gregkor 23.12.03, 14:43 Więc życzę wszystkim superanckich i lekkostrawnych świąt, mnóstwa płyt pod choinką i miłej atmosfery przy świątecznym stole (prawie takiej jaka panuje na zlotach..) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h8red Cóż... 23.12.03, 18:31 Dzięki ale z tego co się orientuję to się nie da uzyskać takiej atmosfery (( Przecież nie będę się ze starymi przerzucał "kurwami" przy karpiu )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture E tam 23.12.03, 19:10 h8red napisał: > Przecież nie będę się ze starymi przerzucał "kurwami" przy karpiu )) Spróbuj, zawsze to jakieś oderwanie się od rutyny w te pierdolone święta. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Życzenia.... 23.12.03, 21:14 A ja życzę wszystkim świętego spokoju, jak najmniej wymuszonych ciocinych całusów i głupawych życzeń w stylu "bogatego męża" "żebyś sobie ładną dziewczynę znalazł" czy "gromadki dzieci", o, śniegu życzę bo to co za oknem to żenada, choinki ładnej i pachnącej, życzę też miłego czasu spędzonego na nicnierobieniu przy relaxujących brzmieniach ulubionych nawet i żeby do Sylwestra było już tylko miło i zachęcająco. Wesołych Świąt, kiedyś się w końcu muszą skończyć, nie? ) I. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Życzenia.... 24.12.03, 00:24 to ja też się podłączę i przede wszystkim podziekuję za otrzymane życzenia i nawzajem życzę miłych Świąt a potem szybkiego schudnięcia, oraz fajnego - muzycznie przede wszystkim - Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ???? 24.12.03, 00:25 martolka napisała: > a potem szybkiego schudnięcia E? Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: ???? 24.12.03, 00:32 vulture napisał: > martolka napisała: > > > a potem szybkiego schudnięcia > > E? Co się dziwisz Vul - sam się zdeklarowałeś w innym wątku, że dużo kurczaków zjadasz Odpowiedz Link Zgłoś
vulture jedno słówko 24.12.03, 00:38 argus1 napisał: > Co się dziwisz Vul - sam się zdeklarowałeś w innym wątku, że dużo kurczaków > zjadasz Spierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: jedno słówko 24.12.03, 00:45 vulture napisał: > argus1 napisał: > > > Co się dziwisz Vul - sam się zdeklarowałeś w innym wątku, że dużo kurczakó > w > > zjadasz > > Spierdalaj Hie,hie... Dziękuję. Też życzę wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Życzenia.... 24.12.03, 10:01 A ja zyczę, by chuj was mniej strzelał od dzis.)) I tyle, wypocznijcie. Odpowiedz Link Zgłoś