Gość: Qba IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 12:30 Słuchacie? Ja od kiedy usłyszałem "Tiny Tears" w "Rodzinie Soprano", sciągnąłem sobie prawie wszystkie płyty z netu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamoose Re: Tindersticks 01.02.02, 13:54 Ja słucham - to dobra muzyka - mam płytkę Curtains i strasznie mi się podoba Pozdrawiam Adamoose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: Tindersticks IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 14:42 Tindersticks to właściwie tylko dwie pierwsze płyty (zreszta , co ciekawe obie bez tytułu).I na jednej z nich jest właśnie Tiny Tears. Ale uwaga to wcale nie najpiękniejszy kawałem tego zespołu! Na następnych płytach chłopcy grają juz tylko dla swojej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Tindersticks IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:27 Powiedz coś więcej o najlepszych kawałkach. Bo jak napisałem ściągnąłem prawie, ale nie wszystko więc może przegapiłem coś ciekawego. Poza tym nie miałem jeszcze okazji wszystkiego przesłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś