Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 04.12.03, 01:04 Ladnie,pieknie,ale kto slucha soulu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Alicia Keys IP: *.tonie.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 01:26 Na przyklad ja. Nie tyle soulu, co neo-soulu: Alicia Keys, Macy Gray czy Jill Scott. Nie tylko tego, ale pomiedzy mnostwem innych plyt. Nie podoba sie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasty Re: Alicia Keys IP: *.mtnet.com.pl 24.12.03, 14:38 A ja wole muzyke "nielicznych" niz to czego sluchaja wszyscy. Swietna plyta. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Baaardzo sympatyczny album 24.12.03, 15:07 Dobrze nagrany i zaśpiewany. Miła muzyka do posłuchania. Powiedziałbym, że moze miejscami lekko pościelowa )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbek Re: Baaardzo sympatyczny album IP: *.udn.pl 24.12.03, 20:41 Co wy gadacie!!! Ta plyta jest zjawiskowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Baaardzo sympatyczny album IP: *.mtnet.com.pl 27.12.03, 16:33 Gość portalu: qbek napisał(a): > Co wy gadacie!!! Ta plyta jest zjawiskowa!!!! A co to wogole znaczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Alicia Keys "The Diary Of Alicia Keys" IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 21:20 ja słucham takiej muzuki i muszę powiedzieć że ona ma talent Odpowiedz Link Zgłoś