Gość: szined IP: *.udn.pl 22.12.03, 19:11 Czy ktoś wie co się z Edytą dzieje?kiedy nowa płytka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Edyta Bartosiewicz 22.12.03, 19:54 Żyje, tylko zdaje się wytwórnia coś nie za bardzo... latem zeszłego roku w radiu i tv grano piosenkę "Niewinność", która miała promować nowy album artystki. Wielokrotnie przekładano jego premierę i nie ukazał się do tej pory, podobnie jak drugi singiel, który miał wyjść na jesieni, czyli rok po premierze pierwszego. To chyba najdłużej trwająca kampania promocyjna w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Edyta Bartosiewicz IP: *.chello.pl 22.12.03, 21:45 ta kampania trwa już prawie 3 lata, "niewinność" była drugim singlem promującym płytę, wiosną 2001 dość popularna była jej piosenka "Opowieść" która nie znalazła się na płycie "Wodospady" z czego wynika że była nieśmiałą zapowiedzią nowej plyty. Może będziemy przyjmować zakłady kiedy ona wyjdzie na światło dzienne, ja obstawiam przełom wiosny i lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture opowieść IP: *.chomiczowka.net.pl 22.12.03, 21:48 Gość portalu: eroll napisał(a): > ta kampania trwa już prawie 3 lata, "niewinność" była drugim singlem promującym > > płytę, wiosną 2001 dość popularna była jej piosenka "Opowieść" która nie > znalazła się na płycie "Wodospady" z czego wynika że była nieśmiałą > zapowiedzią nowej plyty. Niezupełnie. "Opowieść" w założeniu miała znaleźć się nie na płycie Edyty Bartosiewicz, a na składance Radia Zet (bodajże), którą promowała. I było to wówczas jasno powiedziane, że nie zapowiada nowej płyty artystki. Zresztą, co za różnica, skoro płyty i tak nie ma... ale mam nadzieję, że będzie lepsza od "Wodospadów", bo były one, delikatnie mówiąc, niezbyt przekonujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: Edyta Bartosiewicz IP: 195.205.180.* 23.12.03, 08:07 póki co, artystka (poważnie, tak sądzę) udziela się - jeśli słuch mnie nie myli - w jakiejś reklamie, chyba kawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosambo Re: Edyta Bartosiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 10:19 Tak czy siak wspaniale, drapiezne czasy "Snu" juz nie powroca... Odpowiedz Link Zgłoś