IP: *.chello.pl 30.11.03, 19:45
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ratface Odczepcie sie wreszcie od Loada! IP: *.telkab.pl / 10.0.2.* 30.11.03, 20:02
      nudi mnie juz sluchanie jakis bzdetów, że LOAD to dno i takie
      tam. chlopaki z metallici poszli sowja droga i nagrali porzadny
      album. jakos nie rajcowaloby mnie powielanie schemtów ze
      wspomnianych "master of puppets" i "ride the lightning". Ale
      jeżeli jacyś zafajdani krytycy tego albumu nie lubią to hak im w
      smak smile pozdrawiam wink
    • Gość: Sugar Jestem normalnie pod wrażeniem... IP: *.retsat1.com.pl 30.11.03, 20:56
      ................................................................................
      ................................................................................
      ................................................................wydrukowali was!
      • bumcykcyk2 Re: Jestem normalnie pod wrażeniem... 30.11.03, 21:29
        Vulture powinien zareagować na ten druk podobnie jak T. Nalepa na odznaczenie
        orderem przez Kwacha, mianowicie skromnym stwierdzeniem "to mi się należało
        już 10 lat temu"... tak sądzę...wink
    • peter.steele Vulture 30.11.03, 22:13
      Najlepiej atakowaćl że on jest taki a taki. Wg mnie to suer czlowiek lubi
      muzyke i zyje nią. Może on sam sie wypowie na ten temat. Czy to dla niego
      zaszczyt czy chańba.
      Vulture Respect!!!!!
    • pixie Gratulacje, Vulture :) 30.11.03, 22:40
      Zasłużone wyróżnienie. Twój przykład od dawna zachęca mnie do słuchania różnych
      badziewnych nowości ;P

Znaczy, że "Remixes" Yes jednak nie były najgorsze? big_grin
    • Gość: Immortal "Load" przy IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 09:18
    • Gość: Immortal "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 09:19
      Chyba, że komuś słoń nadepnął na ucho.
      • jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 10:22
        A w jednym "mama said" jest więcej wściekłości, agresji i bezkompromisowości
        niz we wszystkich poprzednich płytach metaliki razem wziętych. Chyba, ze komus
        słoń nadepnął na ucho.
        • tebe Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:48
          Słusznie jasiek. Load jest ok.
          • jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:53
            ok. - to skrót od "okropny", jak rozumiem.
            • tebe Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:59
              jak rozumiesz, to dobrze wink
              • jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 12:04
                no fakt, jezeli coś rozumiem, to zawsze rozumiem to dobrze wink
        • Gość: Krzak Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 11:51
          > A w jednym "mama said" jest więcej wściekłości, agresji i bezkompromisowości
          > niz we wszystkich poprzednich płytach metaliki razem wziętych. Chyba, ze
          komus
          > słoń nadepnął na ucho.

Czyli co ,w muzyce tylko o wscieklosc i agersje chodzi?
          • jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 11:55
            na pewno o nagrywanie ballad country nie chodzi w muzyce metallicy.
            • Gość: Krzak Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 12:09
              > na pewno o nagrywanie ballad country nie chodzi w muzyce metallicy.

Dotad sadzilem ,ze nie chodzi tez o nagrywanie monotonnego lomotu bez solowek.
              • jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 12:35
                przewaga płyt w rodzaju "master" czy "ride.." nad rilołdami polega własnie na
                obecności na nich przecudownego wręcz łomotu. A rozkochanym w solówkach polecam
                udanie się do sklepów i nabycie w nich płyt wanhejlena.
                • nikka007 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 12:37
                  albo the darkness wink))))))))))))))))))))))))
                • Gość: Krzak Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 12:40
                  Piekno muzyki Metalliki polegaŁO na laczeniu lomotu z inteligentnymi
                  aranzacjami i solowki byly tego nieodlaczna czescia.Dziwne ,ze niektorzy juz o
                  tym zapomnieli.
                  • jasiek666 Re: "Load" przy "St. Anger" jest arcydziełem 01.12.03, 13:18
                    A teraz mamy inteligentne aranżacje bez solówek.
                    • Gość: SZ-KRA Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 14:12
                      jasiek666 napisał:

> A teraz mamy inteligentne aranżacje bez solówek.

Ty jasiek jakieś omamy słuchowe masz. Przecież to sam łomot, tak
                      monotonny ze przesłuchalem tę płyte tylko dwa razy i dość. Zero
                      pomysłu, zero inwencji, po prostu tragedia.

• jasiek666 Re: 01.12.03, 14:43
                        Gość portalu: SZ-KRA napisał(a):

> Ty jasiek jakieś omamy słuchowe masz. Przecież to sam łomot, tak
                        > monotonny ze przesłuchalem tę płyte tylko dwa razy i dość. Zero
                        > pomysłu, zero inwencji, po prostu tragedia.

A w dodatku ani jednej ballady.
                        • tebe No co Ty, 01.12.03, 14:48
                          ... a The Unnamed Feeling, St. Anger i All Within My Hands???
                          wink
                          • jasiek666 Re: No co Ty, 01.12.03, 14:54
                            posiadają stopien balladowości zblizony do "Fight fire wit fire" albo "Damage
                            inc"
                            • tebe Re: No co Ty, 01.12.03, 15:40
                              ja bym powiedział, że For Whom The Bell Tolls
                              to prawie country wink
                              • jasiek666 Re: No co Ty, 01.12.03, 15:47
                                a "seek and destroy" to klasyka new romantic.
                                • tebe Re: No co Ty, 01.12.03, 16:08
                                  niee, to klasyczne Easy Listening
                                  new romantic to Anesthesia
                      • nikka007 Re: 01.12.03, 14:49
                        jak będzie miał omamy wzrokowe to koniecznie napisz na mojego priva ;DDDD
                • Gość: Skromniejszy Alez z ciebie madrala jasiek666 IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.03, 19:13
                  no po prostu rece skladaja mi sie do braw jak czytam twoje
                  wrzuty na tym forum. wszedzie cie pelno!!!
                  szkoda ze takie bzdury. najczesciej... co nie znaczy zawsze.
                  • jasiek666 życzę więcej śmiałości. 09.12.03, 15:56
                    ...bo jezeli dobrze zrozumiałem, to masz w pewnych sprawach zdanie odmienne od
                    mojego, ale skromność pozwala jedynie na używanie argumentów typu "bzdury".
    • Gość: kicha Re: Vulture IP: *.dhcp.uni-bielefeld.de 01.12.03, 14:54
      vulture......prosze cie.....maetallica!?!???????????kicha
      • jasiek666 Re: Vulture 01.12.03, 15:06
        Gość portalu: kicha napisał(a):

> vulture......prosze cie.....maetallica!?!???????????kicha

jezeli dobrze zrozumiałem, to pani prosi o metalikę i o coś do jedzenia.
    • siostraihope Re: Vulture 01.12.03, 15:53
      Nie znam go zbyt długo, ale wydaje mi się, że tak naprawdę to bardzo fajny
      facet.On tylko lubi mówić(czasami zbyt ostro)to co myślismile))
      • Gość: Kosa Re: Vulture IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 02.12.03, 11:48
        Wyszło szydło z wora! Od dawna byłem przekonany, że inteligentne skądinąd osoby
        mają albo za dużo czasu, bądź uczestniczą w nieczystej grze, będąc na pasku GW.
        Codzienne (pewnie,żeby wypełnić normę) otwieranie wielu wątków. Cykliczne
        powtarzanie, wielokrotnie omawianych tematów, taka nachalna nadaktywność,
        odpycha mnie od tego sterowalnego forum.(A pamiętam,że kiedyś było inaczej!
        Szkoda!)
        Pozdrawiam.
        • cze67 Re: Vulture 02.12.03, 12:01
          Ach ta Grupa Trzymajaca Wladze - wszedzie sie wepcha! Wszystko to jeden wielki
          sterowany spisek.
          • Gość: jack9 Re: Vulture IP: 80.51.237.* 02.12.03, 12:15
            cze67 napisał:

> Ach ta Grupa Trzymajaca Wladze - wszedzie sie wepcha! Wszystko to jeden
            wielki
            > sterowany spisek.

A jak to było ze słowami "lub czasopisma" ??? pewnie doskonale wiesz drogi
            cze67...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka