Gość: ff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:33 powrót jak renesans budownictwa z okresu Gierka...Boże uchowaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grabarz Re: Creed powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:30 Marudzisz. Oni akurat mają fajne utworki i dobrze sie tego słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Creed powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 10:19 nie tęsknię, a utworki są fajne do brzęczenia w tle, jednym uchem wpadają a drugim szybciutko wypadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Creed powraca IP: *.net-partner.pl 29.04.09, 20:05 i fajnie. że wracają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohhh nie Re: Creed powraca IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.09, 12:20 słuchałem ich jako dzieciak, z perspektywy czasu oceniam ,ze był to słaby i wtórny zespoł z dziwną manierą wokalisty. Ciekwie czy muzycznie sie rozwineli czy nadal graja melodyjny do bólu pseudo-grunge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moceen Re: Creed powraca IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.09, 10:54 mika: nie zgodze sie, mnie meczyly niektore utwory całymi tygodniami. Pozostaje zyczyc reaktywowanemu zespołowi powodzenia, moze najlepszy okres Creed'a dopiero sie rozpoczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Creed powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 13:32 a ja ich uwielbiam. szczególnie One Last Breath. Fajnie że wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N Re: Creed powraca IP: *.stk.vectranet.pl 22.10.09, 17:01 Wspaniała grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Creed powraca IP: 77.255.123.* 09.01.10, 12:57 Fajnie mam nadzieje że odwiedza nasz kraj - osobiście podoba mi się ich muza - miła do posłuchanie - nie jakieś brzęczenie Odpowiedz Link Zgłoś