Dodaj do ulubionych

Glarus Beach z Neckermann

IP: *.stk.vectranet.pl 18.01.11, 22:24
Witam
Wybieram się do tego hotelu 25.06 , proszę o opinię o hotelu. Zarchiwizowane wątki juz przeczytałam, ale może ktoś kto był w ubiegłym roku się wypowie. CZy warto wykupywać obiadokolację i All drink. Niby 24 zł za dobę to nie dużo ale za dwie os to już 48zł i nie wiem czy za tą kwotę dziennie nie kupię soków i ewent jakiegos alkoholu na mieście. Co Wy na to? Czy na ich alkohole (drinki) w barze warto wydać 48zł .Aha i opinie odnoście Happy Events dla dzieci . No i pisze że dzieci mają napoje , przekąski, pizzę i lody w cenie czy to prawda ??
Obserwuj wątek
    • pawel.slonecznybrzeg Re: Glarus Beach z Neckermann 19.01.11, 12:06
      opcja ALL w BG to zbrodnia przeciwko przepysznej kuchni bułgarskiej ;)
      np. alkohol na ALLu jest mącony z wodą i można pić i pić i pić i pić, z drugiej strony opcja ALL jest chwalona przez pary z dziećmi - ja nie mam także w tej kwestii się nie wypowiadam
      • Gość: maranka Re: Glarus Beach z Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 15:36
        święte słowa...
        a poza tym alkohol jest tani i należy spróbować lokalnych specjałów a nie drinków - takich samych wszędzie
    • Gość: Kris Re: Glarus Beach z Neckermann IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.11, 22:46
      Byłem tam z dziewczyną we wrześniu i bardzo miło wspominam pobyt w tym hotelu. Ręczniki były codziennie zmieniane.Mieliśmy wykupione śniadania i kolacje,jedzenie było całkiem dobre ale niestety takie samo każdego dnia, więc pod koniec pobytu już tak nie smakowało.Dużo urozmaicenia: owoce,ciasta,lody,było co wybrać.Obsługa jest miła i pomocna.Wrażenie robi duży i ładny basen,taki jak na zdjęciach. Co do alkoholi to w okolicznych barach i tym hotelowym były promocję typu dwa drinki w cenie jednego po około 8lv czyli 16 zł.
      • turx01 Re: Glarus Beach z Neckermann 01.03.11, 23:02
        Gość portalu: Kris napisał(a):

> nie było całkiem dobre ale niestety takie samo każdego dnia, więc pod koniec po
        > bytu już tak nie smakowało.Dużo urozmaicenia: owoce,ciasta,lody,było co wybrać.

Teraz nie rozumiem.
        Było takie samo czy urozmaicone?
        Ile było dań do wyboru każdego dnia, na przykład na śniadanie?
        • Gość: Kris Re: Glarus Beach z Neckermann IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.11, 23:44
          Już wyjaśniam. Na śniadanie były do wyboru:jajecznica,jajka na twardo,wędlina,ser żółty,ser biały,owoce,sałatki,lody. Każdego dnia prawie identyczny zestaw,pierwszego dnia robił wrażenie ale ostatniego już nie.
          • emilkapach Re: Glarus Beach z Neckermann 12.09.11, 18:23
            Właśnie wróciliśmy z hotelu Glarus z Neckermanem. Wakacje były koszmarne.W hotelu zostaliśmy okradzeni(zginęły pieniądze,aparat,kamera ,tel komórkowe,bilety lotnicze powrotne).Nie było śladów włamania do pokoju więc zrobił to ktos z obsługi hotelowej.Zachowanie hotelu było skandaliczne.Menadżerka calkowicie zignorowala sprawę,twierdząc że w jej hotelu nie jest to mozliwe...a jednak???Miała nawet problem z wydaniem pisma stwierdzajacego ten fakt w imieniu hotelu(pommo,że sprawa została zgłoszona na policję).A rezydentka niestety trzymała też stronę hotelu(z pochodzenia Bułgarka,nieźle mówiąca po Polsku).Nikomu nie polecam-dziki kraj bez zasad
            • turx01 Re: Glarus Beach z Neckermann 13.09.11, 17:07
              emilkapach napisała:

> Właśnie wróciliśmy z hotelu Glarus z Neckermanem. Wakacje były koszmarne.W hote
              > lu zostaliśmy okradzeni(zginęły pieniądze,aparat,kamera ,tel komórkowe,bilety l
              > otnicze powrotne).Nie było śladów włamania do pokoju więc zrobił to ktos z obsł
              > ugi hotelowej.

Dziwne że obsługa ukradła bilety powrotne do Polski(?).

Byłem 2 razy w tym hotelu, bardzo mile wspominam pobyt, nikt mnie nie okradł, przeciwnie, dostałem od obsługi butelkę domowej rakiji.
              Pamietasz może nazwisko rezydentki, lub może możesz ją opisać?
              • turx01 Re: Glarus Beach z Neckermann 20.09.11, 17:22
                turx01 napisał:

> emilkapach napisała:
                >
                > > Właśnie wróciliśmy z hotelu Glarus z Neckermanem. Wakacje były koszmarne.
                > W hote
                > > lu zostaliśmy okradzeni(zginęły pieniądze,aparat,kamera ,tel komórkowe,bi
                > lety l
                > > otnicze powrotne).Nie było śladów włamania do pokoju więc zrobił to ktos
                > z obsł
                > > ugi hotelowej.
                >
                > Dziwne że obsługa ukradła bilety powrotne do Polski(?).
                >
                > Byłem 2 razy w tym hotelu, bardzo mile wspominam pobyt, nikt mnie nie okradł, p
                > rzeciwnie, dostałem od obsługi butelkę domowej rakiji.
                > Pamietasz może nazwisko rezydentki, lub może możesz ją opisać?

Rozumiem że nie pamiętasz nazwiska rezydentki, a opisanie jej przekracza Twoje możliwości intelektualne.

Może przynajmniej wiesz czy byłaś w Glarusie "złotopiaskowym" :
                www.traveligo.pl/repository/thumbnails/bulll.1615672.800x600.0f23f60d267136e7f252e3faf400aeb6.jpg
                czy w "słonecznobrzeżnym":
                radtur.pl/zdjecia/Glarus-Beach-359071.jpg
                • emilkapach Re: Glarus Beach z Neckermann 20.11.11, 22:40
                  rezydentka to pani- POLINA-blondyna.I nie rozumiem po co tu wchodzić z tekstami o inteligencji???????
                  • turx01 Re: Glarus Beach z Neckermann 21.11.11, 20:00
                    emilkapach napisała:

> rezydentka to pani- POLINA-blondyna.I nie rozumiem po co tu wchodzić z tekstami
                    > o inteligencji???????

Ja nie rozumiem publicznego oskarżania o złodziejstwo ludzi, bez żadnych dowodów.
                    Wtedy, 13 września gdy napisałem pierwszy post i prosiłem o nazwisko lub opis rezydentki, mieszkałem 100 metrów od tego hotelu wiec mogłem podejść i pogadać z nią.
                    Niestety ustalenie koloru włosów zajęło Ci z górą 2 miesiące :-)
          • turx01 Re: Glarus Beach z Neckermann 13.09.11, 17:11
            Gość portalu: Kris napisał(a):

> Już wyjaśniam. Na śniadanie były do wyboru:jajecznica,jajka na twardo,wędlina,s
            > er żółty,ser biały,owoce,sałatki,lody. Każdego dnia prawie identyczny zestaw,pi
            > erwszego dnia robił wrażenie ale ostatniego już nie.

Ciekaw jestem gdyby codziennie była tylko jedna potrawa ale za to przez 7 dni inna, byłoby O.K?
    • Gość: Andrzej Re: Glarus Beach z Neckermann IP: *.ronus.pl 14.03.11, 10:56
      Byłem w zeszłym roku, wszystko to prawda, polecam bo warto. A czy all clusive czy też 2 posiłki to zależy od upodobań. Ja wolałem all cl. bo jak dzieciakom jedno nie smakowało to szukały coś innego i miałem święty spokój. Na mieście wiadomo , zapłacone to trzeba zjeść i nieważne czy smaczne. Dla 2 dzieci i siebie 50 zł. to naprawdę bardzo mało na to co będą miały w hotelu.
      • emilkapach Re: Glarus Beach z Neckermann 12.09.11, 18:26
        Nie polecam,byliśmy w tym roku,przełom sierpnia i września.Zostaliśmy okradzeni ze wszystkiego w pokoju(kasa,kamera komórki,bilety powrotne).Zachowanie menadżerki hotelu skandaliczne,totalna ignorancja.Rezydentka też nie pomogla.
        • nioma Re: Glarus Beach z Neckermann 23.11.11, 14:47
          a po co sie powtarzasz?
          • Gość: gosc Re: Glarus Beach z Neckermann IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.13, 11:09
            Czy ktos moze powiedziec czy brac pokoje w budynku głównym czy bocznym wiem że któreś są odnowione czy jest lodowka w pokoju,chcemy lecieć koniec czerwca 2+1?
            • danio279 Re: Glarus Beach z Neckermann 25.10.14, 16:20
              Właśnie zauważyłam ofertę z Neckermanna do tego hotelu w promocji za 1670 BB z widokiem na morze ,w terminie 3 07 14.Czy uważacie,że rezerwując w kwietniu zapłacę dużo drożej?Może ktoś pamięta ile płacił wzeszłym roku.nie mogę zaplanować z takim wyprzedzeniem urlopu i stąd moje pytanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka