Dodaj do ulubionych

dopłata paliwowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:07
Co sądzicie na ten temat, czy ktoś z Was się odwoływał?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aniuta Re: dopłata paliwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:52
      Większość biur stosuje taką taktykę. Nic ci nie da odwołanie, bo w każdym
      regulaminie uczestictwa ( przynajmniej jaki znam)cena może zmienić się w
      przypadku drastycznej podwyżki paliwa. I chyba co roku jest tak samo. Ja jadę
      rainbowtours i nie wołąją dopłat ( wylatuje za kilkanaście godzin)natomiast rok
      temu z innego biura owszem dopłacałam ok. 80 zł.
      • Gość: kil Re: dopłata paliwowa IP: 77.252.34.* 21.06.07, 12:13
        My dopłacaliśmy teraz w tym samym biurze po 60 zł/os, ale w umowie faktycznie
        była taka adnotacja.
        Podobno to zależy też kiedy robiło się rezerwację.
      • Gość: iwa Re: dopłata paliwowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:30
        Też lecę z tego biura w sierpniu i dopłata jest w wysokości 75 zł. Wczoraj
        dostałam informację.
    • Gość: gość magda Re: dopłata paliwowa IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 12:41
      Oplata paliwowa, transyt, oplaty lotniskowe, wszystko zawsze pisze czarno na
      bilym ale czasami to strasznie razi. Ja w tym roku nie wybieram sie do bulgarii
      bylismy w zeszlym roku i w tym roku czegos szukam fajnego. Ale oplata paliwowa
      i tranzyt do hotelu w jednym biurze to koszt 600 zl (za 3 0soby) a z lotniska
      do hotelu 15 km hmmmm
    • Gość: monikaw31 Re: dopłata paliwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:03
      To dlaczego na ramach Rzeczpospolitej czytam: "- Jak ognia unikamy rozdrażnienia
      klientów - mówi Małgorzata Kozakowska z Alfa Star. - Dlatego podnieśliśmy ceny
      (opłaty paliwowe, jak wszystkie inne, wliczamy do jednej, ogólnej ceny wyjazdu)
      tylko osobom, które jeszcze nie kupiły wycieczki. Ci, którzy wcześniej je
      rezerwowali, nie musieli dopłacać - dodaje."
      Ja rezerwowałam w lutym, a też dowiedziałam się, że mam dopłacić :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka