gregkor 03.12.03, 15:25 Miłego wieczoru życzę..wszystkim TWArzyszom. A czego będziecie dziś słuchać w domu? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Spadam do domu. 03.12.03, 15:28 Bo ja posłucham dziś może "Aqualung" Jethro Tull i "Metrocafe" Metro. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Spadam do domu. 03.12.03, 15:33 Ja poslucham bialoruskiej kapeli NRM, rock taki. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Spadam do domu. 03.12.03, 15:43 A ja nic nie posłucham, bo bede naleśniki robił. Ale wracając do domu posłucham Thin Lizy "Live In Dengerous". Zajebisty koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Spadam do domu. 04.12.03, 11:43 gregkor napisał: > Bo ja posłucham dziś może "Aqualung" Jethro Tull i "Metrocafe" Metro. > No i nici, bo nic wczoraj nie posłuchałem, tylko grałem z kumplem na komputerze do 2 w nocy i piłem zimne piwko.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Spadam do domu. 04.12.03, 11:54 A ja nie posłuchałam za wiele też, bo długo siedziałm u kota z downem. Właściwie to kot (a raczej kota) jest fajny, tyle ze pysk ma wstecz. Za to gdy byłam odwożona do domu przez znajomych, miała miejsce rzecz następująca - słuchaliśmy radia, i gdy tylko sięjakaśw miarę sensowna muzyka zaczyanałą, stacja byłą zmieniana, i w efekcie słychałam między innymi "Sun of Jamaica", czegośtakiego co leci "..please don't call me baby" nie wiem co to za chujstwo , "Maneater" , i wielu innych równie fascynujących kawałków... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Spadam do domu. 03.12.03, 16:00 A ja sobie, jak już wreszcie dotrę do domu po oglądaniu kota z downem, posłucham tego, na co mam od paru dni jazdę : These Arms Are Snakes "This Is Meant to Hurt you". A jak już się będę chciała uspokoić, to posłucham Opeth "Damnation" Ale najpierw przede mną oglądanie kota ... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Spadam do domu. 03.12.03, 16:14 Piżmaku, mam wrażenie że coś chciałaś powiedzieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture wróciłem od kurew 03.12.03, 18:57 i słucham Jona Lorda, którego Gregkor nie był w stanie wziąć w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Spadam do domu. 03.12.03, 19:17 Ja słucham angielskiego piosenkarza Jamesa i płyty "Millionaires". W planach: David Bowie "Ziggy Stardust..." może Radiohead "OK Computer", może debiut The Smiths... A potem spać pójdę... Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Spadam do domu. 03.12.03, 19:42 A ja nie muszę nigdzie spadać, wracać, ani docierać do domu... słuchałem w ciagu dnia Tindersticks - "Can our love" Tindersticks - "Simple pleasure" i Breathless - " Behind the light" ...i chyba starzczy na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Spadam do domu. 03.12.03, 20:04 A ja sobie zrobiłem dzisiaj składankę ze składanek z List Przebojów Trójki z lat 1982-1991 no i słucham jej teraz-jakiś nostalgiczny klimat załapałem Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Spadam do domu. 03.12.03, 20:14 A ja zrobiłem składankę świąteczną. Niektórzy już mogą zacząć się bać Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Spadam do domu. 03.12.03, 20:18 Z tym że Hawk zrobił zagraniczną, a ja zrobię polską. Cieszycie się, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: po upojnym muzycznie wieczorze... 04.12.03, 11:54 ... Wasza muzyka dodala mi sil Sigur Ros na razie posluchalam tylko "Agaetis Byrjun", swietna, klimatyczna muza, momentami przypomina Dead Can Dance, kiedys uwielniany przeze mnie, Vul skladanki sa super! Chwilami tylo zalowalam, ze nie mam nic mocniejszego od wina (w andrzejki sie skonczylo), ale ubawilam sie swietnie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś