Dodaj do ulubionych

Auto Assistance na Bułgarię

IP: *.free.aero2.net.pl 11.07.12, 22:10
Witam, czy jadąc do Bułgarii czterema kółkami wykupujecie ubezpieczenie assistance? Jeżeli tak to czy ktoś może się podzielić opiniami na ten temat. Ja zawsze brałem w Starter 24 jednak z tego co widzę nie mają oferty w tej chwili.
Obserwuj wątek
    • starczek Re: Auto Assistance na Bułgarię 20.11.13, 13:28
      my w tym roku mieliśmy ten pakiet z starter24 na 15 dni na bułgarie
      • marcin_szydlo Re: Auto Assistance na Bułgarię 27.11.13, 13:26
        na plus maja to ze na drodze naprawiaja, a nie od razu holowanie, jak gdzie w trasie jestes to może się przydac
      • syrenn Re: Auto Assistance na Bułgarię 25.02.14, 10:39
        Ja uważam, że na 14 dni to trochę starta kasy. Wolę dołożyc i miec to co mi siępodoba, znaczy takie usługi jak mi odpowiadają. Z doświadczenia nie biorę juz żadnych gratisowych assistansów bo to zawsze się źle kończy dla mnie. Już lepiej rozważ Startera albo compense czy coś
    • Gość: Arnold Re: Auto Assistance na Bułgarię IP: *.play-internet.pl 21.11.13, 15:53
      zagranicą warto mieć assistance, bo można zbankrutowac czasem
    • 7roller Re: Auto Assistance na Bułgarię 13.01.14, 13:27
      prównac zawsze warto, ale mnie nie interesuje tylko cena, ale czy jak się rozkraczy auto chwilę przed wyjazdem pod domem to czy też przyjadą czy mam pchac auto 5 km dalej...
      • andrzej100kijak Re: Auto Assistance na Bułgarię 22.01.14, 13:24
        z tego co mi wiadomo to im jest obojetnie, ale sprawdz najlepiej co tam jeszcze maja w ofercie
        • Gość: krzysztof Re: Auto Assistance na Bułgarię IP: *.dynamic.vectranet.pl 09.07.14, 21:46
          Czy ktoś korzystał z oferty ubezpieczeniowej PZMOT - www.sospzmot.pl?
          starter 24 jest 3 krotnie droższy więc zastanawiam się nad tą ofertą przed wyjazdem.
          • Gość: mirek Re: Auto Assistance na Bułgarię IP: *.wieszowanet.pl 10.07.14, 00:14
            Ja korzystam z wariantu VIP nie musialen wzywac pomocy wiec nie wiem jak u nich z organizacja. Startera kiedys mialem okazje przetestowac jak mi 20 km od wroclawia chlodnica pekla. Obsluga telefoniczna u nich kuleje. W sobote po 22 na lawete czekalem 3 godziny drugie tyle na samochod zastepczy bo Pan pomylil rejony Polski.
          • Gość: v Re: Auto Assistance na Bułgarię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 21:46
            w tym programie bankiera elvia ma calkiem dobre warunki

ksiegarnia.produktyfinansowe.pl/e/lead/69/
            niech kazdy sam obliczy.
            14 dni dla 4 osob 104 zl z asistance 180

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka