peter.steele 26.11.03, 22:10 Urodził sie Hendrix Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vulture Re: 27 Listopada 1942 IP: *.chomiczowka.net.pl 26.11.03, 22:11 Long Live Rock And Roll, że się tak wyrażę. Aha, i Let There Be Rock. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: 27 Listopada 1942 27.11.03, 22:00 Jestem rozczarowany nikt nie uczcił oprócz mnie i Vulture jego urodzin. Eh cos widac w świecie muzycznych fanow jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: 27 Listopada 1942 12.12.03, 16:12 Ja uczcilam sluchajac jego muzy tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
led_a Re: 27 Listopada 1942 12.12.03, 23:25 foxy21 napisała: > Ja uczcilam sluchajac jego muzy tego dnia. Nie słuchałam, nie wiedziałam, nie czciłam. Hendrixa lubię ale bez przesady z tymi "ważnymi datami" biografii poszczególnych wykonawców; czy np. według was w tak ważnym dniu, jakim niewątpliwie na całym świecie stał się 27 listopada 1942 roku, ludzkość (choćby tylko ograniczona do okołomuzycznego kręgu) powinna paść na kolana i ze łzami w oczach odsłuchiwać dyskografię mistrza? W tym dniu narodziło się dzieciątko. Nie ono jedno zresztą... śliczne. Takie puci puci Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobra-rada Re: 27 Listopada 1942 13.12.03, 00:04 led_a napisała: > Nie słuchałam, nie wiedziałam, nie czciłam. > Hendrixa lubię ale bez przesady z tymi "ważnymi datami" biografii > poszczególnych wykonawców; czy np. według was w tak ważnym dniu, jakim > niewątpliwie na całym świecie stał się 27 listopada 1942 roku, ludzkość (choćby > tylko ograniczona do okołomuzycznego kręgu) powinna paść na kolana i ze łzami w > > oczach odsłuchiwać dyskografię mistrza? > W tym dniu narodziło się dzieciątko. Nie ono jedno zresztą... > śliczne. Takie puci puci W innym dniu narodziła się leda. Cała ludzkość proszona jest o przyklęknięcie z tej okazji... ...i wsadzenie sobie palców w gardło. Odpowiedz Link Zgłoś