Dodaj do ulubionych

Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic

IP: 80.51.74.* 14.12.03, 19:55
Ta płyta jest cudowna!
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: Piotr Kaczkowski poleca IP: *.torun.mm.pl 16.12.03, 00:22
      i Kaczkowski jest cudowny! i polska muzyka rockowa jest cudowna!!
      a jaka Polska jest cudowna!!! ... nono, same cuda.
    • Gość: ddd Re: Piotr Kaczkowski poleca IP: *.torun.mm.pl 16.12.03, 00:31
      a najlepsza jest strona minimax.pl! - "zabezpieczenia
      przecipozarowe". slodkie.
    • peternurek1 Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic 16.12.03, 22:57
      Minimax yest poprostu... genialny , sorry nie wiecie może z jakiej płytki
      Kaczkowski puszczał 14.12.2003 U2? chociarz tytuł jednego z utworów wiem że
      nazywa się jakoś: springfield mining disaster(?) ,ale gdyby ktoś mugłby mi
      powiedzieć dokładnie byłoby super... z góry wielkie dzięki
    • Gość: klik Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 23:22
      czy ktos slyszal jak Pan Piotr zapowiadal plyte by po minimax powiedzial
      KROPKA. Ja nie.On jest perfekcjonista i wie, ze z kropka to juz jest. Zycze
      Panu Piotrowi by plyta byla zlota
      • Gość: aasiek Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 10:38
        Z tym złotem,to nie wiem czy bedzie,ale pierwszy nakład ponoć się rozszedł do
        ostatniej sztuki.Mam nadzieję,ze załapię się na drugismile
        • Gość: Kasyx Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic IP: 213.25.168.* 22.12.03, 13:47
          Kaczkowski jakby nawet puścił sranie w kiblu to by się wszyscy zachwycali.
          • Gość: kot_mamrot Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic IP: *.chello.pl 04.01.04, 17:32
            zenujace.
            a to co robi Piotr Kaczkowski - poprostu jest dobre.
            i nie kazdemu musi sie podobac... smile
            • jazzkam Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic 05.01.04, 22:05
              z drugiego rzutu chyba kupilem, w empikach sa w nowosciach i widzialem juz
              kogos kto kupowal przede mną wink a co do zlota to takie tanie plyty nie mogą
              miec zlota regulaminowo smile
    • Gość: bolo Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic IP: *.future-net.pl 07.01.04, 20:40
      trzeba chcieć, nie od razu trzeba nagrywać całą płytę, the Police poznałem
      najpierw ze składanki a potem... Tylko że naszym "firmom" płytowym Górniak i
      Kukulska (i podobni w papce) wyłącznie w głowie...
      pomysł mnie powalił! gratuluję!
    • Gość: divad Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic IP: *.sggw.waw.pl 08.01.04, 10:28
      musze sie zgodzic ze plyta jako skladanka roznych zespolow jest rzeczywiscie
      ciekawa ale czy cudowna...? mnie osobiscie podoba sie do utworu nr 7 (zdaje sie
      children). potem troche sie psuje az do ostatniego kawalka ktory jest super.
    • czabik2 Re: Piotr Kaczkowski poleca "minimax.pl", Sonic 01.03.04, 22:50
      Dopiero teraz kupiłem. Bardzo mi się podoba. Kaczkowski to dla mnie normalnie
      guru muzyczny. Świetnie że wydana została ta płyta. Dla wielu osób te zespoły
      już są dzięki niej znane. Oby tka dalej! .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka