Gość: Piotrek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 19:07 Jestem ciekawy wyniku. Wedlug mnie to bedzie wyrownana walka. oboje maja szanse.... A jak Wy myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roly dsafjdnmksfhd IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 19:09 Zawsze bylo wiadomo, ze ten co wygra nie bedzie wielka gwiazda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna odnośnie finału IP: *.bielsk.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 19:21 To przecież jasne,że wygra Brodka.Od początku szykowali ją na zwycięzcę...a niby po co te wszystkie zdjęcia na okładkach i wywiady w stylu,,Twój nowy Idol- Monika Brodka''.....ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Finał Idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:23 A ja nie wiem kim jest i jak wygląda pani Brodka , czy jak jej tam. I nie zamierzam sie dowiedzieć. Dlatego tytuł "Twój idol" jest nieco nietrafny. Mój nie. Nie znosze i staram sie nie oglądac tych kretyńskich programów, typu Idol, Bar, Big Brother i "bohaterów" z plastyku. W całym świecie to synonim tandety i głupoty zarówno uczestników, jak i widzów. A u nas widzowie z dolnej półki zachłysnęli się z zachwytu, jak kiedys Izaurą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avraxis Re: Finał Idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 16:01 Nie zgodziłbym się... Taką Gosię Kunc na pewno nie można nazwać tandetną piosenkarką... Tak samo Kuby w tej edycji Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Finał Idola 03.01.04, 17:45 Gość portalu: Avraxis napisał(a): > Nie zgodziłbym się... > Taką Gosię Kunc na pewno nie można nazwać tandetną piosenkarką... Tak samo > Kuby w tej edycji Idola. Kuba to nietandeta ale leci na tanią popularnosc wsrod ulubionej :> mojej grupy sluchaczy popu; nirvanagirls i softmetalboys, co sluchaja grunge'u a przed chwila sluchali britney... oni tez wysylaja smsy bo mysla ze warto sam program jest nedzny, Gosia Kunca fajna byla to samo Dąbrowska. Wolalbym zeby wygral Kęsy niezasluzenie bo lepsza jest Brodka, ale Brodce odwali na 100 procent po wygraniu i bedzie gniot jak janosz tylko w stylu Lolita ach lolita; Kęsy sie smieje sam z siebie i ze swojego udzialu, jak nagra plyte bedzie zabawnie ale raczej nie podchodze do tego powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Finał Idola IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 18:53 > Kuba to nietandeta ale leci na tanią popularnosc możesz to rozwinąc, tzn podać konkretne przykłądy tego lotu Kuby??? Odpowiedz Link Zgłoś