działalność tak "gwiazd", jak i tych pozostałych, może mieć lepsze i gorsze okresy. Można się spierać o style i ich popularność, każdy z tych zespołów miał swoich fanów w jakimś okresie. Jeżeli chodzi o jakość muzyki, to Wojtek Mann kiedyś powiedział, że każdy utwór można "wcisnąć" słuchaczom, puszczając go wielokrotnie i komentując, jaki on jest znakomity, dlatego on nie przepada za "wtłaczaniem" modnej muzyki. Wykształcenie muzyczne i instrumentalne ma niewielu "przebojowych" muzyków. Wirtuozów praktycznie nie mamy. A gust młodzieży zmienia się szybciej, niż pomysłowość wykonawców. Na przykład dla mnie "muzyka" techno jest porównywalna z hukiem pralki do prania i nie wymaga praktycznie żadnego przygotowania muzycznego, oprócz znajomości co którym wyłącznikiem można zmienić w tym hałasie. Poetycko przy niej brzmi tara do prania w jazzbandzie. Podobnie jak "każdy chop zaśpiewa hip- hop". Wiele z wymienionych zespołow miało wspaniałe płyty i kapitalne utwory. Ale wielu z nich skłoniło się ku komercji, ku temu co się sprzedaje. I również wiele z braku pomysłu zaczęło chałturzyć, czyli grać tylko po to, żeby jeszcze cokolwiek zarabiać. W ogóle nie chciałbym komentować "ciągniętych za uszy" prze znajomych, kolegów, familię itp., ponieważ to już nie jest twórczość, tylko megalomania. Jeśli jeszcze w tym gąszczu wątpliwości można mówić o jednakowej jakości i równej ocenie dla całej twórczości w dwudziestokilkuletnim okresie działania niektórych zespołów, określonej jednym słowem, to również tylko megalomania oceniającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Dno dna i inne fajne określenia, profesjonaln IP: *.acn.waw.pl 24.11.03, 19:52 Gość portalu: samograj napisał(a): > Jeśli jeszcze w tym gąszczu wątpliwości można mówić o jednakowej jakości i > równej ocenie dla całej twórczości w dwudziestokilkuletnim okresie działania > niektórych zespołów, określonej jednym słowem, to również tylko megalomania > oceniającego. jak ja lubię takie zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samograj Re: Dno dna i inne fajne określenia, profesjonaln IP: 80.51.141.* 05.12.03, 20:49 Jak ja lubię takie inteligentne "wontki". ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flippie IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.dialup.medianet.pl 24.11.03, 19:49 PUDELSI WYMIATAJĄ POD WZGLĘDEM BYCIA ŻAŁOSNYMI. A Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Re: IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.acn.waw.pl 24.11.03, 23:53 Pudelsi maja "zajebisty" chorek, to jest faktycznie szczyt tandety...a jesli chodzi o Malenczuka to bylem ostatnio na koncercie i zauwazylem, ze on ma niezly ubaw z tych wszystkich antykomercyjnych komentarzy zazdrosnych bubkow.On poprostu robi na co ma ochote a opinie innych ma gleboko w dupie bo to jego wlasne zycie i on o nim decyduje! A muzyka Pudelsow z dawnych lat to majstersztyk...i Psychopop tez!!! Malenczuk to jedna z niewielu osob na polskiej scenie muzycznej, ktora nie odpierdala panszczyzny, tylko chce tworzyc sztuke. Jak, ktos tego nie rozumie bo niech sie wypcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.lanet.wroc.pl 24.11.03, 23:58 zal czytać niektore opinie, Manaam wcale nie jest zalosny, a ludzie oceniajacy Pudelsow po glupiej ostatniej plycie i wystepow Malenczuka w idolu są maja najzalosniejsze zespoly downa w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.cs.ubc.ca 25.11.03, 00:13 Wlasnie, niektorzy chyba mylo swoje gusta muzyczne z ogolnie pojeta zalosnoscia (a chyba o ta ostatnia chodzilo w tej dyskusji). J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.acn.pl 25.11.03, 00:18 KOBRANOCKA !!!!! Zwlaszcza talenta wokalne lidera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlaris Re: a Papa DanceIŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.sympatico.ca 25.11.03, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlaris Re: a Papa DanceIŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.sympatico.ca 25.11.03, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlaris papa dance! IP: *.sympatico.ca 25.11.03, 00:30 sorka za to wyzej! kora - kicha straszna dzis to samo lady punk!a te wszystkie seventeen?pozal sie Boze .no i teraz kombi............a trubadurzy? a ulka sipinska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlaris1 papa dance! IP: *.sympatico.ca 25.11.03, 00:33 a ten rudy z varius manx?...........i te koscikieiwicze i ira... a ten z kobranocki calkiem pzrystojny swego czasu byl kazda dziewczyna na moim podworku chciala miec takiego!dorzuce jescze anne jurksztowicz monike borys golec orkiestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 25.11.03, 16:24 Kategorycznie nie zgadzam sie z powyzsza opinia dotyczaca Kobranocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof Re: IŚ TROYE POZA KONKURENCJĄ, WIĘC... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:22 Ja wiem czy to takie zalosne oceniac zespol po wystepach pozamuzycznych lidera (vide posty o Malenczuku)? Odbior zespolu to nie tylko odbior muzyki, ale calej otoczki, dla jakiej przeciez kupuje sie plyty, chodzi na koncerty, czy w wydaniu bardziej zaangazowanym - ubiera, wyslawia, nosi fryzury... Nie da sie moim zdaniem wyizolowac muzyki od reszty, wszystko tworzy jeden spojny wizerunek. Przeciez dlatego wlasnie okresleni odbiorcy sluchaja jakiejs "zbuntowanej" ONA - muzyka + wulgarne wystepy wokalistki idealnie trafiaja do za przeproszeniem targetu. Ja akurat jestem maniakiem jazzu, ale moge doskonale wyobrazic sobie sytuacje, w ktorej slyszac moja muzyke ze sklepu miesnego, trace zapal do jej sluchania. Moze to snobizm, ale niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flippie Hmmmm znam ich nie tylko z Idola i głupiej płyty IP: *.dialup.medianet.pl 28.11.03, 20:05 Znam ich także z pewnego koncertu który bezskutecznie usiłowali popsuć żałosną próbą supportowania.... bueeee.... wtedy zaczełam ich szczerze nie znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mluxus Fliper, Leszcze IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 07:46 Jeszcze sa dwie takie chaltury, co konkurujace ze soba telewizje lansuja... Jedna jest zespol Fliper...kto nie slyszal i nie widzial to skomentuje tylko tak: pozal sie boze... (ten zespol jest promowany przez Polsat a glownie przez chalturne programy muzyczne w TV4). Drugim zespolem tego pokroju, choc od poprzednika i tak lepszym bo bardziej naglosnionym przez TVP sa Leszcze... wokaliste probuja wszedzie wciasnac - na festyny z jedynka, lato z radiem i inne tego typu odpusty...a nawet do samych Pudelsow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Fliper, Leszcze IP: *.pam.szczecin.pl 25.11.03, 10:40 z tym fliperem to nie trafiles za bardzo... kolesie faktycznie troche stylizuja sie na nowego Offspringa ale muze robia wyluzowana i calkiem sensowna, w punkrocku nie nalezy doszukiwac sie czystych dzwiekow... rytm i melodia! ------ the only thing you can rely on is that you can't rely on anything Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.11.03, 07:39 trafiłeś z KOMBI i DŻEMEM(bez Ryśka) ale mam coś lepszego: LESZCZE TRUBADURZY i inne tego typu mutacje Znakomita większość uczestników polskich eliminacji EUROWIZJI (nawet nie pamiętam nazw) - to dopiero było rozpaczliwe!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samokrytyczna Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: 198.189.227.* 25.11.03, 08:03 Ja tez wspaniale nie spiewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jant Budka Suflera!!!!! bez 2 zdań! IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.03, 08:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo c3q Re: Najżałośniejszy polski zespół / np. Ich Troje, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 08:39 Najżałosniejsze sa te ktore się reaktywują. Np. Kombi, czy Papa Dance. Ale nie tylko. Wdzisiejszych czasach można bez problemu nazwać tak wszystkie zespoly. Ciagle milosc i milosc... Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Czy solistów też można dorzucać? Mam kandydata... IP: 213.25.91.* 25.11.03, 09:18 Michał Milowicz!!! Drażni mnie wyjątkowo jego sposób bycia, gość kreuje się na superprzystojniaka i supergwiazdę... Podoba się chyba tylko nastolatkom i starym pannom, do tego ta jego rozpięta pod szyją koszula i świecąca spod niej owłosiona klata... Ble!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stin82 Re: Czy solistów też można dorzucać? Mam kandydat 25.11.03, 10:48 Całkowita racja koleś udaje wielkiego macho a jest jak ciepłe kluchy ... z tą owłosiona klata to może iść i bajerować ale małpy w zoo ... o ile się dadzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: Czy solistów też można dorzucać? Mam kandydat IP: *.acn.pl 25.11.03, 12:59 przecież to popierdułka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brydzyt Re: Czy solistów też można dorzucać? Mam kandydat 25.11.03, 15:00 Wypraszam sobie!Jestem starą panną,a Milowicz nie kręci(-l) mnie ani trochę... Jak stara panna, to już musi być bezguście??? Aż taką desperatką nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Co to za teorie z Pudelsami? IP: 212.191.133.* 25.11.03, 09:32 >Pudelsi od czasu występu Maleńczuka w Idolu - A jak się niby odbił udział MM w jury Idola 3 na muzyce Pudelsów ??????? A najgorszy polski zespół to dzisiejsza Budka Suflera. Cyrków w rodzaju Ich Troje czy Leszcze nawet nie liczę w tej klasyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżiZUS Re: Co to za teorie z Pudelsami? IP: 193.201.167.* 25.11.03, 10:14 na muzyce to się może nie odbił bo ta muzyka zawsze była żałosna, ale pokazując się w idolu maleńczuk pokazał tym którzy go wcześniej nie kojarzyli jaki z niego nadęty i zakochany w sobie bufon! prymityw i pozer dowartościowujący się krytykowaniem i gnojeniem innych! jakim on jest autorytetem w tej dziedzinie?!?! a ten jego poemat czy co to w ogóle było - to dopiero jest żałosne! obiektywnie rzecz biorąc to czym się różnią pudelsi od leszczy??? albo maleńczuk od wiśniewskiego??? za czasów homo twist wyglądał jeszcze bardzie kiczowato i żałośnie niż całe ich troje razem wzięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: Co to za teorie z Pudelsami? IP: *.acn.pl 25.11.03, 13:06 Maleńczuk to...pojeb,blagier,męska dziwka,kretyn,idiota itp.Jak taka KURWA śmie tytułować się artystą?Jakim prawem taki ćwok,burak i czereśniak dołuje innych-sam będąc kupą śmierdzącego,paskudnego gówna???Przecież to żałosne,co ten palant sobą prezentuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Re: Co to za teorie z Pudelsami? IP: *.acn.waw.pl 25.11.03, 15:49 A kolezka pewnie wczoraj kupil nowe DRESOWE spodnie I mysli, ze wyglada modnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Co to za teorie z Pudelsami? IP: *.pie.warszawa.sint.pl 25.11.03, 13:11 Hej, hej, hej ! Owszem - Maleńczuk może nie jest za mądry, na pewno jest zakochany w sobie i na pewno jest pozerem, ale z całą pewnościa nikogo takiego Z SIEBIE NIE ROBI ! Po prostu taki jest ! Maluje się i ubiera tak, jak chce. A chce tak, jak mu się w tej chwili AKURAT spodobało. Prawda jest taka, że To Maleńczuk jest bardziej prawdziwy niż te wszystkie Edyty Górniak itp. A przed muzyką chylę czoła. Pudelsi grają tak, że można sie do nich modlić. Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: Co to za teorie z Pudelsami? 28.11.03, 10:46 Gość portalu: alicja napisał(a): > A przed > muzyką chylę czoła. Pudelsi grają tak, że można sie do nich modlić. ...módlmyyyyy sięęęęę... Gdyby kiedyś tam Maleńczukowi skończyły się pomysły twórcze (w co wątpię), proponuję, by wzorem naszej wielkiej aktorki wziął książkę telefoniczną i zaśpiewał...mmmmmm.....Pudelsi grają tak, że ostatnie co przychodzi do głowy, to modlitwa A w Idolu? Kpina z wykonawców i samego siebie: gdy Maleńczuk odrzuca włos znad czoła, puentując swą kolejną chamską odzywkę przymrużeniem oczu wygląda to tak, jak gdyby pytał: no i co mi zrobicie? Alicjo)- nie mamy pewnie szans na fan klub Maleńczuka - ech, te tłumy - ale może chociaż jakiś lobbing forumowy? A co do CKOD (Twoja wypowiedź poniżej to powinnyśmy chyba tę kwestię przedyskutować w innych okolicznościach przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flippie Więc się módl do Maleńczuka..... IP: *.dialup.medianet.pl 28.11.03, 20:10 ....a w otchłań piekielną spadniesz. Grają beznadziejnie, abstrahując od zachowań pana M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Najżałośniejszy polski zespół to LESZCZE IP: 62.233.188.* 25.11.03, 10:07 Żałosna ostatnio jest również KORA na billboardach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azs Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 10:14 Dżem z Riedlem, czy też bez - katastrofa, wszystkie songi o tym samym - kiedyś byłem, kiedyś miałem - kurwa wszystko kiedyś - tylko się uchlać, naćpać i popłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:27 Tak, to prawda, Rysio miał chyba jeszce gorzej niż Hiob. A co do żałosnych zespołów... jaka publiczność takie zespoły, niestety. Ich Troje, Budka Syflera, Bajm i wszystkie inne dna odpowiadają po prostu na społęczne zapotrzebowanie. Całkiem, kurde, jak Samoobrona. Ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
neg Re: Najżałośniejszy polski zespół 25.11.03, 10:44 Mam swojego pewniaka - Piasek kaszanka forever !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azs Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 13:40 oj tak , tutaj 100% racji, pomyłka i ten piorunujący występ na eurowizji (całej ogólnie poronionej z założenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.toya.net.pl 25.11.03, 16:00 Gość portalu: azs napisał(a): > Dżem z Riedlem, czy też bez - katastrofa, wszystkie songi o tym samym - kiedyś > byłem, kiedyś miałem - kurwa wszystko kiedyś - tylko się uchlać, naćpać i > popłakać. Czytam takie teksty to sie robie agresywny.Mówienie, że Dżem z Ryśkiem to katastrofa to jak wmawianie że Hendrix nie umiał grać na gitarze, Plant śpiewać a Dylan miał kiepskie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Najżałośniejszy polski zespół 05.12.03, 22:16 > Czytam takie teksty to sie robie agresywny.Mówienie, że Dżem z Ryśkiem to > katastrofa to jak wmawianie że Hendrix nie umiał grać na gitarze, Plant > śpiewać a Dylan miał kiepskie teksty. pisanie takich postów to jak wmawianie, że umie się czytać ze zrozumieniem, podczas gdy nie posiadło się tej umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mjollnir Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.hist.uni.wroc.pl 25.11.03, 10:39 Witam, fakt faktem, że wszelkiego rodzaju "reaktywacje" to śmiech na sali. Kapele typu Budka Suflera czy Kombii powinn się w ogóle nie pojawiać. Powód jest prosty: zamiast robić coś co ma trochę "świeżej krwi" (nawet jakieś zakręcone projekty jak np. Robert Freep z King Crimson), to Ci kolesie cały czas siedzą ze swą muzą w latach 80-tych i nie czują obciachu, jaki sobie robią grając np. na "dniach Koziej Wólki". To jest coś a'la powrót Wałęsy do polityki. Co do Kukiza to muszę stanąć po stronie tego kolesia, bo nie odwala on kaszany dla bogactwa tylko zbiera szmal dla chorej córki - to potrafię zrozumieć. A moim zdaniem największa wiocha jaką widział swiat, to wszeliego rodzaju "ekipy" (jak sami się nazywają) hip-hop'owe. Założy taki baran spodnie z krokiem w kolanach, macha jeden z drugim łapami do kamery, przy + 20 stopniach łazi z czapką naciągniętą na nos i właściwie nie wiem kiego grzyba mu to "joł", bo na tym opiera się jego cała chora muza (bo reszta leci mniej więcej tak: "zajebałem bryke, je je. Nie mam kurwa roboty, joł joł. Zycie jest popierdolone i kraj też, je je". Nie kumam tych kolesi, bo to co prezentują to jedno i to samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arturro71 Re: Najżałośniejszy polski zespół 28.11.03, 21:07 Zgadzam sie ze wszystkim tylko do tego hip-hopu prosze Fisza nie mieszać, bo to kumaty koleżka jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay no i machają, machają.. IP: *.tele2.pl 02.12.03, 21:48 A moim zdaniem największ > a > wiocha jaką widział swiat, to wszeliego rodzaju "ekipy" (jak sami się nazywają) > hip-hop'owe. Założy taki baran spodnie z krokiem w kolanach, macha jeden z > drugim łapami do kamery, przy + 20 stopniach łazi z czapką naciągniętą na nos i > właściwie ~~~~~~~nie wiem kiego grzyba mu to "joł"~~~~~~~~ , bo na tym opiera się jego cała > chora muza dobre hm.. moze machają bo im zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfocel Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 25.11.03, 10:59 IRA Róże Europy i taki syfek z młodą Steczkowską - Indygo - czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandora Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.chello.pl 25.11.03, 10:59 Moje typy są dwa: Perfekt bez Hołdysa Maanam od płyty Róża Nie mogę tego słuchać - dla minie żenada i muzycznie i - że tak powiem - intelektualnie. Oba zespoły są moimi ulubionymi z lat 80. I jeszcze jedno - nie włączam do wyliczanki Ich Troje, Łez, Leszczy itd., bo rozumiem, że poza chęcią zdobycia popularności i sprzedażz pewnej ilości płyt, żadne artystyczne szczyty im nie wytyczają szlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yolek Blue cafe- babka ma glos jak gęś IP: *.mancafe2.mancomplex.pl 25.11.03, 11:22 ..albo jak mojs sasiad jak popije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fus Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.chomiczowka.net.pl 25.11.03, 11:31 ZESPÓŁ KOMBI Z LAT 80-TYCH NIE BYŁ ŻAŁOSNY. TO BYŁ HIT! TO BYŁO COŚ!! Linia życia, Nasze Randez-Voux, Słodkiego, Miłego to są klasyki polskiej muzyki rozrywkowej. I takimi pozostaną. Za to żałosne były: Skawalker - tyle dźwięków, pełen "profesjonalizm", brzmienie, sratatata... a pusto i nudno i TOTALNE NIC ONA - żenada totalna, Chylińska zachowywała się jak pretensjonalna idiotka, taki niby słowiański Kurt Cobain w sukience... śmieszna była Kombi reaktywacja no to, to w świetle wcześniejszych wypowiedzi Skawińskiego z okresu Skawalker/ONA to już jest żenada do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Najgorsze było, jest i będzie zawsze KOMBI IP: 195.85.227.* 25.11.03, 12:00 Najgorsze było, jest i będzie zawsze KOMBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: machupicchu Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:11 ŻAŁOSNA KORA- UDAJĄCA FRIDĘ KAHLO, BADZIEWNE MUTANTY KOLESI Z DE MONO, GRAFOMANIA ZESPOŁU ŁZY, mimo,że Korę cenię sobie bardzo jako artystke-ale patrząc np przez pryzmat jej grania w Pudelsach- to co robi teraz to odcinanie kuponów...... ŻAŁOSNE: KOMBI-REAKTYWACJA, ODGRZEWANE KOTLETY W STYLU PIASEK, BEATA KOZIDRAK- MŁODSZA NIŻ WŁASNA CÓRKA, PRZAŚNE KLIMATY BRATHANKI I GOLEC, IDOL-ALA JANOSZ, LESZCZE I ...coś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monaLisa Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 12:16 reanimowanie Krawczyka, przygłupia i bufonowata Edzia Górniak, RENI JUSIS- gwiazda z erotikonu na bazarze, kapele grające z playbacku w realityshowach- typu BAR....hehehe, co do Pana Maleńczuka- jaki jest każdy widzi- ale przynajmniej nie udaje- bo był taki zawsze- niektórzy mogliby za nim nuty nosić!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrystynaCzytając w Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.broker.com.pl 25.11.03, 13:33 Czytając wypowiedzi niektorych osob, mam wrażenie, ze nie wiedza co piszą, na muzyce nie znaja sie.Tylko są w stanie wypowiedziec sie w sposob prostacki.Jeest taki zespol - nie maiła bym odwagi tak napisac, aby nie urazic nikogo.Każdy slucha tego co lubi, i co mu sie podoba.Jest wybor, zawsze mozna wyłaczyc, TV, komputer, radio.Ciekawa jestem jaka jest znajomość muzyki tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: Najżałośniejszy polski zespół IP: *.acn.pl 25.11.03, 12:48 Po pierwsze Pudelsi i ten pokręcony Maleńczuk.Takiego debila i dziwoląga ze świecą szukać!Tfu!co za syf!!! I oczywiście Chylińska-zero talentu,zero głosu,zero urody-słowem koszmar!Trzeci mój typ to Fiolka-tak chyba ta rozdarta bladż się nazywa.Polska muzyka,podobnie jak gospodarka-syf,kiła i mogiła.Jest tylko kilka chlubnych wyjątków. Odpowiedz Link Zgłoś
bumtarara blue cafe 25.11.03, 13:08 kreowani na alternatywę dla ich troje, a przecież to to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: blue cafe IP: *.pie.warszawa.sint.pl 25.11.03, 13:15 A Pudelsi i tak rządzą, czego byście napisali. CKOD też !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Uszy szeroko zamknięte. IP: 212.191.133.* 25.11.03, 13:42 Chyba ci cały czas bumtarara brzmi w głowie skoro nie odróżniasz Blue Cafe od Ich 3. Mnie muzyka Blue Cafe nie porywa, ale ma w sobie sporo wdzięku, ciekawej rytmiki oraz aranżacji (instrumenty dęte). Przede wszystkim w ich muzyce widać swobodę, niewymuszone dźwięki , niewymuszona choreografia. A Ich 3 po prostu żenuje sztucznością i brakiem wyobraźni. Kurcze!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thadeo Re: Uszy szeroko zamknięte. IP: *.krzywa.gliwice.pl 25.11.03, 13:59 Dokładnie tak Blue Cafe to najciekawszy polski zespół ostatnich lat, a moim zdaniem zdecydowanie najlepszy. porównanie do tak żenującej bandy prymitywów jak ich troje jest poprostu nietaktowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Perfekt o leb przed Blu Kafe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 03:19 blu kafe to kompromitacja smaku ludzkiego, a perfekt to kompromitacja wszystkiego. jak sie ich skasuje to nawet da sie pozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_mlotek Re: Najżałośniejszy polski zespół 25.11.03, 13:23 wiecie co. ja sie tylko zastanawiam czego nie uwazacie za zalosne. cos mi sie wydaje ze opinia o wiecznie marudzacych olakach to nie jest przesada. a tak w ogole to teraz jedziecie po roznych zespolach a w zaciszu domowym zapuszczacie tychze zespolow plytki. poza tym moze zastanowcie sie nad tym czy wasze opinie nie ograniczaja sie tylko i wylacznie do waszych osobistych odczuc kogo lubie a kogo nie, a nie do obiektywnej oceny tworczosci tych ludzi. banda "ynteligencikow" sie znalazla. wiekszosc z was gowno wie o muzyce i nie potrafilaby nawet najzalosniejszej muzyki napisac czy odtworzyc. a probujecie wypowiadac sie na temat pracy innych. zastanowcie sie ilu z was to zalosni uczniowie, studenci, pracownicy fizyczni, umyslowi, biurwy i pseudo biznesmeni- chamy autobusowe co mysla ze neseserek robi z nich panow Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Najżałośniejszy polski zespół 25.11.03, 13:37 ciocia_mlotek napisała: > wiecie co. ja sie tylko zastanawiam czego nie uwazacie za zalosne. cos mi sie > wydaje ze opinia o wiecznie marudzacych olakach to nie jest przesada. > a tak w ogole to teraz jedziecie po roznych zespolach a w zaciszu domowym > zapuszczacie tychze zespolow plytki. poza tym moze zastanowcie sie nad tym czy > wasze opinie nie ograniczaja sie tylko i wylacznie do waszych osobistych odczuc > > kogo lubie a kogo nie, a nie do obiektywnej oceny tworczosci tych ludzi. > banda "ynteligencikow" sie znalazla. wiekszosc z was gowno wie o muzyce i nie > potrafilaby nawet najzalosniejszej muzyki napisac czy odtworzyc. a probujecie > wypowiadac sie na temat pracy innych. zastanowcie sie ilu z was to zalosni > uczniowie, studenci, pracownicy fizyczni, umyslowi, biurwy i pseudo biznesmeni- > > chamy autobusowe co mysla ze neseserek robi z nich panow Ja już się na ten przykład zastanowiłem. Założyłem podobny wątek na tym forum w lutym 2002 - powinien być zarchiwizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: Najżałośniejszy polski zespół 28.11.03, 10:42 ciocia_mlotek napisała: > wiecie co. ja sie tylko zastanawiam czego nie uwazacie za zalosne. cos mi sie > wydaje ze opinia o wiecznie marudzacych olakach to nie jest przesada. > a tak w ogole to teraz jedziecie po roznych zespolach a w zaciszu domowym > zapuszczacie tychze zespolow plytki. poza tym moze zastanowcie sie nad tym czy > wasze opinie nie ograniczaja sie tylko i wylacznie do waszych osobistych odczuc > > kogo lubie a kogo nie, a nie do obiektywnej oceny tworczosci tych ludzi. > banda "ynteligencikow" sie znalazla. wiekszosc z was gowno wie o muzyce i nie > potrafilaby nawet najzalosniejszej muzyki napisac czy odtworzyc. a probujecie > wypowiadac sie na temat pracy innych. zastanowcie sie ilu z was to zalosni > uczniowie, studenci, pracownicy fizyczni, umyslowi, biurwy i pseudo biznesmeni- > > chamy autobusowe co mysla ze neseserek robi z nich panow ale niesamowita dawka frustracji... kup sobie piwko w biedronce i wyluzuj się - wyżej d... i tak nie podskoczysz. Hans Odpowiedz Link Zgłoś