Gość: diabełek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 19:48 najprawdopodobniej w 2002 ukaże się ich nowy album )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczur Re: Prodigy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:00 Tylko zeby to bylo stare, dobre Prodigy z super przekreconymi i kompresowanymi rytmami, smakowitymi synthami Howletta, z wstawkami gitarowymi, a nie jakies 2stepowe pierdu-pierdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Prodigy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 13:04 Gość portalu: Szczur napisał(a): > Tylko zeby to bylo stare, dobre Prodigy z super przekreconymi i kompresowanymi > rytmami, smakowitymi synthami Howletta, z wstawkami gitarowymi, a nie jakies > 2stepowe pierdu-pierdu. ja im ufam-jak nie mieli nic do powiedzenia to siedzieli cicho, więc jak już weszli do studia... będzie wypasik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Re: Prodigy IP: *.lubartow.inca.pl 30.01.02, 14:28 cokolwiek by zrobili i tak Prodigy Rulez... ale to wie każdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: Prodigy IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.01.02, 20:25 W roku 97 kazdy podziwiał Prodigy od Roberta Planta po Ian andersona z JuthroTull . Ostatnio włączyłem przesłuchałem ich album The Fat Of The Land i cos tak jakby nie wytrzymuje próby czasu . przynajmniej jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Prodigy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 11:41 a ja ostatnio słucham rzeczy starszych m.in. Prodigy i dla mnie wytrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś