Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 16:26 patrz tytul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pytajnick Re: dobre radio? 10.12.03, 16:45 zdecydowanie Jazz Radio (więcej na www.jazzradio.pl), coraz bardziej mi się podoba, o różnych porach bardzo różna muzyka, praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie! ex Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: dobre radio? 10.12.03, 23:11 pytajnick napisał: > zdecydowanie Jazz Radio (więcej na www.jazzradio.pl) zachowam spokój...jedna, dwie, trzy, cztery, pięć, sześć, siedem, osiem, dziewięć.......................owieczki już ziewają a u mnie rmf gra fart czy traf? Odpowiedz Link Zgłoś
mephistophelesos Re: dobre radio? 16.12.03, 11:14 Radio Park FM!Szczegolnie w poniedzialki wieczorem, 23.00 audycja Nemezis dla maniakow metalu, nadaja tez w sieci www.parkfm.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jmarr Re: dobre radio? 10.12.03, 23:39 To może jakieś zagramaniczne? Polecam BBC6 music. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: dobre radio? 10.12.03, 23:44 Ja mam starego "kasprzaka"... Jest git! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: dobre radio? 10.12.03, 23:46 ugugunana napisał: > > Ja mam starego "kasprzaka"... Jest git! No, może czasem trochę "pierdzi"... Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: dobre radio? 10.12.03, 23:46 ugugunana napisał: > No, może czasem trochę "pierdzi"... Zupełnie jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: dobre radio? 12.12.03, 18:55 www.resonancefm.com/ www.brainwashed.com/radio/ www.ubu.com/radio/ www.bbc.co.uk/radio/ Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: dobre radio? 15.12.03, 21:03 jak wszyscy zapewne wiecie trójka była super , a potem zaczęła "dostosowywać się do rynku" , rock radio było znośne dopuki radiokomitet (KRRiT)go nie zamknął. Może 94? ale tylko jak nic nie mówią... Dla fanów U2 ZOORadio (pewnie już każdy z pośród nich o tym wie ale nie zaszkodzi wspomnieć) I co jeszcze?... hmm, sam szukam czegoś ciekawego, narazie bez skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: RADIOSTACJA! 16.12.03, 10:44 Radiostacja najlepsza jest w tym, że coraz trudniej odróżnić ją od Radia Zet. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: RADIOSTACJA! 16.12.03, 18:06 ty no nie glos herezji? wchodzisz na forum muzyka a nie odrozniasz muzyki granej przez radiostacje a radio zet?? cos tu nie tak jak porownujesz rdst i zet to sie kupy nie trzyma czlowieku, gdzies ty sie urodzil ze takie glupoty piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: RADIOSTACJA! 16.12.03, 18:42 aż sobie włączyłem po dłuuuuugiej przerwie radiostację i właśnie usłyszałem Destinys Child - Say My Name, taak niezła radiostacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: RADIOSTACJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 18:48 Niezłe.Co prawda Destinys nie jest takie złe ale jak Radiostacja dobrym radiem jeszcze była to takie utwory tylko dla jaj mogli tam puścić Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: RADIOSTACJA! 16.12.03, 19:01 Destinys bylo w wersji 2step jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
conena tak tak oczywiście 16.12.03, 20:01 tak jak w zetce tak samo i w radiostacji można co pół godziny usłyszeć ich troje, a co 15 minut posłuchać ciekawostek ze świata polityki... a gdzie jeszcze grają np. cypress hill, mądrale?? Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: tak tak oczywiście 16.12.03, 23:44 tak ja w zetce, w radiostacji nie mogę posłuchać muzyki dla freaków i fraków, windą na szafę, radia NRD i jeszcze kilku zajebistych audycji. tak jak w zetce, w radiostacji mogę natomiast posłuchać tego samego w kółko zestawu muzycznego, tutaj akurat pod szyldem "nove rytmy". Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: tak tak oczywiście 18.12.03, 22:22 może i masz rację, ale osobiście wolę w kółko słuchać zestawów radiostacji niż zetki lub eski lub tym podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: RADIOSTACJA! 16.12.03, 23:40 napisałem, że coraz trudniej odróżnić, a nie że nie odróżniam. nie pisałem również o muzyce, tylko o radiu - polecam naukę czytania ze zrozumieniem. > jak porownujesz rdst i zet to sie kupy nie trzyma czlowieku, gdzies ty sie > urodzil ze takie glupoty piszesz urodziłem w szpitalu.i to na tyle dawno temu, by posłuchać sobie Radiostacji sprzed zmian wprowadzonych notabene przez Eurozet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: dobre radio? IP: *.chello.pl 16.12.03, 20:29 Rock radio-zdecydowanie nr 1, tylko kiepsko odbiera... Radia 94 kiedyś słuchałam, ale dobiły mnie texty. Ostatecznie, dla dobra rodziny (która jest niestety większością), jeżeli już, to leci Eska, która jest ewentualnością, aczkolwiek to najlepsza stacja z takiej masówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: dobre radio? IP: *.chello.pl 16.12.03, 20:30 pozatym polecam forum:media-radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veegan Re: dobre radio? IP: 213.77.44.* 16.12.03, 21:18 w krakowie jest genialne radio x-fm (dawne radio rak), ktore puszcza tylko rock... i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest wampir Re: dobre radio? IP: *.w / *.w-net.pl 16.12.03, 22:09 (tyle że od kilku miesięcy zagłusza je radio maryja...) jazz radio jest świetne, ale jeśli dysponujesz przyzwoitym łączem internetowym to polecam winampa 5 , którego można sobie ściągnąć z oficjalnej witryny nullsoft. tam masz do wyboru kilka tysięcy stacji radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Makowski Radio Jazz IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 22:43 Wbrew pozorom grają nie tylko Jazz; repertuar mają dość zróżnicowany gatunkowo, ale prawie zawsze na poziomie. Dzięki ich audycjom zainteresowałem się kilkoma bardzo ciekawymi zespołami. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Radio Jazz 19.12.03, 12:22 tak, jazz radio i radio pin no i radiostacja i trojka Odpowiedz Link Zgłoś