esek7 27.03.09, 18:49 Czy byl ktos z Was w tym aquaparku?Jak cenowo,jak wrazenia itp.prosze forumowiczow o opinie,pozdrawiam z wyspy Uznam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bwb Re: Aquapark Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 21:26 Ja też będę tam w maju, czy oprócz basenu można coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Aquapark Druskienniki IP: *.zabrze.net.pl 01.04.09, 13:27 Ludzie, dałam w wyszukiwarke "druskienniki" i zaraz mi wyskoczyła strona gdzie jest wszystko , łącznie z cenami www.ultram.pl/strona.php?30494 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuśka Re: Aquapark Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 22:13 to już widziałam, reklama reklamą, ale pytam o wrażenia kogoś kto był i korzystał. Co warto sobie zafundować, a co odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Aquapark Druskienniki IP: *.bialystok.vectranet.pl 02.04.09, 21:55 Basen (a własciwie cały kompleks basenów) podzielony jest na 2 części: na pierwszą wchodzą wszyscy; sa tam zjeżdżalnie, dętki do pływania, fale itp., druga część jest tylko dla dorosłych i tam są również baseny (co oczywiste), a oprócz tego sauny, różne zabiegi zbiorowe, bar wodny, jaccuzi, baseny na powietrzu i inne atrakcje. Ogólnie bardzo fajnie, jest co robić przez kilka godzin. W zależności od tego, czy jadą sami dorośli, czy z dziećmi można wybrać odpowiednią opcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Aquapark Druskienniki IP: *.uznam.net.pl 18.04.09, 13:49 Ja bede tam w polowie maja,mozna jakies praktyczne wskazówki?Czy parking jest płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aquapark Druskienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:33 Ile czasu można tam spędzić? czy bilety wstępu są na godziny? Czy za atrakcje typu ,masaż, płaci się przystępną cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Aquapark Druskienniki IP: *.bialystok.vectranet.pl 20.04.09, 18:48 Bilety są na godziny lub na cały dzień. Masz pasek na ręce i ewentualnie dopłacasz przy wyjściu. Przy wejściu dają taki program godzinowy i można się "załapać" na zabiegi zbiorowe bezpłatne (okładanie witkami albo jakieś mazidło na twarz) - to tylko w II części (tej "dla dorosłych"); sauny przeróżne gratis, a ceny masaży itp. normalne (czyli wysokie). Parking przy kompleksie jest bardzo duży, pewnie płatny, ale ja samochód zostawiałam na pobliskiej ulicy przy swoim miejscu zakwaterowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aquapark Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 22.04.09, 12:25 Bardzo dziękuję za info. Napisz jeszcze czy trzeba na basenie mieć czepek. Co to znaczy kompleks dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Aquapark Druskienniki IP: *.bialystok.vectranet.pl 22.04.09, 18:12 Czepków nie trzeba, ludzi tam jest mnóstwo...szczególnie w weekend. O strefie "dla dorosłych" pisałam wcześniej; to taka druga część - spokojniejsz, z saunami, barem wodnym, innymi atrakcjami - prysznice, jacuzzi, basen muzyczny ze słuchawkami pod wodą, leżaki na powietrzu. A zjeżdzalnie itp. są w części pierwszej "ogólnodostępnej". Miłego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: Aquapark Druskienniki IP: 77.254.255.* 22.04.09, 20:02 Dobrym rozwiązaniem jest nocleg w hotelu znajdującym się w tym samym budynku co aquapark(hotel Aqua Meduna) w cenie jest godzina basenu dziennie +na kolejne zniżki+parking. Warto również skorzystać z zabiegów sanatoryjnych, nie w SPA w aqua parku, ale w sanatorium, które znajduje się 50 m od basenów.Mają super zabiegi, a przede wszystkim masaże. Mężczyznom polecam zabieg Apollo. Zresztą jest sporo zabiegów relaksacyjnych.Tylko warto rezerwować wcześniej przez internet, bo w czasie pobytu już brakuje miejsc. Gdy w ubiegłym roku cena lita była 1 do 1 zł zabiegi były w bardzo dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do ma :) Re: Aquapark Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 23.04.09, 18:24 Napisz jeszcze, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jeśli jadę z nastolatkami, to oni pluskają się w swojej części, a ja mogę odpocząć w części dla dorosłych. Czy cena jest taka sama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Aquapark Druskienniki IP: *.bialystok.vectranet.pl 23.04.09, 21:57 Cena za wejście do drugiej części obejmuje od razu część pierwszą i jest nieco wyższa, ale dla dorosłych naprawdę polecam!. Jeśli dzieci są na tyle duże, że można je zostawić bez opieki, to dobre rozwiązanie...Cena biletu całodniowego tylko do I części to chyba ok. 70 litów, a do obu ok. 100, ale są zniżki i bilety rodzinne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madoja:) Re: Aquapark Druskienniki IP: *.bialystok.vectranet.pl 23.04.09, 22:16 Sorry, ale przypomniałam, że ceny zmieniają się w sezonie, więc w maju jeszcze powinno być taniej. Ja byłam w czerwcu, ceny były wyższe, ale lit tańszy - po 90 gr. (w kantorze na granicy). A przy okazji...lity najtańsze są właśnie na granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aquapark Druskienniki IP: *.acn.waw.pl 24.04.09, 20:20 No tak, teraz lit droższy, a ten okazyjny kantor przy granicy to po polskiej czy litewskiej stronie? Czy to gdzieś w okolicy Ogrodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Aquapark Druskienniki IP: *.bialystok.vectranet.pl 27.04.09, 18:12 Jeszcze raz muszę sprostować...wczoraj wróciłam z Litwy. Cena lita na granicy taka sama jak w Białymstoku - 1,30 zł. Jednak, jak widać na "rynku walutowym" nie ma nic pewnego ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Aquapark Druskienniki IP: *.spa-vilnius.lt 09.09.09, 12:24 www.domy-letniskowe.com/domy_letniskowe_details.php?obj_nr=24517 10 min. na piechotę do Parku Wodnego (akvapark). Miejsce do parkowania samochodów. Mówimy po polsku! Zniżki biletów do aquaparku – 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Aquapark Druskienniki IP: 80.72.44.* 26.06.10, 21:13 Najniższe ceny jeżeli chodzi o Druskieniki ma Biuro Kalinka www.kalinka.pl Od lat z nimi jeździmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: Aquapark Druskienniki IP: 77.79.230.* 08.12.10, 17:40 Witam forumowiczów! Byłam w listopadzie i za parking zapłaciłam chyba 9 litów za 2 godziny. Polecam ten aquapark, ja naprawdę dobrze się bawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eDom Re: Aquapark Druskienniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.13, 12:42 Druskienniki to naprawdę świetny pomysł na weekendowy wypad :). Odpowiedz Link Zgłoś
nakvyne Re: www.noclegi-litwa.pl 27.10.09, 18:50 Jeśli poszukujecie noclegu w Druskiennikach lub innym mieście na Litwie. Zapraszm na serwis www.noclegi-litwa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazikl2000 Re: Aquapark Druskienniki 04.11.09, 09:47 jak cenowo niepamietam ale bylem i w druskienikach i w wilnie jezeli chcesz tylko do aquaparku to jedz do druskinik, ale jezeli chcesz jeszcze jakas wycieczke zalatwic dal siebie to jedz do wilna drozej napewno niebedzie a roznicy nizauwazylem, tylko ze w druskienikach ban o wiele wiecej jezeli bedzisz w wilnie niewymieniaj pieniedzy na dworcu i na nocleg ofertuje www.noclegiwwilnie.eu tanio i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Aquapark Druskienniki IP: 80.72.44.* 29.06.10, 18:34 Już 3 lata z rzędu jeździmy na weekendowe wypady do Druskiennik na Litwie. Jest tam super Aqua Park - mówią że największy w Europie wschodniej. Naprawdę robi wrażenie. Długo żesmy szukali i porównywali, ale najtansze oferty ma Biuro Kalinka. Ich strona www.kalinka.pl Załatiwają włącznie z transportem, ale my byliśmy własnym autem - ok.5 godzin drogi. Dla kobiet ważna informacja - w Ośrodku Grand Spa Lietuva mają bardzo rozbudowane zaplecze Spa:))) W Kalince mozna sobie zgrać cały pobyt wg własnych sugestii. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alberteska Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 11:28 ja też szukałem i co się okazuje najlepsze ceny mają biura z białegostoku a nie tam jakieś kalinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Aquapark Druskienniki IP: *.agnella.pl 24.01.11, 14:12 Szczególnie, że osoba podająca się raz jako Karolina a raz jako Kasia to z pewnością pracownik tejże kalinki lub wynajęty szeptomarketingowiec ... Polecam wyjazdy samodzielne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 15:04 buehehe tak naprawde to kalinka to żal pl hehe sami postkomunisci hehe jeździć samemu i nie kombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
wycieczkinalitwe Re: Aquapark Druskienniki 25.03.11, 20:40 Aquapark jest super. Dobrą opcją jest pakiet hotelu Aqua z nielimitowanym wstępem na aquapark. Informacje o aquaparku znajdują się tutaj aquapark Druskienniki. Warto zajechać na relaks podczas wycieczki na Litwę. Jeżeli ktoś szuka tańszych noclegów w Druskiennikach to polecam stronkę LitwaTravel.pl znajduje się tam cała baza noclegowa od kempingów po hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celin Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 15:15 kolejny żal pl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Aquapark Druskienniki IP: *.etop.pl 23.05.11, 11:56 Najlepiej pojechać własnym samochodem. Cena benzyny z Warszawy nie powinna przekraczać 120 zł. Benzyna na Litwie jest ciut droższa, lepiej napełnić bak u nas. Nie warto wymieniać pieniędzy w kantorach przed granicą. W samym Aquaparku działa bank wymieniający walutę po przyzwoitym kursie (dodatkowo doliczają sobie 3 lity prowizji). Opcja z hotelem jest bardzo sympatyczna, aczkolwiek nie jest jakoś przesadnie tania. Na pewno można znaleźć coś o wiele tańszego w Druskienikach, jednak komfort możliwości powrotu do pokoju, czy nawet wyjścia na miasto i powrotu do Aquaparku w każdej chwili jest wart dodatkowej opłaty. No i serwują naprawdę baaaardzo smaczne kolacje i śniadania (w formie szwedzkiego stołu jedno i drugie). Przeszkadzać mogą grupy pijanych Białorusinów/Rosjan/Polaków/Litwinów ale bez przesady. Wymeldowanie jest o 12.00, tak więc jeżeli jest weekend i Aquaprak jest otwarty od 10.00 można jeszcze przed wyjazdem się dopieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 14:06 tzw pakiet niebieski :) wiem też korzystałem :) duuuużo lepiej niż w mikołajkach...taka sama cene hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuplo Re: Aquapark Druskienniki IP: 217.147.38.* 20.06.11, 18:33 Strasznie tam drogo!!! A od lipca ceny rosna jeszcze bardziej. ODRADZAM DRUSKIENNIKI latem! Dodatkowo miasto jest bardzo rokopane bo za unijne i "niwiadomo jakie" pieniadze remontuje teraz sciezki w parkach i ulice. Bywalem tam czesto ale to co teraz tam sie dzieje to tez porazka cenowa. Mysle ze moze pozna jesienia znow wsystko wroci do normy jak zakoncza kilka ulic. No ale zamkna glowny i jedyny obecnie most i caly ruch bedzie przez miasto nowym mostem obok aquaparku - to bedzie masakra dla spacerowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barat Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 16:42 taaa..uliczki rozkopali rok temu, ja byłem z dzieciakami i wcale to nie przeszkadzało, a mimo wszystko i tak jest taniej niż u nas czy pod berlinem, tulpo skąd informacja że zamkną most? buehehhe raczej nie bardzo bo most który jest aktualnie budowany to most dla pieszych (zakaz ruchu pojazdu) rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
krowkamatylda Re: Aquapark Druskienniki 10.09.11, 12:49 Jak dojechać z Białegostoku/Augustowa we środe czymś innym niż własne auto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanie-noclegi.lt Re: Aquapark Druskienniki IP: *.static.zebra.lt 10.11.11, 21:15 www.tanie-noclegi.lt Cena od 30Lt. Do aquaparku 1 km. Odpowiedz Link Zgłoś
troms Re: Aquapark Druskienniki 10.08.12, 10:14 Ja tylko obszedł park dookoła i chociaż był nieziemski upał jakoś mnie tam nie ciągnęło. Z zewnątrz rury zardzewiałe zupełnie nie zachęcały do zabawy w środku. Niemniej jednak przejść się po Druskiennikach było przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Aquapark Druskienniki IP: 217.147.38.* 05.06.13, 17:30 bardzo drogo, brudno w przebieralniach, czasami tloczno i glosno. personel olewajacy i opryskliwy.dla nas nigdy wiecej. wogole miasto jak dziura, w knajpach obsluga fatalne i jakby obrazona a wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: Aquapark Druskienniki IP: 217.147.38.* 16.07.13, 08:58 Dokładnie syf i drozyzna. Ceny hoteli na bookingu nawet 3-4 razy wyższe niż normalnie bylo Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 20:58 a czy ktoś odwiedzał ostatnio ten aquapark i ma może lepsze wspomienia? możecie polecić tani i dobry nocleg dla rodziny z dziećmi? jakie atrakcje oprócz aquaparku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Event Tourist Re: Aquapark Druskienniki IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 11:03 Oprócz Aquaparku jest Park Linowy, Całoroczny Stok Narciarski - lepszy niż w Dubaju, jest blisko do Wilna i wiele innych. To nie prawda że Litwini są nie przyjaźni. Zapraszamy na event-tourist.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Aquapark Druskienniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 19:59 Pomimo różnych opini jakie zamieszczają tu różne osoby postanowiłam odwiedzić Litwę i muszę powiedzieć, że to przepiękny kraj i wspaniali ludzie, nie wiem skąd tyle negatywnych zdań ja jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: event-tourist.pl Re: Aquapark Druskienniki IP: *.pljtelecom.pl 19.08.13, 15:00 aga...te opinie piszą ludzie którzy nigdy tam nie byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyżej Re: Aquapark Druskienniki IP: *.pljtelecom.pl 19.08.13, 15:01 Druskienniki Litwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Event Tourist Re: Aquapark Druskienniki IP: *.dynamic.vectranet.pl 10.04.14, 09:31 Witam, Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej na której znajdziecie Państwo wszelkie informacje na temat Druskiennik. www.event-tourist.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
raphael76 Re: Aquapark Druskienniki 31.03.16, 21:28 Witam .Zdecydowanie nie polecam i stanowczo odradzam. Wybraliśmy się z dziewczyną na dwa dni Na miejscu byliśmy w niedzielę bo otwierają wcześniej-10 ,i dlatego że wszystkie sauny są otwarte w przeciwieństwie do poniedziałku gdzie połowa z nich zostaje zamknięta a kompleks otwarty jest o 12. Jako że mieliśmy wykupiony hotel w pakiecie , z niedzieli na poniedziałek w którym mogliśmy zakwaterować się od 14 wykupiliśmy od 10 do 14 baseny a po 14 sauny z basenami w pakiecie do pokoju . Same baseny malutkie - tak naprawdę podzielony jeden basen na dwa z rzeką , ale dobra!;sztuczne fale , niezła rzeka , reszta basenu ok , niezłe jacuzzix2 , tak że spoko -ujdzie , chociaż w beszenowej , w topical island czy w tatralandii jest o wiele więcej miejsca i w podobnej cenie .Strefa saun . Pierwsze spojrzenie i zachwyt ; dwie kondygnacje w górę wszędzie masz sauny,baseny jacuzzi . Strefa oczywiście 18+ dla golasów choć przestrzenie między saunami nie zachęcały bo widno było jak w dzień , zero intymnej atmosfery , ratownicy i personel , choć trzeba przyznać że nie gapili się ostentacyjnie jak goniliśmy z gołymi du*ami .Na całej strefie tylko my dwoje łaziliśmy goli bo cała reszta najczęściej ruskich buców mniej lub bardziej wyrażała ciekawość nami lub zgorszenie do tego stopnia że zarówno pierwszego jak i drugiego dnia przy wejściu pytałem personelu czy mogę tam gonić nago . Skutkiem tego że czuliśmy się z dziewczyną jak odmieńcy łażąc nago było że brakło nam odwagi by pływać np w podświetlanym basenie bez kąpielówek lub siedzieć z jacuzzi w taki sam sposób , a w przestrzeni między saunowej okryci byliśmy ręcznikami . Raz jak zobaczyła nas jakaś ruska pi*da jak ściągamy ręczniki żeby wejść do basenu ,zrobiła wielkie oczy i wyrwało jej się coś w stylu ...".szto ona" !!!!!.NO ŻESZ KU*WA !!!!pomyślałem , ale zignorowaliśmy i obstawialiśmy czy któreś się wy*ierdoli na mokrej posadzce jak spi*rdalali . Rzecz się miała podobnie jak wchodziliśmy do saun . Przykładowo w Saunie siedzą chyba mamuśka , ciocia i jakaś młoda ci*ka . Starym mało oczy nie pękną , taki szok że młodej nie zdążyły oczu zakryć i trzy jak na komendę baczność , w lewo zwrot i do wyjścia ; dobrze że się nie stratowały .Inny przykład :wchodzimy do parowej . Fajne olejki , woda kapie melodyjka sączy z głośników , w środku full ludzi wszystko w kondonach na dupach jeden goły . No to spoko , myślimy . Goły na widok golizny mojej dziewczyny zaczyna się onanizować - Ja Pie*dolę , gdzie ja jestem . . Oczywiście , Polacy morda krótko , żaden nie poprze nie rozbierze się . Polak łeb w podłogę , w ścianę , albo zamknie oczy i ku*wa problemu nie ma . Kacapy zgorszone , mordy pełne frazesów i oburzenia ,myślał by kto że takie świętobliwe te potomki gwałcicieli . Posiłki : chabanina nie wędlina tasakiem krojona . Oczywiście dopchać się do szwedzkiego stołu nie sposób bo się k*wa zachowują jakby nie jedli nic po za chlebem w życiu . Dziewczyna jest dość niska , to ją kacapka w amoku przesunęła ręką bo ona musi jajecznicy napie*dolić na talerz ,teraz i ani sekundy , jakiś szczyl do stolika niesie talerz a na nim z 50 szt . ogórków -Przecież się zrzyga jak będzie przy dziesiątym ,ale nieważne ma!!!. . Oczywiście co . Wejście na sale w szlafrokach zabronione , ale co to ku*wa dla kacapów . Garska Polaków , Niemców , Litwinów wyróżniała się w morzu szlafroków . Na koniec żeby nie było ; Powrót do Polski . Policja nas zatrzymuje i na starcie woła o zieloną kartę . Mówię mu że nie mam i to ubezpieczenie w zupełności wystarcza . Nie dociera. Zawziął się i wlepia mandat za brak ubezpieczenia. Podsumowując :Beszenowa , Tropical Island , Tatralandia . Polecam . Sauny po to są by chodzić nago . W tych miejscach co wymieniłem zapewnią ci intymność dyskrecje , relaks . Czujesz się jak cywilizowany człowiek . Druskienniki =kołtuny , zacofańce , nie lubią Polaków co dają odczuć na każdym kroku . Wybaczcie ton wypowiedzi ale nie da się inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Aquapark Druskienniki 16.05.16, 13:22 witam. czy ktoś może orientuje się, czy wykupując nocleg w hotelu Aqua z pakietu "Specjalna AQUA oferta obejmująca program leczniczy" , mam nielimitowany wstęp do parku wodnego, strefy dla dzieci, saun itd? Na stronie nie jest to jasno napisane wg mnie, stąd mam wątpliwości: "Goście, którzy wybierają ofertę specjalną AQUA, mogą korzystać z usług parku wodnego / klubu sportowego AQUA GYM." mogą korzystać - ale cały dzień i ze wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda51 Re: Aquapark Druskienniki 30.11.16, 18:16 Jestem zbulwersowana językiem raphael76. Czy w języku polskim nie można wyrazić swojego niezadowolenia nie używając wulgaryzmów? Jeżdżę do Aquaparku od trzech lat i jestem zadowolona. Widocznie wtedy, kiedy odpoczywał tam raphael76 byli tylko buce. I jeszcze jedno. Nie zauważyłam tego, że nie lubią Polaków. Atmosfera bardzo miła. Ale jeśli komuś koniecznie chciało się pospacerować na golasa wśród tekstylnych, to trudno dziwić się reakcji tych właśnie tekstylnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bra-va1 Re: Aquapark Druskienniki 28.07.19, 12:50 Byliśmy w Druskiennikach 3 dni. Bardzo czysto na ulicach i mało straganów z tandetną chińszczyzną. Fajny park wodny i kolej linowa do całorocznego stoku narciarskiego.. Polecam wieczorem fontannę z podświetlaniem i muzyką. Na ulicach nie ma tłoku i ścisku. Sporo rosyjskojęzycznych emerytów. Dużo kawiarni i restauracji. Dla oszczędnych na wylotówce na Wilno sklep Maxim z dużym wyborem ciepłych dań gotowych. Ceny porównywalne do polskiego wybrzeża, a nawet trochę niższe. Zależy po jakim kursie kupimy euro. Miejsce idealne do spacerów, biegania i jazdy na rowerze. Z jednej strony centrum, zakole rzeki Niemen, a z drugiej jezioro z łódkami i rowerami wodnymi. 30 kilometrów dalej przy drodze 133 platforma widokowa na zakola rzeki Niemen. Fajna, wysoka i trochę się kołysze. Ogólnie miasteczko spokojne i przyjaźnie nastawione do turystów. Nam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
bra-va1 Re: Aquapark Druskienniki 28.07.19, 12:55 Odnośnie wypowiedzi raphael76. W parku wodnym dużo emerytów. Niestety mentalność starych ludzi ze wschodu. Czy to Polska, Rosja, czy kraje nadbałtyckie. Wejdziesz z gołym tyłkiem pomiędzy stare baby to będzie histeria. Generalnie ja stosuje zasadę, jak są wszyscy na golasa to i my jak w gatkach wszyscy to i my. I nigdy nie miałem problemów. Odpowiedz Link Zgłoś