Gość: malgosia IP: *.chello.pl 26.06.08, 18:14 Czy zna ktoś ten hotel? Ma ktoś opinię na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ecikp Re: hotel Alba Słoneczny Brzeg 09.07.08, 10:34 Właśnie wróciłam z urlopu w tym właśnie hotelu. W ichnim oznaczeniu - 5*, rzeczywisty standard - góra 4*. Plusy: - bardzo czysto, ładnie urządzony, blisko promenady, własny basen, tv, wygodne łóżka, ładna łazienka, codzienne sprzątanie, klimatyzacja. Minusy: - brak parkingu (parkuje się na zakładkę na zapleczy sklepu - 2 tyg. 130 lewa), basen obłozony na maxa już od 9 rano, bliskość promenady powoduje nieco hałasu, jedzenie - na śniadania codziennie to samo i niekoniecznie smaczne, nie polecam wykupywania drugiego posiłku, bo to strata pieniędzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: hotel Alba Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 21.07.08, 18:38 Dopiero dzisiaj zobaczyłam odpowiedź od użytkownika Eckip za którą bardzo dziękuję :-)Mam jeszcze pytanie o hałas, podobno hotel jest w samym centrum SB, czy bardzo to przeszkadza? Chodzi oczywiście o noce, bo w dzień nie mamy zamiaru siedzieć w hotelu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_mi Re: hotel Alba Słoneczny Brzeg IP: *.oitbd.pl 29.04.14, 09:10 Czy ktoś wybiera się w czerwcu 2014 ? Odpowiedz Link Zgłoś