Gość: monka IP: 217.153.94.* 15.03.07, 14:23 Jakich temp. mozna się spodziewać na poczatku lipca. Czy tam jest juz ciepło? czy lepiej jechac w drugiej połowie. Prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Mi Re: pogoda w bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:42 Pierwszy nas wyjazd do Bułgarii to był właśnie początek lipca. W ciągu dnia pogoda świetna, słońce, plażowanie, ale wieczory były chłodne. Więc jeśli chcecie po zachodzie słońca pójść "w miasto", posiedzieć na balkonie czy spacerować, zabierz polarek lub coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pogoda w bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:06 hej Chyba nie bylismy w tej samej Bułgari??? My bylismy w polowie czerwca 2006 i zarowno dni jak i wieczory byly garace -nie potrzebowalismy sweterkow itp.nawet dzieciom bylo goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bael Re: pogoda w bułgarii IP: 212.75.114.* 16.03.07, 10:38 Potwierdzam to co napisała Kasia :) Ja również byłem w połowie czerwca 2006 w BG i były upały!! Było gorąco zarówno w dzień jak i wieczorami i w nocy. Ani razu nie miałem na sobie sweterka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: pogoda w bułgarii IP: *.sgi-net.pl 23.03.07, 23:05 ja bylam od 8 lipca do 22 i niestety wieczory byly chlodne i pzydal sie cieniutki sweterek Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: pogoda w bułgarii 23.03.07, 23:15 Racja, ja byłem 14-22 lipiec czyli w drugiej połowie lipca, w dzień było non stop słońce, gorąc taki że albo w wodzie albo w cieniu, inaczej cięzko było wytrzymać za to na nocna eskapadę tylko raz wybraliśmy się w samych koszulkach - przemarźliśmy jak śledzie ale może to być subiektywne odczucie po zbyt dużej dawce słońca - wtedy skóra w nocy jest gorąca a temperatura wokół wydaje się o dobrych kilka stopni niższa... Odpowiedz Link Zgłoś