Gość: monikaw31 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:07 Co sądzicie na ten temat, czy ktoś z Was się odwoływał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniuta Re: dopłata paliwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:52 Większość biur stosuje taką taktykę. Nic ci nie da odwołanie, bo w każdym regulaminie uczestictwa ( przynajmniej jaki znam)cena może zmienić się w przypadku drastycznej podwyżki paliwa. I chyba co roku jest tak samo. Ja jadę rainbowtours i nie wołąją dopłat ( wylatuje za kilkanaście godzin)natomiast rok temu z innego biura owszem dopłacałam ok. 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: dopłata paliwowa IP: 77.252.34.* 21.06.07, 12:13 My dopłacaliśmy teraz w tym samym biurze po 60 zł/os, ale w umowie faktycznie była taka adnotacja. Podobno to zależy też kiedy robiło się rezerwację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: dopłata paliwowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:30 Też lecę z tego biura w sierpniu i dopłata jest w wysokości 75 zł. Wczoraj dostałam informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość magda Re: dopłata paliwowa IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 12:41 Oplata paliwowa, transyt, oplaty lotniskowe, wszystko zawsze pisze czarno na bilym ale czasami to strasznie razi. Ja w tym roku nie wybieram sie do bulgarii bylismy w zeszlym roku i w tym roku czegos szukam fajnego. Ale oplata paliwowa i tranzyt do hotelu w jednym biurze to koszt 600 zl (za 3 0soby) a z lotniska do hotelu 15 km hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaw31 Re: dopłata paliwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:03 To dlaczego na ramach Rzeczpospolitej czytam: "- Jak ognia unikamy rozdrażnienia klientów - mówi Małgorzata Kozakowska z Alfa Star. - Dlatego podnieśliśmy ceny (opłaty paliwowe, jak wszystkie inne, wliczamy do jednej, ogólnej ceny wyjazdu) tylko osobom, które jeszcze nie kupiły wycieczki. Ci, którzy wcześniej je rezerwowali, nie musieli dopłacać - dodaje." Ja rezerwowałam w lutym, a też dowiedziałam się, że mam dopłacić :/ Odpowiedz Link Zgłoś