Gość: smolik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.10, 22:06 Proszę o opinie tych, którzy tam byli w ubiegłym roku na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yona0 Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.mofnet.gov.pl 22.01.10, 12:14 byłam w tym hotelu w sierpniu ubiegłego roku jest ok, super jedzenie, bez rozpusty ale b. smaczne, swieże. trochę kawałek do plaży , ale nie kłopotliwa odległosc. Hotel lepszy od stojacego obok o wyższej kategorii trakia.....(nie pamiętam dalszej nazwy). super bar przy basenie i dobra knajpa vis a vis hotelu Arabella, pokoje czyste z mozliwoscia bezpośredniego zejścia na część basenową. Polecam. Jesli chcesz cos wiecej to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish trakia 26.01.10, 15:38 ja też polecam. Ten wysoki obok to Trakia Plaza. Wygląda super, szczególnie oświetlony nocą ;)Pokoje są codziennie sprzątane, ale dyskretnie. Ręczniki wymieniali chyba co 3 dzień, a pościel raz na tydzień (chyba). Mieliśmy opcję All i jedzenia było aż za dużo. Nie zdąrzyliśmy zgłodnieć a już był kolejny posiłek. Można spróbować kuchni bułgarskiej, ale też były takie standardy jak spagetti, frytki. W TV chyba 15 kanałów, w tym muzyczka :) Co jeszcze? na recepcji przemiła pani. Do plaży nie daleko. Basen chyba jeden z lepszych jakie widziałam, zjeżdżalnie i jacuzi (dodatkowo płatne). Polecam , bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: trakia 26.01.10, 15:39 moja opinia była o tym ,,tańszym:, Trakia hotel - dla pewności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefferson2 Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.chello.pl 31.01.10, 18:58 Mam pytanie ,z jakiego BP byliscie w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolik Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 22:07 Ten hotel jest w ofercie niemieckich biur podróży Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie 09.02.10, 17:11 z niemieckim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yona0 Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.centertel.pl 17.02.10, 18:34 ten hotel na sezon ubiegły i obecny miało i ma biuro itaka. Swoją drogą to solidne biuro, moim zdaniem. Byłam z nimi wiele razy , również w Trakii w sierpniu 2009.Bardzo dobry all,w barze na basenie trunki można było nalewac sobie samodzielnie, gdy barman Nikolai miał inne zajecia.Jedzonko jak domowe, dużo owoców,fajny klimat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolik Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.10, 19:58 Teraz mogę wyrazić swoją opinię albowiem już wróciliśmy z wczasów w tym hotelu. Wcale nie jest taki idealny. Można powiedzieć że cudów za tą cenę nie można oczekiwać ale w ubiegłym roku byliśmy w Primorsku w hotelu Blue Bay Park o identycznej liczbie gwiazdek i Trakia się do niego chowa. Drinki podawane w plastikach, jedzenia dośc ale paskudztwo - trudno było coś smacznego wyhaczyc. Byliśmy tam w 3 rodziny i nie było wśród naszych 12 osób człowieka, który nie miał problemów żołądkowych lub jelitowych. Dzieci miały do dyspozycji tylko napoje gazowane albo wodę z dystrybutora, zero soków. Cała reszta była do zniesienia. Dość fajny kompleks basenów. Mizerny wybór alkoholi. O karcie all inclusive w barze nikt nigdy nie słyszał. W Plazie jest nieco lepsze jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.chello.pl 26.07.10, 18:59 Hotel ok w pokojach czysto obsługa bez uśmiechu proponujemy napiwki zaraz jest inaczej op. Zori jest niereformowalna jedzenie średnie monotonne .Woda w basenie zimna można się przyzwyczaić .Plaża czysta bez glonów jedynym minusem jest gostek który chodzi i zbiera haracz za parasole i leżaki .Część. nie płatna to ok.10% PLAŻY.Fajne zjeżdżalnie dla dzieci lody 2 razy dziennie .Udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maranka Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 20:08 O który chodzi - TRAKIA , TRAKIA GARDEN czy TRAKIA PLAZA - trzy różne hotele , różne oferty , osobne recepcje , inne standarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolik Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.10, 12:32 Chodzi o hotel Trakia, tak jak w tytule. Proszę powiedzieć, czy stołówka jest wspólna z Plazą czy oddzielna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maranka Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 19:42 hotel TRAKIA ma odzielną recepcje , odzielną restauracje ale wspólny basen z TRAKIĄ PLAZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maranka Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 22:08 aha , pisałeś ,że jest w ofercie niemieckich biur -są w nim moi znajomi , wyjechali z ITAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agab Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: 94.141.130.* 28.07.10, 08:24 A czy w tym hotelu są animacje dla dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maranka Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 12:26 nie , ale są w hotelu na przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.icpnet.pl 20.08.10, 14:54 ja dopiero co wróciłam, byłam w trakii z biurem itaka - potwierdzam powyższe opinie hotel świetny a basen zarąbiasty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: Hotel Trakia Słoneczny Brzeg opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.11, 12:30 Byłam tam tydzień. użył łukiem prosze omijać hotel Trakia. Już na dzien dobry potraktowane byłyśmy bardzo lekceważąco. Nie było nikogo kto mogłby nam skazać nasz pokój, jden z pracowników pokazywał w prawo, drugi w lewo. Sam pokój bez entuzjazmu, jedzenie dużo ale beznadziejne np. na śniadanie parówka ( smaczna ), na kolacje parówka ze śniadania pokrojona w sosie z oatkiem papryki. Na obiady nie chodziłysmy bo nie było co jeść, a na kolacje poawano najczęsciej frytki z ketchupem. Brak napojów niegazowanych. Rano polowanie na leżaki, których na te ilośc osób było stanowczo za mało, doatkowo były one bez materacy. Krzesła przy barach połamane. Sprzątaczki wchodza do pokoju bez pukania i z czystym sumieniem stwierzam, że grzebią w rzeczach. Mało tego, wybierają sobie to co im sie podoba. Mi zgineła z szafy kurtka. Zgłosiłam to w recepcji, ale zero reakcji. Po prostu sa bezkarne. Nikt recepcji ani z kierownictwa sie nie pokazał, nie próbował rozmawiać. Wróciłam okradziona i stwierdziłam, że w Bułgarii w słynnym Słonecznym Brzegu czas sie zatrzymał a i tak jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Hotel Trakia IP: *.mmj.pl 21.07.14, 21:04 Dzis wrocilam z Bulgarii. Troche sie obawialam pobytu w hotelu Trakia, poniewaz czytalam wiele negatywnych opinii na jego temat. Bardzo sie ciesze, ze nie wzielam ich sobie do serca. Wczasy spedzilam rewelacyjnie. Wszystko wygladalo tak jak na zdjeciach. Przede wszystkim piekne baseny z ciepla woda, a na nich palmy, skalniaki, zjezdzalnie i animacje (tance, aerobik w wodzie, zabawy dla dzieci...). Dodatkowo platne kule, w ktorych dzieci szalaly wieczorami. Obsluga mila, mnostwo jedzenia. Kazdy posilek mozna bylo wybierac sposrod kilkunastu potraw, a po posilkach slodkosci i owoce. Miedzy posilkami przekaski w postaci hotdogów lub tostow, a po obiedzie lody. Nie mozna bylo tam byc glodnym! Pokoje normalnie urzadzone (bez przepychu), ale czyste, sprzatane codziennie, co drugi dzien zmieniane reczniki. Kto narzeka na pobyt w tym miejscu naprawde jest niesprawiedliwy (nie chce uzywac wulgaryzmow). Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
polecmag Re: Hotel Trakia 16.11.15, 11:29 witam. Była Pani w Trakia czy Trakia Plaza ? Odpowiedz Link Zgłoś
mitxx Re: Hotel Trakia 05.01.16, 09:45 Byliśmy 4 lata temu, ogólnie super byliśmy w Trakia Plaza, fajne pokoje, jedzenie dobre w rest. chuchura jakieś 20 metrów od hotelu. fajne małe zjeżdżalnie , jak na Bułgarię ok. Drinki super smaczne słodkie z syropami, gin whisky , na pewno lepsze niż w Tunezji czy w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś