ae_iwona 04.11.04, 17:26 polecam Irlandie Zachodnia jesli ktos lubi deszczyk ;-) 270 /365 dni w roku pada...a z doswiadczenia powiem ze czesciej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa50 Re: padaj deszczyku.... 05.11.04, 20:26 a ja wiem, jak znależć Irlandie na mapie pogody, to tam gdzie są chmury i jej nie widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: padaj deszczyku.... 05.11.04, 21:21 no rzeczywiscie, jak sobie czasem ogladam prognoze pogody w tv to jakos nad Irlandia dziwnie zawsze chmury ;-) najdziwniejsze jest to ze w kraju gdzie jest tak pochmurno i ciagle pada sa tacy pogodni ludzie ;-) Ta pogoda ma tez swoja niewatpliwa zalete ....zawsze ja mozna przewidziec Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: padaj deszczyku.... 12.11.04, 13:28 A połączenie deszczyku z krajobrazem Irlandii ma swój wyjatkowy urok... Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: padaj deszczyku.... 12.11.04, 13:57 zamierzam umiescic na tej stronie zdjecia ktore zrobilismy z przyjaciolmi w Irlandii, narazie sie skanuja ;-) mysle ze jest na co popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: padaj deszczyku.... 12.11.04, 19:13 Na forach nie mozna umieszczac zdjęc. Jest jedno specjalne gdzie mozna umieszczac zdjęcia swoich dzieci. Jedyne co mozesz zrobic to podac linki do stron ze zdjęciami Irlandii np. w swojej sygnaturce bądź pod nazwą forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: padaj deszczyku.... 13.11.04, 11:03 szkoda, w takim razie bedzie musiał byc link, tylko ze pewnie nie predko ale za to bedzie na co popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
burczykowa Zdjęcia!!! 11.12.04, 17:11 Czekam, czekam niecierpliwie! Uwielbiam oglądać zdjęcia z Irlandii, szczególnie z miejsc, gdzie jeszcze nie byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: padaj deszczyku.... 01.12.04, 11:59 zgadzam sie z wami ale za to jak się zdarzy ładny dzień to sie ma radochę jak 150!!:)była 1,5 roku i niewiele miałam słonecznych dni,ale za to w zimie nie jest źle bo pogoda taka jak u nas wiosna lub późna jesienią.do tego ja mieszkałam nad oceanem a po drugiej stronie góry więc mieliśmy dodatkowe atrakcje:)pozdrawiam.i jak co to czekam na maile:) Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: padaj deszczyku.... 01.12.04, 20:13 a kojarzysz takie miejsce jak Delphi Valley? albo Louisberg? kurcze jak to sie pisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: padaj deszczyku.... 02.12.04, 16:08 kojarze luzberg(tak sie czyta nie wiem tez jak sie pisze-swoja droga dziwna nazwa jak na irlandzkie misteczko:))to jakies 15 min od westport.bylam tam z dwa razy,tam bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: padaj deszczyku.... 03.12.04, 00:30 ja pracowalam niedaleko tego miasteczka, w nim wszyscy sie nazywaja O'Malley, to bardzo popularne nazwisko w irlandii zachodniej, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: padaj deszczyku.... 03.12.04, 13:55 czyli bywałaś w westport...ja pracowałam dla właścicieli jednego z większych hoteli tam-castlecourt hotel.może kojarzysz....?jako kto pracowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: padaj deszczyku.... 03.12.04, 21:46 kelnerka w restauracji Delphi Mountain Resort and Spa Odpowiedz Link Zgłoś