Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:35 Czy w hotelach *** gwiazdkowych są ręczniki?Pytam, bo po co brać, skoro są na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martushka Re: Ręczniki w hotelach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:03 powinny być, ale ręczniki na plaże weź ze sobą, bo takich w hotelu *** raczej nie uświadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_37 Re: Ręczniki w hotelach 12.07.06, 17:02 Witam serdecznie ja zazwyczaj przed wyjazdem korzystam z uslug agencji. Moge to polecic jako jedynna metode by ominac co niektóre chałupy ktore mają czelność nazywac sie hotelami. Takie agencje unoszą sie na powierzchni jedynie dzięki stałym klientom, więc mają w swej ofercie możliwie najlepsze hotele. Najlepiej do nich zadzwonić, wtedy można dowiedzieć sie jaki hotel jest najlepszy w okolicy do której sie wybieramy. Zreszta musze przyznać ze Ja pytam praktycznie o wszystko haha. Polecam -Discount City Hotels- z kilku powodow. Mają w swojej ofercie chyba najwiecej hoteli i nie tylko w Wielkiej Brytani lecz na calym świecie( w Polsce również. Pozatym pewnego razu miałem dośc przykrą niespodziankę. Hotel zawiódł ( pewnie ktoś zapłacił więcej za mój pokój ) i zostalem na ulicy z żoną i córeczką. Zadzwoniłem wzburzony do tej agencji ... po 5 minutach oddzwonili do mnie z nowym Hotelem dla Nas. Więc potrafią zadbac o klienta w przeciwienstwie do niektórych hoteli... Jeszcze co zabawne, jest tam osoba która mowi także po polsku ha:) Zapomnialbym, co ciekawe maja wlasne kontrakty z hotelami wiec mozna u nich zabukowac taniej pokoj. Podaje strone gdyby była taka potrzeba www.discountcityhotels.net a telefon to +44 20 8680 3001 Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś