Gość: wóltór IP: *.chello.pl 30.11.03, 19:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratface Odczepcie sie wreszcie od Loada! IP: *.telkab.pl / 10.0.2.* 30.11.03, 20:02 nudi mnie juz sluchanie jakis bzdetów, że LOAD to dno i takie tam. chlopaki z metallici poszli sowja droga i nagrali porzadny album. jakos nie rajcowaloby mnie powielanie schemtów ze wspomnianych "master of puppets" i "ride the lightning". Ale jeżeli jacyś zafajdani krytycy tego albumu nie lubią to hak im w smak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar Jestem normalnie pod wrażeniem... IP: *.retsat1.com.pl 30.11.03, 20:56 ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................wydrukowali was! Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk2 Re: Jestem normalnie pod wrażeniem... 30.11.03, 21:29 Vulture powinien zareagować na ten druk podobnie jak T. Nalepa na odznaczenie orderem przez Kwacha, mianowicie skromnym stwierdzeniem "to mi się należało już 10 lat temu"... tak sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Vulture 30.11.03, 22:13 Najlepiej atakowaćl że on jest taki a taki. Wg mnie to suer czlowiek lubi muzyke i zyje nią. Może on sam sie wypowie na ten temat. Czy to dla niego zaszczyt czy chańba. Vulture Respect!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Gratulacje, Vulture :) 30.11.03, 22:40 Zasłużone wyróżnienie. Twój przykład od dawna zachęca mnie do słuchania różnych badziewnych nowości ;P Znaczy, że "Remixes" Yes jednak nie były najgorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 09:19 Chyba, że komuś słoń nadepnął na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 10:22 A w jednym "mama said" jest więcej wściekłości, agresji i bezkompromisowości niz we wszystkich poprzednich płytach metaliki razem wziętych. Chyba, ze komus słoń nadepnął na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:48 Słusznie jasiek. Load jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:53 ok. - to skrót od "okropny", jak rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:59 jak rozumiesz, to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 12:04 no fakt, jezeli coś rozumiem, to zawsze rozumiem to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 11:51 > A w jednym "mama said" jest więcej wściekłości, agresji i bezkompromisowości > niz we wszystkich poprzednich płytach metaliki razem wziętych. Chyba, ze komus > słoń nadepnął na ucho. Czyli co ,w muzyce tylko o wscieklosc i agersje chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:55 na pewno o nagrywanie ballad country nie chodzi w muzyce metallicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 12:09 > na pewno o nagrywanie ballad country nie chodzi w muzyce metallicy. Dotad sadzilem ,ze nie chodzi tez o nagrywanie monotonnego lomotu bez solowek. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 12:35 przewaga płyt w rodzaju "master" czy "ride.." nad rilołdami polega własnie na obecności na nich przecudownego wręcz łomotu. A rozkochanym w solówkach polecam udanie się do sklepów i nabycie w nich płyt wanhejlena. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 12:37 albo the darkness )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 12:40 Piekno muzyki Metalliki polegaŁO na laczeniu lomotu z inteligentnymi aranzacjami i solowki byly tego nieodlaczna czescia.Dziwne ,ze niektorzy juz o tym zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 13:18 A teraz mamy inteligentne aranżacje bez solówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZ-KRA Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 14:12 jasiek666 napisał: > A teraz mamy inteligentne aranżacje bez solówek. Ty jasiek jakieś omamy słuchowe masz. Przecież to sam łomot, tak monotonny ze przesłuchalem tę płyte tylko dwa razy i dość. Zero pomysłu, zero inwencji, po prostu tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: 01.12.03, 14:43 Gość portalu: SZ-KRA napisał(a): > Ty jasiek jakieś omamy słuchowe masz. Przecież to sam łomot, tak > monotonny ze przesłuchalem tę płyte tylko dwa razy i dość. Zero > pomysłu, zero inwencji, po prostu tragedia. A w dodatku ani jednej ballady. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe No co Ty, 01.12.03, 14:48 ... a The Unnamed Feeling, St. Anger i All Within My Hands??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: No co Ty, 01.12.03, 14:54 posiadają stopien balladowości zblizony do "Fight fire wit fire" albo "Damage inc" Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: No co Ty, 01.12.03, 15:40 ja bym powiedział, że For Whom The Bell Tolls to prawie country Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: No co Ty, 01.12.03, 15:47 a "seek and destroy" to klasyka new romantic. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: No co Ty, 01.12.03, 16:08 niee, to klasyczne Easy Listening new romantic to Anesthesia Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: 01.12.03, 14:49 jak będzie miał omamy wzrokowe to koniecznie napisz na mojego priva ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skromniejszy Alez z ciebie madrala jasiek666 IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.03, 19:13 no po prostu rece skladaja mi sie do braw jak czytam twoje wrzuty na tym forum. wszedzie cie pelno!!! szkoda ze takie bzdury. najczesciej... co nie znaczy zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 życzę więcej śmiałości. 09.12.03, 15:56 ...bo jezeli dobrze zrozumiałem, to masz w pewnych sprawach zdanie odmienne od mojego, ale skromność pozwala jedynie na używanie argumentów typu "bzdury". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Vulture IP: *.dhcp.uni-bielefeld.de 01.12.03, 14:54 vulture......prosze cie.....maetallica!?!???????????kicha Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Vulture 01.12.03, 15:06 Gość portalu: kicha napisał(a): > vulture......prosze cie.....maetallica!?!???????????kicha jezeli dobrze zrozumiałem, to pani prosi o metalikę i o coś do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: Vulture 01.12.03, 15:53 Nie znam go zbyt długo, ale wydaje mi się, że tak naprawdę to bardzo fajny facet.On tylko lubi mówić(czasami zbyt ostro)to co myśli)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Vulture IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 02.12.03, 11:48 Wyszło szydło z wora! Od dawna byłem przekonany, że inteligentne skądinąd osoby mają albo za dużo czasu, bądź uczestniczą w nieczystej grze, będąc na pasku GW. Codzienne (pewnie,żeby wypełnić normę) otwieranie wielu wątków. Cykliczne powtarzanie, wielokrotnie omawianych tematów, taka nachalna nadaktywność, odpycha mnie od tego sterowalnego forum.(A pamiętam,że kiedyś było inaczej! Szkoda!) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Vulture 02.12.03, 12:01 Ach ta Grupa Trzymajaca Wladze - wszedzie sie wepcha! Wszystko to jeden wielki sterowany spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Vulture IP: 80.51.237.* 02.12.03, 12:15 cze67 napisał: > Ach ta Grupa Trzymajaca Wladze - wszedzie sie wepcha! Wszystko to jeden wielki > sterowany spisek. A jak to było ze słowami "lub czasopisma" ??? pewnie doskonale wiesz drogi cze67... Odpowiedz Link Zgłoś