Dodaj do ulubionych

Wróciłam - Hotel Tropics - St. Vlas

10.07.13, 12:43
Witam jeśli ktoś potrzebuje jakiś informacji chętnie służę pomocą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Wróciłam - Hotel Tropics - St. Vlas IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.13, 22:08
      Właśnie wybieram się tam w końcu lipca. Jakie wrażenia ? Pokój, jedzenie ? Czy rzeczywiście można wypożyczyć rowery ?
      • agnieszkaj2212 Re: Wróciłam - Hotel Tropics - St. Vlas 17.07.13, 13:02
        Witam. Hotel ok. Miałam pokój na ostatnim piętrze więc klimatyzacja nie działała dobrze ( w tym hotelu klimatyzacja jest centralna) sterowanie w każdym pokoju. panie " sprzątaja" codziennie o ile odkurzanie i opróżnienie kosza można można nazwać sprzątaniem. Personel ogólnie zna tylko język Bułgarski. Tylko na recepcji dwie osoby mówiły po angielsku. Jedzenie codziennie takie samo, tzn śniadania bo obiadokolacji nie miałam w ofercie wykupionych. Jak od 1 lipca pojawiło się więcej osób w hotelu to zaczynali oszczędzać na jedzeniu tzn. robili coraz mniejsze kawałki wędlin tzn. martadeli ;) serów, owoców i innych. Ale generalnie można było się najeść do syta i przeżyć te dwa tygodnie. Gdzie była ta wypożyczalnia rowerów , aut i te inne atrakcje hotelu to nie wiem. Jacuzii włączają jak się ktoś upomni w recepcji. Pokoje i łazienki fajne. Sejf w każdym pokoju ale płatny na dzień 5 Leva czego nie piszą w ofercie. W pokojach telewizor, mała lodówka szklanki, suszarka do włosów. Polecam restauracje Kotva i Rusina, dobra pizza na rynku Sveti Vlas. Życzę udanych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka