Dodaj do ulubionych

pogoda w bułgarii

IP: 217.153.94.* 15.03.07, 14:23
Jakich temp. mozna się spodziewać na poczatku lipca. Czy tam jest juz ciepło?
czy lepiej jechac w drugiej połowie. Prosze o info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Mi Re: pogoda w bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:42
      Pierwszy nas wyjazd do Bułgarii to był właśnie początek lipca. W ciągu dnia
      pogoda świetna, słońce, plażowanie, ale wieczory były chłodne. Więc jeśli
      chcecie po zachodzie słońca pójść "w miasto", posiedzieć na balkonie czy
      spacerować, zabierz polarek lub coś w tym stylu.
      • Gość: kasia Re: pogoda w bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:06
        hej
        Chyba nie bylismy w tej samej Bułgari???
        My bylismy w polowie czerwca 2006 i zarowno dni jak i wieczory byly garace -nie
        potrzebowalismy sweterkow itp.nawet dzieciom bylo goraco
        pozdrawiam
        • Gość: Bael Re: pogoda w bułgarii IP: 212.75.114.* 16.03.07, 10:38
          Potwierdzam to co napisała Kasia :)
          Ja również byłem w połowie czerwca 2006 w BG i były upały!! Było gorąco zarówno
          w dzień jak i wieczorami i w nocy. Ani razu nie miałem na sobie sweterka :)
          • Gość: ktosia Re: pogoda w bułgarii IP: *.sgi-net.pl 23.03.07, 23:05
            ja bylam od 8 lipca do 22 i niestety wieczory byly chlodne i pzydal sie
            cieniutki sweterek
            • mc_pele Re: pogoda w bułgarii 23.03.07, 23:15
              Racja, ja byłem 14-22 lipiec czyli w drugiej połowie lipca, w dzień było non
              stop słońce, gorąc taki że albo w wodzie albo w cieniu, inaczej cięzko było
              wytrzymać za to na nocna eskapadę tylko raz wybraliśmy się w samych koszulkach -
              przemarźliśmy jak śledzie ale może to być subiektywne odczucie po zbyt dużej
              dawce słońca - wtedy skóra w nocy jest gorąca a temperatura wokół wydaje się o
              dobrych kilka stopni niższa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka