adka74 09.06.06, 13:33 Witam, wybieram się (pierwszy raz) w drugiej połowie lipca do Bułgarii, ale nie mogę się zdecydować którą miejscowość wybrać, czy ktoś może mi poradzić? Jadę samochodem z dzieckiem. Pozdrawiam.Ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tito tylko nie Złote Piaski IP: 212.190.74.* 09.06.06, 14:28 Bylem w Zlotych P w zeszlym tygodniu. Nie polecam - sztuczne miasteczko bez normalnej Bulgarii. Sami turysci i robione podnich tandetne stoiska i tandentne knajpy. Wszedzie steaki, McD i innzagraniczne wynalazki a brakuje np. najwiekszego bulgarskiego przysmaku - cacy. W efekcie w kazde popoludnie jezdzilismy miejskim do Wrany... Ja polecam Sozopol i Balczik, bo Slonecznego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: tylko nie Złote Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:04 Czyli Słoneczny Brzeg jest fajniejszy? Uff. Ja też jadę pierwszy raz w sierpniu. Nie miałam Twojego dylematu, bo Alfa Star nie ma Złotych Piasków. Ale jak się okazuje, to dobrze, że nie na odwrót :) Odpowiedz Link Zgłoś