Gość: Madziulek IP: *.evatrans.pl 23.07.07, 14:31 Witam wszystkich. 4 wrzesnia lece z Krakowa do Bourgas, a docelowo do Czernomorca. Czy ktos moze tam byl? Co ciekawego mozna tam robic? CZy to fajna miejscowosc? Piszcie proszę... Dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telecki Re: Czernomorec?? IP: *.eranet.pl 24.07.07, 00:06 dla mnie to byla idealna miejscowosc do wypoczynku, plazowania i poznawania bulgarskiej kuchni (mnostwo barow i restauracji). na plazy mozna wynając skutery i rowery wodne, poza tym przy skalistych fragmentach wybrzeża ludzie zbieraja małże wiec kto je lubi niech zabierze maske do nurkowania. mozna sie tez wybrac na wycieczki: - do sozopolu (zabytkowe piekne miasto) za niecalego 1 lewa miejscowym autobusem - do istambulu na 2 dniowa wycieczke autokarem za 80 euro - fantastyczna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daszkowsky Re: Czernomorec?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:37 my tez lecimy do Czarnomorca z Alfa Starem będziemy w hotelu Kralewi wylatujemy 6sierpnia,bardzo chętnie tez dowiedzielibyśmy sie czegoś o tej miejscowości a może ktoś podróżował tym biurem lub był w tym hotelu będę wdzięczny za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telecki Re: Czernomorec?? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 14:16 ja bylem z Alfa-starem ale mieszkalem w pensjonacie Nicea w Czernomorcu do samej organizacji wyjazdu, rezydenta i zakwaterowania nie mam zastrzeżeń wszystko było tip top. plaza jest sliczna, jesli zajmiecie miejsce pod parasolem trzeba bedzie zań zaplacic 4 lewa, i za plastikowe krzesła tez po 4 lewa - zbierający opłaty sam was znajdzie predzej czy pozniej. jesli bedziecie miec własny sprzęt bedziecie musieli przejsc poza strefe platnych miejsc na drugą polowe plazy. przy plazy działa tani bar z dobrym jedzeniem. jest tez plazowy otwarty klub gdzie wieczorem gra dj i bawi sie mlodziez. Odpowiedz Link Zgłoś
mx1975 Re: Czernomorec?? 03.09.07, 13:28 Zerknij na bulgaricus, tam jest spory opis. Miejscowosc ciekawa,bylismy tam w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś