Gość: Monika IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.09, 14:25 czy ktos byl w Primorsku i jakie wrazenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hipciooo Re: Primorsko 22.06.09, 21:16 poszukaj na forum, jest troche opini, Moja subiektywna tutaj: Primorsko w skrócie - spokojne miasteczko, nieduże. Nie za mocno stoi z nowoczesnymi hotelami, sporo kwater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Primorsko IP: *.kielce.vectranet.pl 23.06.09, 15:52 Idealne do wypoczynku i tanie w porównaniu z SB. Centrum hałaśliwe, pełne sklepów i kawiarni, północne nadbrzeże z hotelami i pensjonatami spokojne. Polecam prywatny pensjonat przy plaży w Primorsku. Pokoje z łazienką, lodówką, balkonem - 50 zł od łózka. Zdjęcia i informacje na: kontakt@globaltranslator.pl tel. 609-725-657 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomOk Re: Primorsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 10:30 Primorsko odwiedziłem parę dni temu - wybrałem się ze Złotych Piasków samochodem na jeden dzień by zobaczyć co zmieniło się od 2003 roku. Bardzo poprawiła się infrastruktura. Dobudowano hotele i wybudowano aquapark. Zmieniono także bulwar - tam gdzie kiedyś chodziło się głównie na piechotę, teraz jeżdżą samochody - pewnie urzędnicy z nowo wybudowanego urzędu miasta chcą mieć porządny podjazd ;) Niemniej wciąż spokojne miasteczko z mnóstwem knajpek z jedzeniem lokalnym i międzynarodowym (zadziwiające jednak, że nie łatwo o kawarmę - którą gorąco polecam). Na plażach pojawiło się znacznie więcej parasoli i płatnych stref niż kiedyś. Wciąż jednak piasek i morze imponują czystością. Odpowiedz Link Zgłoś