Gość: gochaad IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 14:15 Kto leci fo hotelu Fiesta Beach z Alfa Star od 29.07.2009 - 2 tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baśka Re: FIESTA BEACH IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 22:21 witam ja sie tam wybieram w 2 rodzinki z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gochaad Re: FIESTA BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 09:28 Super!!! My też z Katowic. Lecimy sami z 10 letnią córką i tak troszkę szukamy towarzystwa dla siebie i córki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: FIESTA BEACH IP: *.netdrive.pl 09.02.09, 23:25 Ja wybieram się 08.07.2009! Może kto był w tym hotelu, przybliży warunki jakie w nim panują? Cenne wszystkie informacje o hotelu i o okolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: FIESTA BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:23 A my z rodzinką (2+2) 12-08-2009 z Gdańska na 2 tygodnie lecimy do Fiesta Beach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: FIESTA BEACH IP: *.aster.pl 14.03.09, 18:00 ja lecę do egiptu nie spotkamy się szkoda a też jeste z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
szybki405 Re: FIESTA BEACH 14.03.09, 18:59 Razem z synem będę w hotelu Fiesta Beach od 22.07 do 5.08.Hotelu nie znam ale w Słonecznym Brzegu będę już 6 raz .Fiesta Beach leży w spokojniejszej części SB przy bardziej luksusowych hotelach( min.Victoria Palace)Już się nie mogę doczekać wakacji i mam nadzieję,że kurs euro spadnie.Bo trochę będzie drogo.Ceny ogólnie w SB są wyższe niż w innych kurortach(oprócz Złotych Piasków) ale i poziom usług jest na dość wysokim poziomie.No cóż,wakacje są raz w roku.Wylot mamy z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: FIESTA BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 21:59 My wybieram się 26.06.2009! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaporzeczka2602 Re: FIESTA BEACH 27.04.09, 16:58 Kochani jak wrócicie dajcie znać jak tam jest, piszcie o wszystkim bo ja lece dopiero 19,08 :) a to pierwsze wakacje w bułgari i tym hotelu więc wszystkiego jestem ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
staskilive Re: FIESTA BEACH 28.04.09, 08:31 Lecimy z Poznania 5-19.08.2009 z biura Alfa Star. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaporzeczka2602 Re: FIESTA BEACH 28.04.09, 13:21 ja tez z alfastar tyle ze wylatuje 19.08 czy udało ci sie dokupic pokoj z widokiem na morze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.J Re: FIESTA BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:15 My lecimy z W-wy 5.VIII na tydzień 2+2 z Alfa Star. Czy ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: FIESTA BEACH IP: 80.48.198.* 04.05.09, 14:46 Ja lecę już 5 czerwca z Warszawy - z 3-letnią Zosią i mamą. Może znajdę towarzystwo dla nas? Pozdrawiam fanów Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: FIESTA BEACH IP: 198.36.86.* 04.05.09, 17:14 Ile płacicie za ta przyjemność opcja All czy HB ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: FIESTA BEACH IP: 198.36.86.* 04.05.09, 17:14 Ile płacicie za ta przyjemność opcja All czy HB ??? Samolot czy autobus ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaporzeczka2602 Re: FIESTA BEACH 05.05.09, 10:09 Ja za 3 osoby dorosłe, sniadania + obiadokolacje płace 5566,00 z alfa star wylot z wawy 19 sierpnia na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
staskilive Re: FIESTA BEACH 07.05.09, 08:11 Za 2 osoby dorosłe i dziecko w wieku 12 lat płacimy 6978,00 opcja HB samolot z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
zielonomi1980 Re: FIESTA BEACH 16.07.09, 22:44 Właśnie wróciłam z tego hotelu, byłam z Alfa Star. Hotel podzielony jest - podobno od tego roku - na dwie części. Fiesta Beach - gorsza, Fiesta M - lepsza. W Fiesta M są kwaterowani z ITAKI i Orbisu, w Fiesta Beach z Alfa Star. Hotel Fiesta Beach to nie są 4 gwiazdki - w pokoju nie działała klimatyzacja, sprawa była zgłaszana kilkakrotnie i nic! W pokoju brudno, raz sprzątaczka zabrała brudne ręczniki, i przez kilka dni nie zostawiła czystych (jak wróciliśmy z wycieczki z Turcji na recepcji spytano się nas, czy możemy wyjaśnić, gdzie są ręczniki z naszego pokoju - sic!), kilka razy nie pościelono nam nawet łóżek. Jedzenie w części Fiesta Beach - bardzo skromne, w części Fiesta M - lepsze. To nie mój pierwszy raz w Bułgarii, więc mam porównanie. Zdecydowanie nie polecam - zarówno hotelu, jak i biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9krystian9 Re: FIESTA BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 13:08 Właśnie wróciłem z tego hotelu z ITAKI - 10.VII.2009r To prawda że hotel od tego roku jest podzielony na dwie części FIESTA BEACH i FIESTA M .Ja byłem w Fiesta M pokój był czysty i ładny sprzątaczka co dzień wymieniała ręczniki a co dwa dni pościel klimatyzacja działała sprawnie. Jedzenie w części Fiesta M było bardzo bogate i smacznie Hotel położony prawie na końcu kurortu z dala od hałaśliwych dyskotek i nocnych lokali.Hotel godny mojego polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makpa Re: FIESTA BEACH IP: *.broker.com.pl 18.07.09, 12:20 Witam. Lece z Itaki 29.07.2009 do tego hotelu.Kto i czym się kieruje przy zakwaterowaniu w podzielonym hotelu Fiesta?Co sądzisz o samej organizacji Itaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.L Re: FIESTA BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 15:11 Jak wrócisz to napisz jak było ja tez lece z ITAKI tylko,ze 28.08 z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.L Re: FIESTA BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 15:15 Interesuje mnie wszystko co dotyczy Fiesta Beach bo znalazłam bardzo duzo rozbieznych informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaporzeczka2602 Re: FIESTA BEACH 17.07.09, 15:04 To mnie nastraszyliscie bo ja mam w czasy wykupione z alfa star Odpowiedz Link Zgłoś
elwiraalfa Re: FIESTA BEACH 18.07.09, 23:25 Ja też byłam w FB w części M, potwierdzam to co pisali przedmówcy, że hotel jest podzielony i że nie macie na to wpływu w której części jesteście zakwaterowani, tzn. Itaka i Orbis w Fiesta M, Alfa Star w Fiesta Beach. Jedzenie w części M europejskie, pokoje czyste, sprzątane, może tylko piach spod prysznica niezbyt dokłądnie, ale my byliśmy z małym dzieckiem, które pół plaży wnosiło do pokoju, więc niech to będzie usprawiedliwienie. Poza tym nam się bardzo podobało, okolica ok, dużo atrakcji i rozrywek, no i słońca dużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: FIESTA BEACH IP: *.btc-net.bg 10.09.09, 22:44 Hotel bardzo fajny byliśmy w FIESTA BEACH M, pokoje z widokiem na morze rewelacyjne. Wieczorami gra muzyka na żywo, można potańczyc jak na dancingu jedzenie bardzo dobre w niedz tematyka bułgarska i wieczorek bułgarski, a w śr śródziemnomorska. Obsługa rewelacyjna, bardzo przyjazna, większość mówi w języku polskim. Wszyscy się uśmiechają i jeśli się o coś poprosi to się ma. Pokoje dokładnie takie jak w katalogach, sprzątanie pokoju codziennie. Plaża super, pomenada także. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi. Jeździ tu dużo dzieciaków, które są super traktowane przez całą obsługę. W hotelu bardzo tanie piwo i kawa. We wrześniu leżaków wystarczało dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś